Storm!

Det låter verkligen som att det är riktig storm ute. Det smäller från balkongen & det susar i fönsterna hela tiden. Jag som hade tänkt få med mig stina på en långpromenad. Stina ska nämligen få vara hos mamma & janne ikväll medan vi är på nyårsfest & då kan det vara bra om stina inte är så pigg. haha. För just nu är ju bruden i löpen & då kan det bli kämpigt för stackars Backi som också ska fira in det nya året hos mamma. Så därför är det bra om stina är lite halv seg ikväl för då kan det vara lättare att sära på de två hundarna emellanåt. i olika rum :P

Nä, nu måste jag klä på mig & gå ut sen blir det att måla naglar & äta lunch m.m för vid 18-tiden ska jag vara redo att åka ner till hamn så vi kan åka direkt A är klar, Han jobbar nämligen till 17.30 idag.. stackarn.


Om jag inte hinner skriva mer idag så önskar jag alla ett Gott Nytt År!
Ta det lugnt med alla raketer & alkoholen gott folk;P
Puss&kram!

.








ny frisyr.

Kort kortare Johanna.
Ok, så farligt är det kanske inte. Men ovant. Jävligt ovant.

Just för tillfället så kan jag inte riktigt bestämma mig om resultatet blev bra eller fiasko.
Ska kanske lägga in en bild snart så ni får se & avgöra själva.

morgonpaket.

Det är ju ingen jul utan att få ett morgonpaket.
Det här året fick jag detta av min älskade mamma:P



Ben and Jerry´s måste ju vara den absolut godaste glassen!


expedit.

I julklapp så fick vi den så efterlängtade vita expedit bokhyllan av Lisa & Johan. Vi har letat länge men det har aldrig funnits en vit 2x4 rutor när vi varit iväg. Men nu finns den här hos oss.. och jag hade planerat att vi skulle bygga ihop den där ikväll eftersom den ligger lite ivägen där den ligger just nu. Nämligen i hallen. Paketet var rätt så tungt så janne & johan fick hjälpa mig att bära in den, & samma dag så hade jag ju skurat i hallen så dom fick inte gå in med skorna på så långt, haha. Men ikväll blir det nog av. Nu ska den byggas ihop.

Frågan är ju bara: Hur länge kan vi hålla sams? :P
Ante är just nu ute och går med stina så han vet inte riktigt om mina planer.. jag sa nämligen att vi skulle bygga ihop den imorgon. men jag orkar inte vänta längre! Jag skriver väl sen & berättar hur det gick!:P

Kolsvart!

Det är faktiskt lite jobbigt att titta ut genom fönstret & se att det är helt svart. gatlyserna har nämligen inte lyst sen igår & man tror ju att det är mitt i natten hela tiden. Inte undra på att man blir trött.
Men nu tycker jag att det är på tiden att dom lagar lamporna så även vi på getberet får se någonting!





Ante ringde nyss & lät mig höra genom telefonen när Kevin sjöng. Lät inte så bra om jag ska vara ärlig, hördes bara massa oljud. haha. Men det var tydligen mycket folk.  
Så tänk vilken tur ante hade som jobbade just idag, i kundcenter, när Alice, Kevin & Robin B skulle uppträda:P eller vad säger du älskling? :P



Förresten..

Grattis på födelsedagen Svärfar.
När ante slutat jobba så blir det att åka till ursviken en sväng & gratta!:)


boringsunday.

Idag har det inte hänt många vettiga saker här på Goatmountain Eller, man kan väl säga som så att allt jag gjort idag är att jag har tvättat två maskiner & efter ca 40 min så hängde jag upp alla kläder. Efter det så har jag bara latat mig i soffan tills för en stund sedan då jag tvingade ut både mig själv och stina. Kändes behövligt. Jag är fortfarande sjukt trött men jag hoppas att en dusch ska kunna pigga upp mig. Kanske att det blir lite städning i mina två lådor i byrån också, det är på tiden iallafall. men vi får se hur länge det hära jag-orkar-inte-göra-nåt-vettigt-idag humöret håller i sig.


Besöket av fastrarna igår var trevligt som vanligt, vi åt en saffranssemla som inte smakade saffran & kikade på lite bilder som A hade med sig från Kongo. Jag skulle också vilka åka dit & se gorillorna. Skitmäktigt såg det ut att vara!

Nä hörrni, man kanske skulle försöka få i sig nåt ätbart.. frågan är ju bara vad?
Jag ska iallafall sluta skriva nu, så ni slipper fortsätta läsa. haha

Kramhej!

besök från sthlm.

Igår bestämdes det att vi skulle träffa C & A hemma hos oss. Så igårkväll/natt & nu på morgonen så har jag sprungit omkring i lägenheten och städat. Men nu ska jag nog kunna släppa in dom i lägenheten utan att skämmas:P

Om en stund kommer Lisa&Johan för då ska vi flänga runt på stan lite. Förhoppningsvis åker vi in till cemtrum och kikar på klädreorna också. Men vi får väl se.

Nu måste jag ut med bruden innan jag gör mig helt klar.

Hörs sen!
Kram!



Skickar en liten kram till Kajvägen också, det känns nämligen som att dom behöver det mitt i deras förkylningar.
Krya på er!




weekendhyra.

jahapp. det gick ju inte riktigt så bra på hockeyn idag. Tyvärr.
Men Lisa & Johan hade tur, det var nämligen dom som vann weekendhyran av bilen på matchprogrammet. Grattis.
Lite surt är det ju eftersom det är första & andra gången dom besöker Skellefteå kraft arena! :P

Nu väntar go´middag här hos mamma.
Hörs sen! :)


klädförsäljning!

Ibland kan det vara bra att ha en storasyster som är mindre än en själv. Igår när jag städade så hittade jag en stor påse med kläder som jag inte kan ha längre. När min syster kom och hälsade på igår eftermiddag så fick hon prova några av kläderna som fortfarande är fräscha & det slutade med att jag blev lite rikare & lisa fick sig några nya kläder. Perfekt! :)


   
Det blev en stor klädeshög för Lisa att ta hem.


Nu ska vi snart börja bege oss mot isladan för att se Aik möta Timrå. Vi håller tummarna på att det blir vinst!
Efter hockeyn så blir det middag hos mamma & janne.
Ha en bra kväll allihopa!
Puss&Kram!



julen 2008

        
Lite bilder från julafton hos pappa
   
Bilder från Erika & Johan. Bild 2 är från hennes tomteland:)

     
Pärltavlorna som jag gav bort till Ellen & William. Lite svårt att ta kort på dom, men ni ser ju ungefär!

      
Diskmedelspump +  diskborstshållare & salladsskål + salladsbestick.

  
Julklappen från Nicke.

Det där vad några av julklapparna som vi fick:)

Sådär..

då var jag klar med att torka golven. skönt. Av någon konstig anledning så infaller alltid mina riktiga städil mitt i natten, helst där vid 11-12 tiden på kvällen SÅ jag började lite inatt när vi kom hem men fortsatte nu på morgonen. Var inte lika sugen på att städa idag,, meen vad gör man?

Igår var vi först hos Antes mormor med det gänget och såg kalle anka och åt god mat. Efter maten och lite prat och mys så blev det julklappsutdelning. Eftersom Antes mamma& M, S&E har varit i Thailand de 2 senaste veckorna så var alla julklappar därifrån. Ante fick parfymer & tröjor, och jag fick en bikini, väskor, ljusstakar osv. Sen fick jag även en jättefin julklapp av nicke. Thank you!

Vid åtta tiden ringde mamma & sa att tomten var påväg till dom så då var det bara att packa ihop sakerna och åka vidare mot vinggatan. Hos mamma var det fullt hus, alla jannes barn var där + barnbarn så det var paket och papper överallt i vardagsrummet. Jag & Ante hade tydligen varit snälla i år också för vi hade några klappar även där. En fleecejacka, linne, jättefin ljusstake & en expedit bokhylla var några av sakerna vi fick där!:) Tacktack!:)

Jag gav ju också bort pärltavlorna igår. Tyvärr så var inte W med så det var bara E som öppnade paketet. Men idag vid halv 2 ska vi åka till dom för då har W kommit hem så då får jag se vad han tycker, (och hoppas på att den fortfarande är hel!) Men nu ser jag att klockan börjar vara liite för mycket. Lisa & Johan är nog snart påväg hit så jag måste skynda mig in i duschen Lägger in bilder på tavlorna sen, jag måste bara komma ihåg att fota dom idag;P


Kramkram på er!

julafton

Då var juafton över för den här gången.
Det har varit en mysig dag med många fina paket. Ska försöka fota lite imorgon så ni får se.
En julklapp var extra rolig att få, men den tänker jag inte berätta om nu. Ni får vara lite nyfikna!

Nu ska jag lägga mig och sova, snart väntar en ny dag med nya öventyr & julfiranden. Imorgon blir det hos svärfar i ursviken:)


Godnatt!:)


uppesittarkväll

Sådärja, då var syster & Johan påväg hit för att hämta mig.
Jag tror att jag har med mig allt.. vet inte riktigt vad jag ska ha med mig meen det ordnar sig nog,. Ska bara komma ihåg att ta med mig en av julklapparna också. Det största paketet till den minsta på uppesittarkvällen! i wonder who?

Ha en bra eftermiddag & kväll allihopa. Och stressa inte ihjäl er!:)





danföredopparedan.

Imorgon är det julafton. Men tyvärr så verkar inte julkänslorna dyka upp idag heller. Jag hoppas att de infinner sig imorgon, åtminstonde en stund.


Idag har jag limmat ihop båda tavlorna så nu är de Helt klara. Så skönt. Jag vet inte riktigt om jag tycker att de blev så bra efter monteringen men det är tyvärr inte så mycket jag kan göra åt den saken just nu. Jag får bara hoppas att dom som ska få tavlorna tycker om dom.


Idag börjar flängandet som kommer infinna sig hela julen.. suck. Men ska man hinna träffa alla föräldrar & så så kan man inte göra så mycket annat än att acceptera flängandet. Ieftermiddag ska vi till pappa & käka (ca 18.30 när A slutat jobba) Sen klockan åtta ska vi helst infinna oss i en soffa på Kajvägen för att spela bingo & träffa lite vänner.
Imorgon (läs:julafton) ska vi först vara med antes mamma & fira jul hos Sonja&Ecke sen på kvällen när det är dax för julklappsöppning hos mamma så ska vi dit & umgås lite med det gänget. På juldagen jobbar ante till halv 5 och sedan är det middag hos Birger. På annandagen ska vi umgås med mamma hade vi tänkt + se hockey klockan 4 . Och om vi hinner så kanske vi även ska träffa fastrarna (C&A) som är i skell.  pust. Men, det är ju bara jul en gång per år!:)


Nu ska jag gå ut med lillbruden, som förövrigt har börjat löpa såhär dagen före julafton. Nice. Nu blir det att ha blöja på sig i sidådär en måndad. great!
Efter promenaden väntar en varm dusch & sedan bär det av mot örviken.

Kan hända att jag skriver några rader ikväll, beroende på när vi kommer hem.

Julkramar! :)




Ps. Ska lägga in ett recept på Lingonfudge nån dag. Vi gjorde det igår + vanlig fudge & ischoklad. men longonfugden var en hit! :)

19 december.

I fredags hade vi personalmys efter jobbet. Först bar det av mot isladan för att för första gången prova på Curling. Skitkul & svårt var det. Därefter blev vi indelade i tre olika grupper för då skulle vi iväg och handla middagen för kvällen. Jag och Majvor fick pengar till att köpa efterrätten. Vi valde att köpa massa goda frukter, vit choklad & glass:)
Maria & Roger gjorde en jättegod soppa till förrät & Mattias, Sara & Ulle gjorde varmrätten. Fläskfile & Potatisgratäng + två såser & sallad. Riktigt gott! :)
Under kvällen lektes det lekar, skrattades, plöjde igenom några skivor med musik & fick veta horoskopet för 2009. Riktigt spännande!:)
Nu ska jag lägga in lite bilder från kvällen.

        
Inte så lätt som man kan tro. Men väl värt att testa!

     
Det hann åka ner mer än en knäck under kvällen kan jag lova. Bilden på förrätten kanske inte är den bästa, men den var íallafall god & det är ju det viktigaste!

        
Här leker vi för fullt. Ulle delade ut roller- vi var allt från bardisk till hjälte! Skoj!

     
Maria bjöd på en god, men inte så vacker drink. Ett avloppsrör!;P

  
Min & Majvors efterrätt. God & enkel.
Välj frukter som du tycker om, hacka i mindre bitar & lägg i en ugnsform. Riv vit choklad & strö över.
Stoppa in i ugnen tills chokladen smält & frukten är varm. Servera med glass!




Nu ska jag gå ut en promenad med stina innan jag börjar slå in några julklappar.
Men först måste jag ju än en gång tacka så hemskt mycket för halsbandet jag fick av mina kollegor i fredags. Superfint!

Julkramar till alla läsare!:)

"mellan två jobb"

som man brukar säga. that´s me, Skittrist. Men, vad gör man.. det är bara att inse att dom dagar jag inte kommer att få vicka så kommer det att städas här hemma. För vad ska man annars göra på dagarna? :P ja, hälsapå i bodbysund såklart men det går ju kanske inte varje dag..



Nu ska vi snart fara iväg till fotbollstältet och kika på lite fotboll.
Supertaggad är jag väl inte, men det ska bli kul ändå.. jag hoppas bara att det inte är så kallt som det ser ut att vara.


Senare idag ska vi till Kajvägen & hänga, men om jag får tid över idag så lovar jag att det ska komma in lite bilder från gårdagens trevligheter!:)



Ha en bra lördag allihopa!:)

Sus: jag hoppas att det inte blev allt för mycket städning!


halkigt värre!

Ja, man får passa sig när man är ute på vägarna dom här dagarna. Smidigast skulle det nog vara om man tog på sig skridskorna istället för vanliga skor. Idag när vi for från jobbet så fick jag välja mellan att gå från mattias eller vänta på ulle medan hon skulle in på bolaget. Jag valde att hoppa av hos M, men det hade nog varit smidigare & torrare att vänta i ulles bil. Trots blankisen & de största vattenpölarna någonsin så klarade jag mig utan att ramla. Tack och lov att Mattias ska hämta mig hemma imorgon bitti.

Jag & M har förövrigt genomfört en liten kupp idag. Den gick inte riktigt som vi hade tänkt, men kul var det!:)

Nu ska jag gå och förbereda lite inför morgondagens partaj. Kläder & alkohol ska packas. Håret ska plattas (kanske). Naglar ska målas & sminket ska vara lättillgängligt imorgon bitti.

That´s it for now.

Om jag inte berättat det tidigare så har jag världens underbaraste barn på mitt jobb. Ni borde vara avundsjuka!;P





-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                                                                                    


Detta tänkte jag bjuda barnen på imorgon eftersom det är min sista dag i bodbysund.

I´m alive!

Nej, ni behöver inte oroa er. Jag lever. (det är iofs bara emma & mamma som tvivlat på den fronten) Jag har bara varit oerhört dålig på att uppdatera bloggen. Förhoppningsvis blir det ändring på det under julledigheten, men jag lovar ingenting.

På fredag är det personalfest & i måndags fick vi ett litet uppdrag som ska vara klart på fredag så just nu sitter jag & gör lite rescharch (eller hur det nu stavas). Men det känns inte riktigt som att detta är ett uppdrag för mig, men jag ska göra mitt bästa. Personalfesten kommer förövrigt bli riktigt mysig & trevlig har jag en känsla av & jag håller tummarna på att alla kan vara med denna gången. Det var nämligen längesedan vi var alla samlade.

Igår var jag hos mamma & hälsade på. Då gav hon mig ett julkort som jag fått av familjen Tossell som jag bodde hos när vi var i Tavistock (england) på praktik i trean på gymnasiet. Riktigt kul att få höra lite om deras äventyr & alla resor. Lite avundsjuk blev jag, det måste jag erkänna. Speciellt på deras resa till Barbados, det såg himlarns fint ut på bilderna! Men otroligt roligt att se hur mycket barnen har vuxit, inte klokt vad tiden går fort!


Det var nog allt för denna gången.
Förresten så har vi blivit bjudna på nyårsfest, vilket känns lite smickrande. Men vi har inte riktigt bestämt oss för hur vi ska göra än. Vi har några dagar till på oss!

aja, peace out! hah

Yees!

Klar, jag är klar med båda tavlorna! :)
Nu är det bara monteringen kvar & innan jag gör det så måste jag förbi pappa & hämta bakstyckena till tavlorna. Men oj så skönt det känns att vara klar! :)

Idag har jag tvättat & tvättat, städat & självklart byggt tavlorna! Ikväll är det bara några små måsten som måste göras, blandannat gå en promenad med bruden, hämta upp all tvätt & slå in paket inför mysfikat imorgon. När jag gjort allt det så blir det mys i soffan med täcket/filten & glass. I am a glassoholic!;P

Min blogg har inte varit så rolig nu på sistonde, men jag lovar att jag ska försöka bli bättre på att uppdatera & på¨att lägga in lite bilder. Bloggen blir ju så mycket roligare då! :)


Imorgon börjar min sista vecka i bodbysund. Det absolut bästa jobbet jag någonsin haft. Jag hoppas att det blir en riktigt bra vecka med mycket kramar & mys! :)

kram på er alla!

tralal.

Nu sitter jag här i soffan och tar en paus en stund.
På förmiddagen var jag på stan och köpte några julklappar & efter det har jag städat, bokat tvättid & lagt ihop all återvinning som jag ska köra iväg med imorgon. Nu hade jag tänkt snabblogga så ni vet att jag lever & sen blir det att duscha & bygga pärlplatta, har bara 4 stycken kvar nu. Jag hoppas att jag orkar lägga två ikväll & två imorgon för då är det bara monteringen av båda tavlorna som är kvar. Skönt! Då kan jag börja slå in lite julklappar & kanske inhandla några julkort också.. hinner tyvärr inte göra egna iår. eller, jaa.. hinner gör man väl alltid men jag orkar inte stressa. :P

Igår hade vi lucia på skolan & barnen klarade det oerhört bra. Dom är så duktiga.
På eftermiddagen hade vi lite pyssel med alla barn + föräldrar/syskon. Riktigt trevligt var det:)

Som ni märker så har jag inte så mycket att skriva om just nu.. så det är väl lika bra att jag lägger ner. Jag ska inte tråka ut dom få läsarna jag har:P

Kramen!:)

spiondans & den mystiska dansen.

Under hösten så har F-klassen upp till fjärdeklass fått chansen att dansa en timma i veckan. I början var det många, speciellt killarna, som var lite skeptiska mot denna dans. Men det berodde nog främst på att det de tänkte på när de fick höra dans var nog att man skulle måsta dansa med någon tjej:P Som tur var så blev de flesta helt frälsta av denna dans, & längtade till torsdagarna.
Idag har de genomfört sista dansen för i höst & det gjorde dom inför varandra (F-1-2an är en grupp & 3-4 en annan) & visade upp vad de hade lärt sig. Vi hade även bjudit in 5-6an & föräldrar/syskon/mor-far föräldrar. Det var lite nervöst inför dansen för att förra veckan så var dansläraren hemma med sjuka barn & några av våra elever i F-2an har bara hunnit vara med & träna ett fåtal gånger. Men det spelade då ingen roll för dom. Det var helt fantastiskt att få sitta där i publiken och se när barnen dansade, tyvärr missade jag F-2ans lite eftersom även jag var med och dansade.
Men det var så kul att se vilken inlevelse barnen hade. Det började tåras i mina ögon rätt snabbt & sen började jag tänka på att jag bara har imorgon & nästa vecka kvar på skolan.. & då började jag gråta på riktigt. Nästintill fulgråt blev det, för jag kunde inte riktigt hålla inne mina känslor. Det känns så tråkigt. Men, jag kommer att hälsa på så fort jag får chansen:)

Imorgon är det lucia, och då hade jag tänkt att jag skulle ha några näsdukar i fickan för jag tror inte att mina ögon kommer vara speciellt torra imorgon heller.

Nu måste jag hoppa in i duschen, handtvätta lite & sedan fortsätta med tavlan... Nu vill jag bara bygga så de blir klara så jag kan koncentrera mig på andra saker som måste göras. tex, julkort, städa, slå in julklappar osv osv.

Ha det så bra!
kramhej!

weekend.

Nu är helgen snart slut.

Fredagen spenderades på kajvägen med familjen J. Supermysigt som vanligt & Jess hade lagat jättegod mat. thanks:)
Jag & Ante är inte alltid så bra på att hålla tider när vi ska till örviken, men i fredags så kändes det helt lugnt. A hade meddelat att vi skulle komma vid fyra (allt för att underlätta planeringen av maten) för jag slutade ju halv 3 & sen skulle jag ju bara en sväng in på EM & köpa tvbänken för att sedan åka hem, hämta A & åka tillbaka för att hämta den. Det gick ju jättesmidigt. Men när vi åker därifrån så börjar vi disskutera om den verkligen var så snygg som vi trodde att den skulle vara, på bilden såg den typ valnötsfärgad ut men i verkligeheten så var den en ekfärgad som såg ut som bok. typ. Så när vi körde igenom bergsbyn så ringde vi upp EM & frågade om vi skulle få igen pengarna & det skulle vi. OM vi kom på en gång. Ja.. vad skúlle vi göra.. det   (fan vad svårt det är att skriva när man har ett plåster på pekfingret!) var ju bara att vända om.
Ringa till J & säga att vi skulle bli lite sena.. typ fem. (andra gången vi ringde för att säga att vi var försenade...)
Vi hade egentligen planerat att åka förbi ursviken också för att lämna lite saker, typ mat, till stina eftersom hon skulle sova där lör till sön. Men det skippade vi. Vi var nog sena..
Men som tur så blev dom inte arga på oss. Dom är nog rätt vana vid det här laget. haha.


Lördagen spenderades i Luleå med julklapps shopping, klädprovande, god mat, hockey tittande & väldigt mycket mys. Jag flashande även brösten, ofrivilligt. Jag skulle prova några BHar på kappahl & just när jag skulle ta på mig den första så öppnas helt plötsligt dörren. Jättekul. Hon som öppnade blev lite chockad, allt hon sa var: Oj, ursäkta!  Det var ju rätt snällt iofs, men hon hade ju kunnat stänga dörren till provrummet också!
Vi sov över på Stadshotellet, Elite, ganska mysigt faktiskt. Lite tjafs var det men det ordnade sig. Ante hade bokat ett superior rum med dubbelsäng men när vi kom dit så visade det sig att dom inte ens hade några sånna rum på hotellet. Så vi fick ett annat, lite mindre men då bjöd hon på pakering i hotellgaraget istället. 140kr skulle det ha kostat annars.  Eftersom den här resan var en present till mig av A så var det ju jag som skulle få bestämma allt vi skulle göra & han skulle inte klaga nånting. Bara han fick se hockeyn, Aik-Modo. Jag gick självklart med på det eftersom det annars är väldigt svårt att få med sig honom på stan. Vi kikade lite på internet innan vi åkte om var de visade matchen men den visades ingenstans.. Men till antes enorma glädje så fanns det en plattv på rummet som visade matchen. Även det kompat av personalen pga felbokningen. Han vågade nästan inte stänga av tvn pga rädslan av att canalplus sport skulle försvinna:P
I det stora hela så var Luleå vistelsen väldigt trevlig, allt förutom upptäckten av porrtidningar i nattuksbordet & det mystiska glaset under sängen. Det fick en att undra vem det var som bodde där innan oss..

Den här söndagen började med en supergod hotellfrukost (i love it) & sedan packade vi ihop & åkte hem. Jag åkte förbi mamma en sväng & ante for till micke & carola med förhoppningen om att bli klippt. Mamma var då påväg till stan & jag bestämde mig snabbt på att hänga med så vi gick på stan en sväng & köpte några julklappar till!:)
Utöver det jag har skrivit om idag så har det inte hänt så mycket.. & det lär inte hända så mycket mer heller. Jag ska nu sätta mig i soffan & mysa med mina älsklingar.

Hoppas alla haft en lika bra helg som jag:)
kramkram!

tvbänk.

Nu slutar snart barnen så snart är det dax att skjutsa hem några. Men sen bär det nog av hemåt för våran del också. Då blir det att köra hem med förhoppningen om att jag håller mig på vägen hela vägen hem. Skjutsade hem en elev vid lunch & då var et svinhalkigt på vägen, kändes nästan som att bilen levde ett eget liv ibland.

När vi kommer in till stan så ska jag in på EM & köpa en tvbänk som vi såg i tidningen idag! Jag ska in & säga den vill jag ha, betala & sedan skjutsa hem M,S & M. Sen skynda sig hem, hämta ante. Åka till EM & hämta tvbänken. Sen hem & tillsist vidare mot kajvägen för lite fredagsmys:)

Nu hör jag att barnen börjar avsluta sin lektion så det är bäst att jag gör mig redo! :)
Äntligen helg!

Imorgon drar vi vidare mot Luleå för shopping & hotellmys. Men jag hinner förhoppningsvis skriva mer ikväll! :)

Puss&kram!

3 december.

Och regn! Det ska inte regna i december, det borde vara en oskriven regel. Men förhoppningsvis så försvinner inte all snö som vi fått!

Jag har just gjort klart den första tavlan! yees! Nu ska jag bara hitta nåt att limma den på. Så imorgon börjar jag med tavla nummer 2 som ska vara klar innan jul. Igår när jag satt & byggde så var jag så otroligt less men nu är jag sugen på att fortsätta bygga igen, men det är nog mest för att jag fått göra klart en till! :)

Eftersom jag inte uppdaterat så mycket den här veckan så tänkte jag lägga in lite bilder från helgen som var:) Jag hoppas att ni får lite julkänslor mitt i detta regnande! :)


Första advent :)

        
Pepparkaksbaket är i fullgång!

     
Lussekatter hann vi med att baka också!

        
Eftersom vi glömde göra taket till pepparkakshuset & degen tog slut så fick vi använda oss av pepparkakshjärtan istället! Men det fungerade ju likabra!


Nu får jag inte lägga in fler bilder just nu för både ante & stina står & väntar på mig i hallen för en kvällspromenad. Men vi får se om jag har några fler bilder att lägga in senare! :)
Kram på er alla läsare!
(typ 3 stycken. haha)

Bebisfrön.

Idag skjutsade jag hem en elev från skolan.
Nu ska jag skriva ner lite av våran konversation.

- Har du barn Johanna?
- Näe, det har jag inte.
- Är du själv?
- näe, jag har ju min pojkvän.
- Vem är det?
- Andreas heter han.
- Ska du ha en bebis i magen snart?
- Det tror jag inte, men nångång hoppas jag ju att jag ska få en bebis.
- Har du någon pappa då? (alltså pappa till det framtida barnet.)
- Jo, jag har ju Andreas
- Har ni planterat några frön då?
- Näe. det har vi inte gjort.
- Då tycker jag att ni ska göra det imorgon, eller förresten. Gör det redan ikväll!
För det är så kul att känna när bebisen sparkar i magen. För därinne är det ju alldelens mörkt.

Ja, så är det. Ikväll ska tydligen jag & Ante plantera bebisfrön! :P

RSS 2.0