Haha!

Hela helgen har vi kämpat med att baka upp hela pepparkaksdegen. Och idag blev den äntligen slut.

För en stund sedan när min syster började limma ihop pepparkakshuset så ropar hon:
-NEJ, vi har ju glömt att göra tak!

haha, inget tak & degen är slut. Vad gör vi nu?

Alt.1 Köpa ny deg.

Alt.2 Hitta på någon annan lösning med de pepparkakor vi gjort.


Ja, vi får se hur vi gör.
Lägger in bildbevis senare i kväll! :P


fullt upp!

Just nu sitter jag & äter frukost medan jag lägger in lite bilder från gårdagen. Min väckare ville tydligen inte att jag skulle vakna idag så därför är jag lite efter i planeringen.

Igår var det nog inte en lugn stund på hela dagen tror jag. Vid tio åkte vi ner på stan & vid två åkte vi därifrån lite fattigare, jag fyndade en mössa, en ryggsäck, knästrumpor & strumpbyxor. Lisa hittade en jacka & två mössor & Ante köpte en hockeyklubba! (eftersom renberg har börjat om att spela så tänkte ante att han fortfarande kanske hade en chans att bli hockeyproffs. även fast det är 9 år sedan han gjorde det sist;P)

Efter stadsrundan så blev det att åka mot Ersmark & Ersmarks möbler för att kika lite & därefter så åkte vi vidare mot 5rum i Kåge. Det var faktiskt första gången jag var där men dom hade mycket fina saker. Lisa fick två jättefina stora ljuslyktor som hon kan ha ute.

När klockan började närma sig fyra-halv 5 så styrde vi mot skelleftehamn, till mamma. Där lagade vi mat & därefter så började jag baka bröd. (Annicas jättegoda bröd, & Annicas är fortfarande mycket godare:P haha) Sen började vi också med pepparkaksbakningen. Så det var helt klart fullt upp igår, men det var riktigt kul så det gjorde inte så mycket. Vi passade också på att fira syster som fyller år den 8onde men då är hon ju inte här längre. Och alla kläder hon fick passade så det var tur det:)


Idag blir det nog en till vända på stan & sedan kanske mer pepparkaksbak. Mer än halva degen är nog kvar, man behöver ju inte så mycket åt gången.
Klockan fyra ska Ante & Johan på hockeyn, för ante tyckte att vi tjejer skulle få vara själv en stund:P

Nu ska jag göra mig klar för snart kommer gänget & hämtar mig.
Ska bara lägga in lite bilder först:)



Brödet jag bakade.



Lite pepparkakor.



Mammas fina ljuslyktor.



Fin julstjärna.



Det blev inte så många kort tagna igår för min kamera hade slut batteri så jag var tvungen att låna lisas.


nu måste jag kila för dom är visst påväg nu & jag är inte alls klar. haha. Byye.

Nu..

är det snart dax för en tur på stan. Shoppa & äta lunch.
Sen bär det av mot ske-hamn & baka pepparkakor:)

Så jag hoppas att alla får en riktigt härlig fredag. För det ska jag ha!


Kram på er!

Oriflame.

Nu börjar denna torsdag lida mot sitt slut. Snart är det dax att dejta sängen några timmar.
Imorgon är jag ledig & då blir det en mys dag med mamma, syster & johan. Det blir en sväng på stan, kanske en sväng förbi Kåge också sen på eftermiddagen ska vi baka pepparkakor. Mamma har redan börjat förbereda degen:)

Ikväll har jag varit på tjejkväll hos Ulle, riktigt trevligt.
Eftersom hon säljer Oriflame produkter så hade hon självklart en visning av några av dom + att hon hade flera kataloger. Så det blev en liten beställning.. så nu är det bara att vänta några dagar innan sakerna kommer:)


Nu ska jag krama ante lite innan jag somnar, för jag känner att ögonen börjar säga ifrån...

Godnatt!

AIK fan.



Här sitter Stina & hejar på AIK i sin fina tröja.




---------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag har Stina varit & hälsat på den nya grannen mittemot oss. Han höll på att flytta in sina möbler osv. Då passade stina på att gå in & kolla läget. Blandannat så hoppade hon lite i sängen & jagade dammsugaren som hans mamma höll i. Det måste ju definitivt ha kännts som ett varmt välkomnande:P

snart helg:)

Jepp, nu har jag just avklarat mina lektioner för dagen. Så om ca 1½ timma så är det bara en jobbdag kvar innan det är helg. Jag har nämligen tagit ledigt på fredag för att umgås med min kära syster & hennes sambo. De kommer till skellefteå ikväll för att vara här hela helgen. Så ihelgen blir det nog att kanske kika på lite julklappar, baka julgodis & såna saker men också att bara ha det trevligt. Det är ju faktiskt första advent på söndag:)

Igår var det hockey, och då hade vi tagit på stina sin aik-outfit. Men den for snabbt av igen för under den korta tid hon hade på sig den så gjorde Färjestad 2 mål. shit. jag tog lite bilder som jag ska lägga in när jag kommer hem ikväll.


Ikväll kan det hända att jag får främmande av två mysiga brudar. Iaf en av dom kommer. men jag hoppas på båda. jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det brukar vara kul att bara sitta & snacka också:)


Nu ska jag gå & dricka lite the tror jag. vi ses.
Kramkram

snöstorm.

Det var inte så kul att stiga upp imorse och veta att det var min tur att köra till jobbet.
Men jag gick ut tidigt för att sopa bilen osv, för jag visste ju att det skulle ta lite extra lång tid att köra idag. Men.. jag tog mig inte ens ut från parkeringen innan jag körde fast. Så då var det bara att ringa in till ante och be snällt om hjälp. Vilket jag fick, han tog sig självklart ut på en gång. Men det var bara för att jag hann skotta undan lite snö med fötterna. Det måste ha varit därför iallafall! :P
I vanliga fall är vi på skolan vid 8 tiden men idag blev klockan närmare halv 9 innan vi äntligen var framme.

Hela dagen har jag gått och hoppats på att det skulle sluta snöa, eller iallafall blåsa. För det är inge kul att köra när det är drivor med snö på vissa ställen.
När jag skulle skjutsa hem en elev idag så höll jag tummarna hela vägen på att jag inte skulle få nå möte, för man såg inte var vägen slutade och vars diket började. Väldigt obehagligt! Men jag klarade det.
Sen var det ju tur att jag hade Mattias med mig i bilen när vi skulle hem, för då fick han putta på bilen lite så jag togmig ut från parkeringen. Så idag har jag lyckats köra fast 2ggr. Bra jobbat:P



Nu ska jag dra mig ut i stormen med Stina. Jag får väl se hur långt hon vill gå idag.


kram hej.


lite bilder från senaste veckan!

Efter mycket letande igår så hittade jag tillslut mina advents stjärnor, men då hade jag ju inga lampor hemma som passade så det var bara att vänta tills idag innan jag kunde ställa fram dom. Men nu är dom på plats. Två av dom iallafall.. det tredje ska upp snart. efter detta inlägg, jag kom nämligen på nu att jag glömt bort den röda som ska hänga i tredjerummet!

                   
              

Såhär ser det ut i mitt kök nu ungefär. Rött och mysigt. Ljuslyktorna som ni ser är min födelsedagspresent från Karin. Super fina:)


Jag har länge letat turkosa kuddar till soffan i vardagsrummet eftersom vi köpte nya gardiner som är turkos/brun/vita.
Men eftersom det börjar närma sig jul så hade jag (vi) tänkt att vi skulle ha röda kuddar i soffan istället, men i torsdags när jag var på stan med mamma så var vi in på Ohlssons tyger & gissa vad dom hade där. Jo, turkosa kuddar. Äntligen. Så nu ligger det två turkosa kuddar i soffan, nice:)



Nu har även stina blivit Aikare. (Tack Carola) Så nu gäller det, varje match ska hon få ha på sig denna! :P
 

Det kommer troligtvis en bild på henne imorgon, annars blir det nån annan dag.


Nu ska jag sätta upp adventsstjärnan, sen hoppa in i duschen & sen får vi se om jag fortsätter med tavlan eller inte.

Kvällens pyssel.

Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa:)

Har ju glömt..

bort att säga Grattis älskling till vinsten:)
ca 22 700kr rikare nu inför jul & efter bil lagningen så kom Bombenandels vinsten helt rätt! :)


om du lovar att fortsätta vinna så är det bara att fortsätta spela;P


suck & pust.

Just nu sitter jag här & snyter & snorar. Huvudet känns som en tung sten & kroppen likaså! Men ingen feber iallafall, fast det skulle faktiskt kännas bättre med lite feber så man får vara sjuk nån dag för att sedan bli frisk. Men jag får ju nästan aldrig feber så jag måste alltid dras med förkylningarna lite längre.. Blä!
Jag som hade tänkt fortsätta med adventspyntet idag. :)


Igår blev det ett besök hos familjen J, pizza & idol. Trevligt som vanligt!
Självklart blev det lite bus med lillgrabben också!:)
När vi kom hem där vid halv 12 tiden så var vi inte så trötta så jag satte mig och börja bygga ännu en platta till tavlan.. och när jag väl börjat så kan jag inte sluta förrän hela plattan är byggd. så vid ett tiden drog jag mig mot sängen! Men det värsta med att vara förkyld är ju nätterna, det är inte så lätt att sova när man inte kan andas med näsan & andas man med munnen så blir det tillslut torrt som en öken i munnen! 


Så dagen ser ut så kommer A ha fullt upp hela dagen/kvällen/natten medan jag kommer sitta här i soffan. Låter ju superkul! hm,,,


Nu ska jag försöka få i mig lite frukost. vi hörs. ha en bra i kylan:)

ombyte.

Imorgon ska jag och Maria byta plats en stund. Antingen en eller två lektioner, vi får väl se.
Maria var nämligen sugen på att få vara inne på skolan och hitta på något med barnen, för i vanliga fall jobbar hon på dagis & fritids så imorgon gäller det. Hon ska få vara med F-1-2orna och jag ska vara på dagis med de små liven. Det ska faktiskt bli riktigt kul:) Man träffar ju annars bara dagisbarnen när man är ute på rasterna. Så det kanske blir mycket bus imorgon förmiddag! :P

Ikväll ska jag och Emma fara och simma. Det ska bli så skönt.. jag hoppas bara att jag håller mig ovanför ytan. Jag började nämligen bygga en av tavlorna igår och tiden gick så fort så jag gick inte och la mig förrän efter halv 12... så jag är lite halvtrött idag faktiskt. När jag sen kommer hem efter badet så ska jag & A mysa till det med lite räkor & annat smått & gott!;) och tända ljus såklart!






Nu ska vi snart åka hemåt & då ska jag...
 1 ...få mig nåt i magen så jag orkar simma
2. ....Packa ihop alla badsaker
3. ....raka benen. (apan i mig börjar synas allt för mycket:P)
4.
...Gå ut med stina...


Då vet ni vad jag håller på med fram till klockan 18.30 :P


stig´s

Nu är jag hemkommen från en mysig fika med världens bästa arbetslag. (ja, det är ni faktiskt! Det kommer bli svårt att hitta ett lika bra arbetslag i framtiden!) Det var bara synd att de stängde redan klockan åtta, men vi får som sagt göra om det nån annan gång och då får vi åka dit tidigare än sju:)
Eftersom jag skippade träningen ikväll för att gå & fika så bestämde jag mig för att ta en promenad hem & då är det ju bra att man har en snäll Mattias som ville gå med mig en bit på vägen. För utan honom hade det nog blivit att åka bil med Ulle;P Thank you!






Nu ska jag inte skriva mera, för nu ska vi se ett avsnitt av House + att jag ska börja med en av mina tavlor:)

Puss&kraam!

Bilj*vel!

Idag hade vi en liten förhoppning om att vi skulle få igen våran bil, lagad & fin! :P
men istället så fick vi veta att det inte alls bara var fläktremmen & några motorfästen som var trasiga (eller vad det nu kan heta) utan även kamremmen. Yes. så glada vi blev. Nu kommer det inte längre att vara så "billigt" som vi trodde.


En glad nyhet är iallafall att min snälla vän Jessica har skrivit ut mina mönster till mina nya projekt som ska vara klart innan julafton. så det är bara att börja.. det är ju bara.. 21600 pärlor som ska läggas!


Nu ska jag fortsätta se slutet på Design Simon & Tomas för att sedan vänta på min kära sambo!:)

Kram & godnatt. (så småningom iallafall)

rörd.

Imorse när vi satt i morgonsamling så räckte en flicka upp handen & sa:
- Jag är ledsen idag, för snart slutar Johanna.
- Det är jag med, svarade jag tillbaka.
-Men vi måste ju se det postivt & vara glada för den som får ha Johanna sen, sa hon då.


Det där är nog det finaste en andra klassare någonsin sagt till mig.
Jag blev så rörd & mina ögon fylldes med tårar..

ingen vinst.

Efter ettans bingo så blev vi då inge rikare...


julkänslor.

Nej, jag kunde inte hålla mig längre. Idag satte jag upp julgardinerna i köket och bytte till den röda duken på köksbordet. Resten av jul/advents sakerna får vänta till första advent. Gudarns så mysigt det blev:)

Idag har jag varit en sväng på stan & hittade en tunika och en grej åt min syster. (nu blir du nyfiken va?)

Mer kan jag faktiskt inte säga att jag gjort idag. Vi har just ätit middag, tacos & nu ska vi för första gången spela bingolotto ihop;P jag hoppas att vi vinner massa pengar! *håller tummarna*


För att avsluta detta inlägg så lägger jag in en bild på min kära sambo. Såhär såg han ut igår när det var fest på Taste med icagänget!:)


Ante till vänster & Micke till höger

lördag.

Idag är det lördag. En lördag som känns seg. Ante ringde just och sa att han var påväg hem & med det ville han nog få fram att jag skulle vara redo att åka mot ske-hamn när han väl kommer. Nicke ska nämligen flytta lite saker idag till sitt hus & vi ska hjälpa han lite. Men jag är seg, väldigt seg. Huvudvärken gör ju inte saken bättre heller. När jag äntligen masade mig upp ur sängen så hamnade jag här, i soffan med datorn. Jag borde gå och duscha men det kan vänta några minuter..


Ikväll hade jag tänkt bjuda in mig på mat hos mamma & janne. A ska nämligen på rockfest med jobbet. Ska bli kul att se hur han ser ut när han tagit på sig alla kläder han ska ha. det är nämligen utklädning som gäller.

Igår var vi hos jim & jessica & såg idol-sämsta programmet hittills. Och jag tycker inte att det var Robin E´s tur att  åka hem. No way!

Aja, jag måste nog försöka ta mig till duschen så jag blir klar nån gång.
Skriver kanske mer senare.
Byyyye.



(ursh, vilket ointressant inlägg..)

Bara för dig jessica:)

Okej, ni andra får väl kika också!

Såhär blev tavlan av William som jag har gjort.




 

By the way, jag överlevde djupvattensträningen. Både jag & emma fick oss många skratt men tillslut så fick man iaf lite kontroll på kroppen. Helt klart värt att testa, för fastän man kanske inte får så mycket träning första gången  så har man ju iallafall roligt! :)
 Det blev bara några kallsupar:P

Nu väntar en promenad med lillgangstern.
kramhej!

paus..

Sen jag kom hem från jobbet så har jag stressat omkring i lägenheten. Fram & tillbaka.
Började med maten, kycklingsallad. Sen skyndade jag ner i tvättstugan för att köra igång 2 svarta tvättar.. upp & fortsätta med maten. Snabbäta. Ner i källaren & hänga upp tvätten. Byta om till träningskläder. Åka & träna. (tyvärr så lämnde jag visst hjärnan hemma idag för jag gjorde fel hela tiden! men emma fick sig ju några skratt så det bjuder jag på:P) Hälsa på i Annicas nya lägenhet. Hem & duscha. Äta. Och nu blir det nog snart sovdags. Äntligen.

Jag fick en försenad födelsedagspresent av karin, 3 stycken jättefina ljuslyktor! Tack vännen! :)


Imorgon ska jag & emma fara på edda och simma. Jag har inte hunnit vara där nåt sen dom renoverat så det ska bli spännande. Det ska även bli skönt att få simma lite:)


Nu ropar sängen på mig så det är nog bäst att jag lyder.

Godnatt!


Ångest!

Nu börjar verkligheten komma ikapp mig.
Det har redan gått mer än två år sedan jag satte min fot i Bodbysund för första gången. Då kändes två år som jätte lång tid. Men nu sitter jag här.. den 19onde december kommer jag att jobba min sista dag på skolan. Hur ska jag klara mig utan det här? det har ju varit min trygghet i 2 hela år. helt otroligt. Jag kan ju garantera att jag kommer gråta floder den sista dagen. (tårarna är nästan påväg redan nu bara för att jag skriver om det..)

Sen då, hur kommer mitt liv se ut efter den 19onde?
Jobba plugga?
det finns inget värre än att vara arbetslös, trust me. Helst av allt skulle jag vilja börja plugga. Nu. Men på distans - till förskollärare. Men nästa distans utbildning börjar inte förrän till hösten.. alltså flera månader bort.
Så jag måste ju likafullt hitta nåt att sysselsätta mig med dessa månader.

Ibland önskar jag att någon annan kunde berätta för mig precis hur jag skulle göra. För att stå i det där vägskälet och inte veta vilken väg man ska ta är faktiskt rätt så jobbigt. Det finns en liten klump i magen varje dag & direkt någon frågar mig om vad som ska hända sen..så får jag panik.

Ja, jag vet. Det brukar alltid lösa sig på nåt sätt.
Jag var bara tvungen att skriva av mig lite.. det är en sån dag.

monday.

Nu har jag kommit hem från jobbet & idag bestämde jag mig för att gå en promenad med bruden på en gång.. men det var ju lättare sagt än gjort. Det gick bra en bit men sen tog det stopp. Så jag får nog helt enkelt vänta ett tag innan vi försöker igen;P Jag håller tummarna på att det blir en lite längre promenad.

Äh, jag har inget intressant att skriva. Ska gå & kika i kyl/frys om jag hittar nåt lockande att äta. A jobbar nämligen 17-21.30 idag så vi går som om varandra.


Byebye!

what a beautiful day.

Som jag berättade i förra inlägget så var det ju inte direkt världens roligaste natt.
Och jag kan ju inte direkt påstå att dagen började så mycket bättre.. När vi skulle åka till ursviken till antes pappa så startade inte bilen. Yippie!  Vi provade några gånger och ibland startade den men då dog den på en gång.. då gick vi upp i lägenheten igen för att ringa till B för att höra vad som kunde vara fel. När vi då går ut igen för att kika i bilen så ser jag att det händer nåt under bilen.. då visade det sig att det var fläktremmen som hade lossnat! (!) Så det här måste ju gå till historiens värsta helg på länge!


Eftersom det varit en helg där allt gått fel så har det idag blivit ett stort intag av onyttiga saker. Smörgåstårta, äppelpaj, kebabtallrik, godis m.m För det kände vi att vi var värda! haha.

Nu ska vi fortsätta denna kväll i soffan, det blir antingen att se Mamma Mia, eller ett avsnitt av Oskyldigt dömd.
Ante ska äta chips & jag ska göra en c-vitamin shot. (färskpressad juice)

    




Säljes.

Nu har den skitit i det blå skåpet.  /Ante

i natt..

blev det inte många timmars sömn. När ante kom hem från krogen & skulle gå ut med stina så visade sig att stina hade andra planer än att komma upp i lägenheten för att sova. Så mellan ca 03.30 & 05.00 så sprang det runt en överlycklig bulldog på getberget. Runt runt...fram & tillbaka.. som tur var så är det ju inte så många bilar som är i gång vid den tiden Tack & lov!  Medan stina sprang runt så ställde jag upp dörren till trapphuset + att jag öppnade dörren till lägenheten lite. Ifall hon kom på att det inte var så kul att springa runt i mörkret. Jag la även ut lite korvbitar i trappen så hon skulle stanna lite längre.. om hon valde att komma tillbaka.
Det blev många promenader inatt, runt runt. Ibland kom stina förbispringandes bara för att visa att hon levde för att sedan försvinna in i mörkret igen. Vid ett tillfälle gick jag upp i lägenheten för att ta på mig lite mer kläder & för att kika så hon inte hade smitit in utan att vi såg det, men icket. Då tog jag ännu en promenad (en av måånga) på gatorna runt getberget. Men ingen stina syntes till.. Då valde jag att gå tillbaka till lägenheten ännu en gång, men vid den tidpunkten så trodde jag faktiskt inte att hon skulle komma tillbaka för då hade det gått rätt lång tid sen vi senast såg henne. När jag kom tillbaka till trappuppgången så såg jag direkt att korvbitarna var kvar -vilket genast kändes skitjobbigt eftersom då visste jag ju att hon inte hade kommit tillbaka. (stina älskar kort, hon känner lukten på många meters avstånd)
För säkerhetsskull så gick jag ändå upp för ena trappen så man ser dörren till våran lägenhet och då såg jag en överlycklig stina med dreggel runt munnen och med en svans som for fram & tillbaka. Jag blev otroligt lättad av att se henne stå där, så jag skyndade mig upp för trappen & stängde dörren till lägenheten så hon inte skulle smita ut igen.
Sedan ringde jag till A som var längst ner på älvsbacka och letade.


Hädanefter så kommer det att bli många och långa promenader för våran lillabrud, vare sig hon vill det eller inte.
Man vill ibland kunna vara lite arg på henne, men direkt man tittar på henne så smälter man ju. Hon är ju så ful-söt lillbruden.

Blä.

Jag mår illa. Jag tror att det kan bero på att jag är hungrig, men vi har inget hemma som är värt att äta. Förutom typ kakor & godis. Men det vill jag faktiskt inte ha.

Idag har jag varit & fikat med mina fina vänner, Emma & Karin. Karin hade även med sig Erik-Olov, så nu har jag äntligen fått träffa han. Det verkar vara en fin kille & dom såg så söta & kära ut:) Man blir så glad av att se ens vänner så glada! :)
Det blev inte så många fynd på stan, nya ljus & årets första julklapp är inhandlad! (nu håller jag bara tummarna på att det går lika bra med resten av klapparna..) Shoppingsuget lyste med sin frånvaro idag, men det är ju tur att den håller sig borta nångång iallafall.

När jag kom hem så fick jag ett städinfall så då var det bara att passa på medan sugen fanns. Så nu känns det mycket fräschare här hemma. Skönt.

Jag har ingen aning om vad kvällen kommer att bjuda på, men det brukar ordna sig. Om ca en halvtimma ska jag åka upp till solbacken & hämta älsklingen & inhandla middag.


Nä, nu ska jag gå och ta av mig mjukiskläderna & dra mig ut.
Byebye!

rain

Idag är det en riktigt grå & trist dag.
Det är ju nu man är sugen på att få lite snö så det blir sådär vitt & fint. Så jag hoppas att det slutar regna snart!
Jag har just skjutsat A till jobbet, men jag ska snart åka upp till solbacken igen för han glömde sin matlåda. Så då tänkte jag vara lite snäll och köra dit med den, så han slipper stressa på lunchen.
Efter det så bär det av mot stan för att kika lite.. (har jag tur kanske jag hinner hitta nån julklapp också:) i hope so!) innan det är dax för en fika med brudarna


Men nu kommer den största utmaningen för dagen, och det är att få ut lillan på en promenad. Hon uppskattar inte heller detta väder speciellt mycket..

Trevlig lördag på er!
Kram

friday.

Äntligen fredag. Så härligt! :)
Ikväll är det mys i soffan som gäller. Vi har just sett idol & nu lutar det nog åt att se nån film eller nån serie eller nåt.
Dagen har varit bra, var & badade med F-1-2-3an idag i burträsk. Vilket fräscht badhus det var, jag blev jättesugen på att fara & simma när jag var där & plaskade runt. Ska nog försöka dra mig mot edda nån dag, det är ju inte så långt bort från lägenheten så det ska nog inte vara så svårt;P

Imorgon har jag besämt dejt med Karin & jag hoppas att emma och kan dyka upp. Har jag tur får jag också träffa karins kille Erik-Olov:) trevligt!

Nu ska jag ställa ifrån mig datorn men ha en mysig kväll:)

Frille

Nu sitter jag här i soffan & försöker ladda upp inför kvällens träningspass.
Jag har varit jätteseg & trött i kroppen hela dagen så vi får väl se hur bra det kommer gå. Karin är hemma i skell nu i november så hon & Annica ska följa med på träningen. Ska bli riktigt kul, var längesen vi träffades nu.


Jag återkommer nog efter träningen, om jag orkar. det beror på hur slut jag blir! hah.

Kramhej!

Fel.

Förlåt Johan, jag ber om ursäkt.
Ang. bilderna som jag la in igår så måste jag korrigera lite. Bilderna var INTE tagna i Ludvika utan i Grängesberg.
Då vet ni det! Alltså var vi på semester i Grängesberg i somras! Vi besökta Ludvika också, men mestadels var vi i Gränges.


Blir det bra Johan? :P

walk.

Sådärja, nu har jag varit ute på en promenad med stina & tagit en varm dusch. Så nu väntar jag bara på att ante ska komma hem så vi får äta. Jag känner att magen börjar skrika efter mat.
Eftersom ante jobbar sent idag så blir det max. Vi orkar nämligen inte laga mat:P


satt just och kollade igenom lite bilder från våran semester i Ludvika i somras. Sommaren är en bra bit bort så därför lägger jag in några sommarbilder.




Pusshej!

Nu sitter..

jag här igen. Vid datorn. På jobbet.
Ni kanske tror att jag inte gör något på eftermidagarna, men det gör jag. Det är bara det att efter lö 14 när "mina" elever har slutat så är det inte så mkt mer att göra. Om det inte är nåt som ska förberedas eller så.. men dagens förberedelser har jag redan gjort klar. Allt jag har kvar att göra är att gå över med lite papper + en pärm till F-1-2ans klassrum. Inte så mycket alltså!
Kl 15.40 slutar barnen och då ska jag skjutsa hem några elever till Mora & sen bär det av hemåt. Det känns lite halvjobbigt att köra hem nu mera, iallafall när vi slutar kl 16. Det blir ju så fruktansvärt mörk ute kolsvart om man ska vara exakt. Så när det är kolsvart + att man får möte hela tiden som gör att man blir bländad, så är det inte så roligt. Men det är sista dagen för i veckan som jag kör. Skönt.

Efter jobbet var det egentligen meningen att jag & mamma skulle gå på stan en sväng.. men hon ringde just & då bestämde vi oss för att ta det imorgon istället. Jag slutar nämligen tidigare då! Och det ger inte så mycket börja gå på stan kl 17, det är ju så mycket som snart ska stänga då.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska gå en promenad med lillan iaf. Och sen får vi se vad vi hittar på. Kanske blir en film eller nåt..

Nu ska jag gå över till klassrummet och göra helt klart.
Kanske hör av mig senare ikväll.
kram på er!

21.22

Sitter just nu med datorn i knät i soffa, lyssnar på footprints in the sand med Leona Lewis. Otroligt fin låt & fin video.

Det blev ingen träning ikväll för min del. Var faktiskt sugen på att fara, men A skulle till hamn för att fixa uttaget till motorvärmaren & cykeln var kvar på solbacken. Men istället för frille så blev det en lång promenad med lillbruden. Vi var ute i mer än 40 min! Helt otroligt att hon inte strejkade tidigare. Ibland kan man ju inte vara ute mer än 5 minuter innan hon ska tillbaka.
Men skönt var det. Synd bara att man är så fruktansvänt på sin vakt hela tiden, i varje buske tror jag typ att det ska sitta nån mystisk människa. Lite halvjobbigt att man inte kan njuta av promenaden.. men men.. jag klarade mig bra även denna gång.
Nu ska jag mysa i soffan med A.
Puss på er!



Här är en annan fin låt med Leona Lewis.



Tyvärr hittade jag ingen bättre video, men man kan ju lyssna på låten ist för att titta på den :)

stadstur.

Då var man hemma igen då. Gick först ut på en promenad med stina i det fina/ soliga vädret. Jag tog även lite kort men det blev inte så många bra den här gången, det är inte så lätt att ta kort när man håller i kameran i ena handen & stina i den andra. För stina är inte så duktig på att stå stilla när man vill att hon ska göra det:P

När jag komme hem från promenaden så bestämde jag mig för att ta mig en sväng ner på stan också så det var bara att traska vidare.. idag hade bara ck öppet men det gjorde inte så mkt. Jag var inte så sugen på att vandra på schtaan heller. Det blev iaf ett köp, (två om jag räknar med chokladkakan som jag köpte för att orka gå hem igen..) en tröja från VeroModa.

Nu ska jag sitta & slappa ett tag framför datorn & sedan blir det att hoppa in i duschen för att sen äta middag & vänta tills A slutar. För då blir det raka vägen mot Ske-hamn. Birger ska hjälpa oss att sätta in motorvärmaruttaget i bilen. Gud så skönt det ska bli att få sätta sig i en varm bil de mornar jag ska köra!

Nu ska jag uppdatera mig genom alla intressanta bloggar som finns..
Pusshej!


          

lite bilder från dagens promenad..


Nu..

ska jag gå & försöka göra mig lite fräschare, sminka mig osv. Sen blir det att gå ut i halkan & rasta lillan.
Efter det blir det troligtvis att strosa omkring på stan, om jag inte kommer på nåt annat att göra? vi får väl se..

Ikväll ska jag på inredningsparty hos Maria & det ska bli riktigt intressant. Förhoppningsvis så är det fina saker som inte kostar allt för mkt:) men jag kan återkomma om det sen:) kanske att jag tar med mig kameran & fotar lite också!


Sköt om er allihopa!

oh my god!

haha.
jaa, vad ska man säga?
jag har inga ord som kan beskriva detta ögonblick!


home again.

Nu har vi kommit hem efter en trevlig kväll tillsammans med Jimmy & Malin.
Vi började med att äta middag på stekhus Vega´s där vi åt oxfile´ med stekta räkor & sparris.
Riktigt gott var det & tur var väl det, för billigt var det inte:P
När vi ätit så vandrade vi sakta mot bion för att så småningom se Bond-quantum of solace. Helt ok faktiskt, men lite halvjobbigt att vi satt så långt fram. Jag & A satt på 6e raden & det var på tok för nära.
Men jag tackar för en riktigt trevlig kväll.
Snart blir det nog sängen med tanke på att huvudet spränger som aldrig förr & för att A ska jobba imorong.

Godnatt!

photo.

Idag har jag varit ute på en härlig promenad i den friska luften. Ansiktet & öronen höll dock på att frysa ihop innan jag var hemma, men nu efteråt känns det bra att jag tog mig ut:)
Jag hade även med mig kameran denna gång så ni ska få se lite bilder.
Ante jobbar idag, till 15.00 tror jag det är, & sen får vi se vad som händer innan det blir bio med J&M.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

         

    

       

 



RSS 2.0