en månad.

Nu har vi ca en månad på oss att städa ur lägenheten + förråden & hitta någonstans att bo. Men det tror jag inte ska vara något problem:)

Nu ska vi snart åka hem från hamn & duscha & byta kläder sen blir det middag med fastrarna & pappa.

Skriver nog mer ikväll när jag fått smälta alla nyheter!

kram på er alla!

what to do?

Jag kan inte bestämma mig.

Ska vi fara & se J18 spela final ikväll eller ska vi fara till Kajvägen & se film?

Beslutsångest!


tjugosjätte mars.

Nu har vi just ätit middag & nu väntar vi på att visa lägenheten igen för andra gången idag, Det har varit sju stycken här hittills så det är bara att vänta & se:)
Förhoppningsvis blir det att flytta tillbaka till hamn inom en snar framtid!

Förutom lägenhetsvisningar så har det inte hänt så mkt faktiskt i veckan. Måndagkväll var vi på hockeyn men annars har vi bara varit hemma. Helgen däremot lär bli mer fullspäckad. Har väl egentligen inte så mkt inbokat så men det är många vi ska hinna träffa. Bla. min faster som är här över helgen + att vi troligtvis ska kika på ett hus + att det kanske blir en sväng till storgrundet också på söndag. Men det känns bra att helgen snart är här. bara en dag kvar, en dag som kommer att spenderas i pulkpacken & på isen pimplandes. Jag håller tummarna på att solen vill titta fram även imorgon:)

Nu ska jag gå & tända lite ljus.

Kram på er! :)


lägenhetsvisning.

I går la vi ut våran lägenhet på blocket & nu sitter vi & väntar på att visa lägenheten för femte gången ikväll. Det är lite spännande faktiskt, speciellt eftersom vi inte riktigt har något klart boende efter detta. Men, det skadar ju inte med lite spänning i livet. Vi har ju alltid stugor eller föräldrar att bo hos under en kort period. Jag trodde faktiskt inte att det skulle vara så stort intresse, det ringer ju folk hela tiden. Men än så länge är det ingen som lagt något bud så det är bara att vänta & se. Vi har även en visning på torsdag:)

Är ni intresserade av att kika på lite bilder så är det bara att gå in på blocket & kika:)

Nu hoppas jag att den sista kommer & kikar snart för jag vill äta middag:P Magen börjar säga till nu..


Kram på er alla!:)

vår!

Sol & värme.
Oj vad denna solen är efterlängtad.
Gårdagen spenderades på balkongen. Så härligt att bara sitta & sola & njuta lite. Kvällen spenderades sen på kajvägen med jim,jessica,jonte & jonas & maria. Vi grillade & såg hockeyn. Nu längtar jag till sommaren då man får grilla ofta. Det är ju så gott. Tyvärr så var lilleman lite grinig & trött men det var ju inte så konstigt eftersom han hade 39 i feber när han skulle sova. Stackarn.

Idag har jag varit en sväng på stan & sedan satt jag på balkongen en stund, men det tog inte speciellt lång tid innan solen gick i moln & nu verkar det inte som att den vill komma tillbaka.

Ikväll blir det att se bio, Män som hatar kvinnor, i skehamn med A & pappa. Ska bli kul att se om filmen är så bra som alla säger:)


Nä, nu blir det att gå ner i tvättstugan & kika om tvätten är klart & sen är det bajspaus för stina innan hon förgiftar mig med totalt.


Puss&kram! :)

städning & bebissugen.

Jag har ägnat största delen av denna fredag till att först jobba & sedan städa. Kanske inte det roligaste sättet att spendera en fredagskväll på. Men fint blir det iaf:) Det är så skönt att ha det rent & fräscht. Imorrn blir det att fortsätta städningen med att skura alla golv. (har dammtorkat & skurat toan idag)

Denna helg kommer nog att bli rätt lugn & mysig. Imorgon ska vi grilla med familjen J & se hockeyn. Det ska bli riktigt trevligt:) Annars så jobbar ju A hela helgen så det blir att bara vara hemma & dola på. Kanske ta en sväng på stan eller bara vara ute & förhoppningsvis njuta av solen.




Idag var det Annicas sista dag på skolan innan mammaledigheten. Hon är beräknad att föda på måndag så nu väntar man med spänning varje dag:) Det ska bli så spännande att såsmåningom få se den lilla skrutten!:) 
Jag blir så avis på alla som är gravida här & där. Det ser så mysigt ut att få ha en liten människa i magen sådär. Det är så fascinerande. Jag längtar tills den dagen jag får vara med om det. Min högsta dröm sen jag var liten är att bli mamma. Men eftersom jag troligtvis ska plugga till hösten så får det nog vänta nåt år till.. tyvärr. 
Jag får helt enkelt passa på att mysa mycket med Jonte imorgon:P



Nu ska jag gå & ladda min kamera..:P

Trevlig helg allihopa:)


oh my.

2-2 i hockeyn.
Övertid.
Nervöst.

Emma, hur nervös är du just nu?

fullt upp!

Just nu sitter jag & kikar på den spännande matchen mellan Skellefteå & Linköping. Just för tillfället är det paus & ställningen är 2-1 till Linköping.
Håller tummarna på aik!:)


Fredag 13 mars.
Personalfest.

Vi började "kvällen" med att fika & ha lite musiktävling på skolan medan vi väntade in alla som skulle vara med. När klockan började närma sig 16.00 så åkte vi iväg till första stoppet. Häst & vagn. Vi fick välja om vi ville köra hästen eller bara åka med. Vi körde runt i en cirkel & försökte pricka några koner som stod utställda.
    

När alla hade "ridit" så gick vi först en liten promenad innan vi blev hämtade med skoter för att åka in till Burträsk.
  

När vi kom till burträsk stannade vi vid kyrkan för att vänta in maten som var några minuter bort. Då passade vi på att fylla på vätskeförrådet & prata lite. Middagen serverades på Värdshuset. Riktigt gott & trevligt. Det var också där vi skulle använda oss av de lite finare kläderna vi skulle ha med oss. Middage bjöd styrelsen på & det tackar vi för:)
        

När alla var mätta & belåtna så satte vi oss i bilen igen för att åka vidare mot nästa stopp. Vi åkte lite runt i burträsk för att tillsist stanna vid badhuset. Där var vi i ca två timmar alldelens själva. Badade & bubblade. Super härligt! :)
      

När vi badat & bastat & bubblat så fick vi åka vidare mot sovstället. Det var med skräckblandad förtjusning som vi stannde till på Bygdegården. Jag vet egentligen inte vad det är som gör att det stället är så obehagligt på kvällen, det är nog pga. alla rogers historier:P & tyvärr så kändes det ju inte bättre av att nästa plan på schemat var anden i glaset. Som tur var så fick jag S med mig i köket medan de andra var borta. Annars vet jag inte var jag hade tagit vägen!
     (M,jag hade ingen annan bil bild)
    

Sådär, nu har ni lite mer inblick i vad vi hade för oss i fredags. En riktigt trevligt kväll.


Jag hade även tänkt skriva lite om resten av helgen. Men den får bli nån annan gång. Nu har hockeyn börjat om så nu åker datorn bort ett tag. Heja AIK!

fredag den 13onde.

Än så länge har det inte hänt nåt hemskt. Men det är ju många timmar kvar på detta dygn:P

Om några timmar är det dax för personalmys. Jag har fortfarande ingen aning om vad som kommer att hända. Vi har två förslag men vi är inte helt säkra. Det enda vi vet säkert är att vi kommer att vara ute mellan 16.00-19.00 & att vi kommer komma fram till sovstället vid 23-tiden. hm.. många timmar gäller det!

Nu ska jag försöka göra nåt vettigt den sista halvtimman innan det är dax för skolskjutsen.

Ha en bra kväll allihopa, det tänker iaf jag ha:)

Kramkram!

stina.

Det är ju kul att hon vill mysa, men kanske inte just när man ska sova & hon kryper så nära att man håller på att bli kvävd av tratten!





Glad:



Mindre glad:



Det är inte lätt att vara bulldog alla dagar..

spårlöst.

såg just programmet spårlöst på tv4.
Snacka om att det är ett program med många känslor.
Jag grät. & grät. Helt otroligt.


personalmys!

Jajemen, på fredag är det återigen dax för en myskväll med jobbet. Det ska bli riktigt kul, synd bara att det blev min tur att köra... :P Men det var väl helt enkelt min tur, i guess.

Det vi än så länge fått veta om fredagen är det vi ska ha med oss.

* Kläder att vara ute i..      
*Badkläder, badlakan
*Lite finare kläder att ha under ytterkläderna.
*Myskläder
*Nattkläder
*Täcke/kudde alt. Sovsäck/liggunderlag.
*beautybox med innehåll. (typ tandborste)
*200 kr til oförutsedda utgifter
*En guldtia & en femkrona.
*Egendryck
*Ett glatt humör.

Nu är det bara att vänta & se om det dyker upp några fler ledtrådar under veckan. I dagsläget har jag då absolut noll koll på vad som kan tänkas hända. Man kan nämligen aldrig veta när det gäller Ulle & Roger som är arrangörer denna gång. Det enda jag vet är att det kommer bli kul:) 



Nu ska jag mysa en stund med lillan & sen kanske jag ska fundera på om det finns någon middag att äta. Det kändes väldigt tomt i kyl/frys men nåt ska man väl kunna hitta.. annars har ju stina en hel säck med mat. Vem vet, det kanske är gott med hårda hundmats kulor? nån som testat?

sunday.

Om ca en halvtimma slutar A jobba & då har vi tänkt åka ner till mamma & käka. Det ska bli så skönt att komma ut lite. Vi ska även ta med oss lillbruden. Egentligen ska hon helst vara hemma & bara gå ut korta bitar för att kissa osv. Men jag tror att även hon behöver få träffa lite folk. Hon gör ju inget annat än att sova, förutom på nätterna när man vill att hon ska göra det. Jag vet inte hur många gånger hon var uppe inatt. Det märks att även hon är less på att sova på golvet, hon vill ju vara i soffan hon också!:P Eftersom stina inte får hoppa eller busa så sover vi i vardagsrummet. Varannan natt på golvet med stina & varannan på soffan. Det är ett under att ryggen fortfarande är vid liv, för varje morgon man vaknar så känner man sig helt misshandlad & slutkörd. Allt annat än utvilad. It sucks. Men det är ju bara en vecka kvar nu, på fredag ska vi till vetrinären & ta bort stygnen så efter det borde hon kunna röra sig lite mer fritt. I hope.


Nä, nu ska jag gå & fräscha till mig lite. Har sett ut som världens drägg typ hela veckan.
Jag ber om ursäkt till alla er som bor här runtomkring & har sett mig vara ute med stina. Osminkad, skitigt hår, Antes byxor (som är trasiga på mer än ett ställe)
Men jag lovar att det ska bli bättring på det från & med nu.


Ha en jättetrevlig söndag allihopa!
Kramhej!

pictures.


turkos.


vid havet - utanför stugan.

Vacker.

lördag?

Jag börjar vara så förvirrad att jag inte ens vet vad det är för dag. Kändes lite som en fredag men det är ju tydligen lördag.
Alla dagar börjar sakta flyta ihop & kännas som en enda lååång söndag. Illa!


På måndag är sportlovet över & då går jag tillbaka till verkligheten igen. I hope. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att få jobba igen, att få komma ut ur lägenheten & göra nåt vettigt på dagarna!  I morse vaknade jag & kände mig duktig, jag såg framför mig hur fint det skulle vara i lägenheten när jag var klar med städningen. Det började med att jag sorterade bort all återvinning & tomburkar osv. Det kändes härligt att äntligen få göra det lite rent här hemma, meeeen... tyvärr så försvann hela städilet av ett telefonsamtal som bekräftade saker som jag egentligen redan visste, men kanske inte ville inse. Nu är det iaf kört på riktigt. Men det är bara att lämna bakom sig & gå vidare. Snart kommer något nytt & bättre.  Det var helt enkelt inte meningen.


klockan är snart halv fem.. alltså många timmar kvar innan A kommer hem.
Kan hända att jag fördriver tiden med att färga håret. Meen, jag vet inte riktigt om jag törs göra det på mig själv. Jag har en känsla av att det kan misslyckas rejält. haha.

Nu ska jag iaf läsa de sista siderna ur Mig äger ingen.

rubriken.

Idag har jag varit en sväng på stan, mest för att få mig ut ur lägenheten en stund men också för att kanske se en människa eller två. Träffade både Maria & hennes barn :) + Gustaf & hans tjej. Trevligt trevligt!
Dagens fynd blev en tunika & ett par shorts. Shortsen är supersnygga men jag har inte bestämt mig än om jag ska ha kvar de eller inte. Jag är inte så säker på att de är lika snygga på mig som på skyltdockan. Mina lår är nämligen en aaning (!) större än skyltdockans & därför ser det tyvärr inte riktigt lika snyggt ut.. så vi får se hur jag gör..


           

Den bruna tunikan köpte jag i måndags & den var så skön så därför köpte jag en till, gul, idag:)




Nu ska jag gå & käka middag som jag just kom på att jag inte ätit än. inte konstigt att jag börjar känna mig hungrig!

bla bla bla.

vad ska man säga om den här dagen då?`
inte mkt.

Jag & Stina har varit utanför lägenhetsdörren två gånger idag. i ca 5 minuter vardera.
Då undrar ni säker vad vi har haft för oss för roliga saker.
vi har: sovit, tittat på tv, sovit lite till, läst lite ur "mig äger ingen", vilat, sett Australia (riktigt bra faktiskt)
& just nu uppdaterar jag er om mitt för tillfället ohändelserika liv.

Imorgon jobbar ante eftermiddag så det kan hända att det blir en tur ner på stan för min del. Allt för att komma ut lite. Sen skadar det ju inte om jag skulle hitta något nytt till garderoben också! :)


Nä, nu ska jag fortsätta läsa en stund för att sedan försöka få i lillan hennes medicin.



By the way.

Good luck to us!;)

fjärde mars tjugohundranio.

Idag har jag:

1. Varit på Vila hudvård & fått en ansiktsbehandling. Det var en upplevelse med blandade känslor! haha. Var väl främst portömningen som inte var speciellt skön. Men annars var det riktigt härligt & avslappnande.

2. Varit ute & gått en promenad med Emma. Lika trevligt varje gång, men det var nog ännu härligare denna dag att få komma sig ut ur lägenheten lite. att solen sken gjorde det ju inte sämre! :)

3. Varit & handlat lite med pappa.

Ja, det där är väl det jag har gjort idag. Förutom att bara slappa med stina.
Resten av lovet blir jag tyvärr instängd i lägenheten eftersom A börjar om att jobba imorgon. Men vad gör man inte för lillan.. Nu har jag ju all tid i världen att läsa böcker:)



Såhär spenderar vi dagarna här på getberget i veckan. Slöa & slappa är vi. Jag tog även ett kort på alla stygn som lillan sytt men jag väljer att inte lägga in den. För då har jag väl inga läsare kvar.


Ha en bra kväll!


arg!

Vad är det här?
Ännu en gång har ett inlägg bara försvunnit!!

då provar jag väl en tredje gång då, att lägga in en bild på mig själv efter klippningen.
några av er hann ju se den igår innan någon bestämde sig för att ta bort hela inlägget.

Tredje gången gillt.

sommarfest med krutov.

Om ni har läst jess blogg så har hon ju länkat till min ang. bilder från lördagen.
Tyvärr så har jag inte så många bilder & de flesta är rätt lika hennes men jag lägger in dom ändå!:) (igen)


Det var så mkt folk där när vi kom dit att vi inte riktigt visste var vi skulle ta vägen! : P


De mycket vackra & väl genomtänkta bordsdekorationerna.
(passade iaf perfekt till att gömma tuggummit i..)


Mina nya favoriter, krutov. Helt otroligt bra & alla låtarna var såna man kunde sjunga med till. iaf de flesta & oftast refrängen.


Mina party kumpaner- Jenny & Jessica


Eftersom det var en sommarfest så hade de dekorerat inne på toaletten med dessa småkryp.


Sådär, det var nog alla bilderna. Jag glömmer ju alltid att ta fram kameran när jag är någonstans.
För att summera kvällen så var den riktigtriktigt rolig!:)

home again!

Nu är lillan hemma igen & allt har gått bra! :)
Jag tänkte bara om det var nån som ville veta!
Nu ska jag försöka få lillan att lägga sig stilla en stund,, hon har fått en tratt som hon ska ha på sig i 10 dagar. & jag kan ju lova att den inte är speciellt populär!
Nu måste jag försöka få ut henne från vardagsrumsbordet.
bye!

tur i oturen.

ja, det är ju faktiskt rätt bra att jag är ledig just denna vecka. Just den här veckan som stina behöver oss som mest.
Natten var ingen höjdare, vi "sov" i omgångar för att kunna hålla koll på lilltjejen. Hon blödde rejält hela natten, men egentligen så var det bra att det kom ut men det blev rätt söligt & äckligt. Såg ut som ett blodbad här hemma emellanåt. Imorse lämnade vi henne hos vetrinären (som förövrigt inte är så poppis i våra ögon) & sedan har vi inte hört något mer. Vi skulle få hämta henne vid 14.30.. en timma kvar ungefär.. Jag hoppas verkligen att det allt har gått bra.

Det är bara att fortsätta vänta..




Sen tycker jag att alla som är vetrinärer borde vilja hjälpa sjuka djur vilken tid på dygnet som helst & inte bara på "arbetstid". Sen kanske det kan vara bra att de informerar en att om ens hund har en livmodersinfektion så kommer det att rinna en blodaktik sörja i ganska stora mängder. För på så sätt slipper man ju tro att hon ska förblöda! 

Ja, det finna många fler saker de borde tänka på. Men jag orkar inte vara arg längre.










pricken över i:et denna tisdag är ju att ante sänkt annonsen på blocket så nu ringer den personer hela tiden med skambud & varje gång de ringer så hoppar man ju till & tror att det är vetrinären.
A är just nu ute på parkeringen & visar bilen för nån.. jag hoppas att han vill ha den & att han hämtar den imorgon så vi hinner städa den först + att det vore bra att ha en bil så vi kan hämta hem lillan.



Nu ska jag gå & försöka göra nåt vettigt. typ dricka vatten.

kram på er alla!

operation.

Imorgon bitti klockan 08.00 ska stina opereras.
Var ju egentligen meningen att vi skulle till vetrinären imorgon vid tio tiden men när jag kom hem idag efter att ha hämtat A från jobbet så hade stina börjat blöda..eller hon hade iaf blodliknande flytningar. Så vi åkte direkt iväg med henne till vetrinären. Först till travet men de hade stängt då åkte vi vidare in till stan & de hade just tänkt stänga men vi hann.. Vi tog blodprov & röntkade henne så imorgon är det operation. Livmodern ska bort. Jag håller tummarna på att den går bra!
Hon är ju bara 4½år gammal. Hon ska leva länge till... det enda som kan vara ett problem det är sövningen.. tyvärr så har bulldoggar så trångt i näsan.  Men hon ska klara det & förhoppningsvis blir hon friskare & piggare efter den. Ingen mer löpning & kanske inte heller någon mer urinvägsinfektion eftersom hon alltid fått de i samband med löpningen.

Nu ska jag gå & mysa med lillan.

Håll tummarna imorgon bitti för bruden!




Just nu håller jag tummarna på att hon inte ska förblöda tills imorgon. det såg nämligen ut så för en liten stund sedan..
måste gå.


hair.

nu har jag kommit hem från en rolig timma hos frissan, lite strosande på stan & en tråkig timma på arbetsförmedlingen.
Om jag börjar med timman hos frissan så är jag jättenöjd. Jag visste att jag kunde lita på Lena på Torsten. Nu ska jag bara försöka tona håret också så det blir lite mera färg. Just nu är det inte så vackert. Jag ska ta ett kort sen så ni får se hur jag ser ut:)
På stan hittade jag en tunika som jag köpte, har inte provat den än men jag hoppas att den ska passa. Efter det så hade jag tänkt skynda mig hem till stina men då kom jag ju på att jag skulle in på arbetsförmedlingen också. Jag parkerade utanför på parkeringen & la i 3 kronor för jag trodde ju att det skulle gå fort, men där hade jag fel. Det tog inte lång stund förrän jag gick ut & la i pengar för en timma. det behövdes, jag satt där inne i ganska precis en timma.. ursh vilket sorgligt ställe det där är. Det kan ju inte vara kul att jobba där. aja, skönt att det är bortgjort iaf!


Resten av dagen blir det nog inte så mkt aktivitet. ska hämta ante ca 3 & då blir det kanske att handla lite mat men sedan kommer vi nog bara vara hemma och tittatill lillan.. hon är inte så fräsch. vet inte riktigt vad det är men hon har troligtvis feber emellanåt & är allmänt slö. Så det ska bli skönt att åka till vetrinären imorgon så man får veta vad som är fel. Jag håller bara tummarna på att det inte är något allvarligt!

halsont.

Godmorgon!
Helt otroligt att jag redan har varit vaken ca en timma. På en ledig dag, Iofs så var jag tvungen att skjutsa A till jobbet, men jag tror inte att jag hade kunnat sova så mkt längre iaf pågrund av min hals. Jag hatar att sova när jag har ont i halsen, det känns som ett sandpapper varje gång man sväljer. Jag hoppas att det går över snabbt.


Idag är det inte så mycket som ska göras. Ska gå & göra mig klar snart för kl 10.00 ska jag vara på torsten & klippa mig, efter det blir det ett besök på arbetsförmedlingen för att meddela att jag är arbetslös i en vecka. Efter det ska jag bara vara hemma & ta hand om stina. Blir ett vetrinärsbesök för henne imorgon, stackarn.


Nä, nu ser jag att klockan är mkt mer är jag trodde.

byebye!


håller helt & fullt med jess.

Om ni läser hennes blogg så förstår ni vad jag menar!


Gårdagen var hur-kul-som-helst! Tack girls!
Det var första men absolut inte sista gången jag ska lyssna på Krutov. Svinbra är dom ju!
Det märks i hals & i resten av kroppen också för den delen att det var en riktigt lyckad kväll igår. Kvällen blev ju inte direkt sämre heller när jag såg att A kommit dit :)  

jag kanske skriver ett längre inlägg senare. Nu är det mat här hos mamma & sedan ska vi försöka ta oss hem. Om vi orkar. Det är bara mamma som är pigg här i huset idag så jag tycker faktiskt lite synd om henne. Haha. Hon ska vara glad att hon är frisk & inte bakis!



kram på er!



Riggan: ta det lugnt i china nu! :) Hoppas resan går bra!

RSS 2.0