Öjebyn-Piteå.

När klockan stod på 04.40 imorse så väcktes vi av en gnällande stina. Hon hade då jätte ont någonstan i kroppen, troligtvis ryggen. Vi försökte allt & efter att vi bäddad ner henne på golvet i vardagsrummet & att vi gett henne massage så blev hon lugn & somande om. Jag & A låg bredvid henne på golvet på några filtar/täcken.. När klockan närmade sig 07.30 så började hon om.. då började hon även att flåsa en hel del. Så då bestämde vi oss för att ge henne dagens medicindos & sedan åka upp till piteå, till djursjukhuset.
Vi satte oss i bilen & ringde därefter till djursjukhuset & fick då en tid klockan 09.00. Det var en hel del tankar som åkte omkring i huvudet under bilresan & innan vi virrat oss fram så kände vi att vi skulle bestämma oss efter besöket om hur vi skulle göra.  De tryckte & kände en hel del på bruden & sedan fick hon en metadonspruta för att ta bort värken ännu mera, sedan rakade den henne på ryggen för att kunna sätta fast två metadonplåster som ska verka efter att sprutan gjort sitt. Så nu är det bara att vänta till efter helgen för att se hur hon mår då.. och om hon inte blir bättre så kan vi nog inte fundera så mycket mera. Vi vill ju inte att hon ska behöva lida. Men om jag känner Stina rätt så är hon tjurig & förhoppningsvis klarar hon sig igenom detta också. Jag håller tummarna.

En av anledningarna till att vi åkte iväg imorse var att hon inte bajsat åp två dagar & eftersom hon har så ont i ryggen så är det nog svårt för henne.. men bara några minuter efter att hon fått sprutan & vi var påväg ut till bilen så både kissade & bajsade hon. Bara sådär. Stackarn kunde inte riktigt kontrollera sig då.. men det är väl smällar man får ta. det är inte varje dag man blir kissad på. (som tur är)
    
Under tejpen är lillan rakad & har två små plåster.





Idag har jag hunnit med en långpromenad,70 min, med Emma också. Jätte härligt med promenad & jätte trevligt att träffa Emma. Händer tyvärr allt för sällan numera.. men det ska det ändras på nu i sommar. Hoppas jag:)



Nu är det laga middag som gäller. Magen börjar säga ifrån rejält nu.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Stackars lillan. Att hon ska ha sån otur och aldrig få vara frisk. Hoppas det blir bättre nu då.Vi håller tummar och tassar här i huset.! :)

2009-05-22 @ 13:03:49
URL: http://jjeeaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0