krogrunda.

Igår var vi på middag med B & B på Oleary´s där vi åt & drack gott medan vi hejade fram AIK till en härlig seger. Mycket folk & bra stämning. Därefter åkte vi till Ursviken några timmar för att sedan åka tillbaka till stan & scandic. Där mötte vi upp Johnny & Jimmy som var på Gräv & Schakt partaj. Det blev ett snabbt besök där innan vi begav oss mot st8. Jag var egentligen inte så sugen på att gå ut igår men med lite övertalning så följde jag ändå med. Vilket jag är glad för idag. Det var faktiskt rätt så kul ute igår, för ovanlighetensskull. Det som var mindre roligt var väl när vi skulle försöka ta oss hem. Men efter ca 2 timmars väntande på MAX så kom äntligen taxin vi hade beställt. Humöret var inte på topp då kan jag lova, men som tur var så fick vi en trevlig chafför så då gjorde det inte så mkt. Taxibolaget borde dock kunna säga att det ska ta lång tid innan en taxi kan komma istället för att lova att den ska komma efter en kvart.
Dagen var inbokan för att umgås med emma, men eftersom vädret inte är det bästa så ska vi ses en annan dag. Det känns inte så kul att emma ska måsta köra hit i snöröken + att det inte är så roligt att vara ute och gå idag heller. Så istället åkte vi upp till stan & leos lekland där vi busade med jonte ett tag. Ante var väl inte riktigt så förtjust i alla barn & ljudnivån som var där inne. jag undrar varför? Haha:P
Jag tyckte däremot att det var riktigt roligt så dit ska jag absolut fler gånger, jag undrar bara vems barn jag ska kidnappa först? någon frivillig? :P

Annars idag har vi städat, tvättat, diskat, skottat, satt upp listerna i datarummet, burit över skrivbordet m.m. Nu har vi äntligen klart i datarummet & nu kan jag snart inte hålla mig längre.. Nu måste vi snart till IKEA;P

Nu ska jag gå & dammtorka lite i vardagsrummet & hänga upp tvätten sen hoppas jag att det blir middag för min mage skriker efter mat just nu.

Hoppas ni haft en riktigt mysig helg:)
kramar


elektriker

Jag har kommit på att jag absolut inte ska bli elektriker. Det går nämligen proppar hejvilt här hemma & tyvärr så kan jag inte skylla på ante den här gången heller:P


godmorgon.

Nu blir det att måla första varvet i datarummet. Därefter blir det att duscha, äta lite & ta bussen till stan för att träffa brudarna:)

Jag känner på mig att detta kommer bli en bra fredag!:)

Kram på er!

tapetsering.

Nu har mamma & janne varit här så nu sitter fondtapeten på plats. Det blev skitsnyggt. Vi hade planerat att tapetsera även de andra väggarna men efter att ha jämfört & diskuterat fram & tillbaka så blir det att måla väggarna vita istället. Tapeten var nämligen lite för grå när vi jämförde den med fondtapeten.
Imorgon bitti när ante åker till jobbet ska jag måla första varvet, vi var nämligen tvungna att spackla lite så det går tyvärr inte att måla ikväll. Förhoppningsvis tar jag mig upp när han åker för då kanske jag hinner klart innan jag ska åka till stan:)

Nu ska jag återgå till hockeyn. Är just inne på tredje perioden.
Jag hoppas att Aik håller i denna ledning så att det blir ännu en seger!:)

kram & godnatt

godkänd.

Äntligen. Omtentan som jag skrev just före jul är godkänd. Vilken glädje, nu är ännu en kurs helt klar. Nu väntar jag bara på restultatet på salstentan vi hade i början av januari! Jag håller tummarna på att den också blir godkänd annars blir det jobbigt med både den + uppsatsen. (ja, jag har förberett mig på korrigeringar!)

Tänka sig vad ett OK kan göra en glad. haha.
Snart kommer mamma & janne hit & då ska det börjas tapetseras:) Jag längtar tills ännu ett rum är helt klart. Det är så mycket småjobb som ändå är tidskrävande. & ju fler dagar som går desto mer saker vill man göra om. Nä, låt oss vinna sisådär 100 000 så vi åtminstonde kan få byta fönster. Det vore grejt:P

Imorgon väntar en lunch med två stora & två små brudar vilket kommer bli super trevligt. Vi har ju inte setts på flera dagar nu. Tomt har det varit & för lite skvaller:P
På söndag väntar en date med emma & det ska bli så trevligt. Jag tar på mig skulden för att vi inte setts på hur-länge-som-helst. Mellandagarna vid jul var nog senast, men det är för längesedan. Jag tror att även vi kommer att ha en hel del att prata om & uppdatera varandra på! trevligt.

prickig.

Jag har just målat klart taket i datarummet & just nu är jag full av vita små prickar. Att måla tak är verkligen inte kul så jag är glad att rummet är så litet som det är.
Nu ska jag gå ner i källaren och måla klart listerna & sedan ska jag måla runt fönstret i datarummet innan det blir lunch & läsa om barnens läroplans historia.

Stort grattis till Malin som fyller år idag:)
Hoppas du får en helt underbar dag!


kramkram

fullt upp.

Idag har vi hunnit med en hel del, vilket känns riktigt skönt:)
Vi åkte en sväng till stan & solbacken & handlade mat. Därefter hem till mamma & janne för att skotta deras gård, hem till oss & fortsätta skottandet. Laga mat, våfflor dagen till ära. Mamma & janne kom på middag och hjälpte oss sedan med datarummet. Nu är alla täcktapeter på plats, taket är målat första varvet & vi har hunnit spackla lite. Ante har hunnit måla listerna ett varv till & jag har bakat & bjudit på muffins.
Mamma har testat att spela Wii & det var en upplevelse kan jag lova. Bara tanken på mammas boxningsstil får mig att skratta. Men hon lyckades knocka motståndaren så lite flyt hade hon ändå:)
Vi har hunnit skotta gården ännu en gång & nu snart väntar nog sängen. Jag känner att jag börjar bli rätt trött.

Morgondagens schema består av att måla taket ett varv till & grundmåla runt fönstret. Måla listerna sista varvet & sedan läsa läsa läsa. Jag måste läsa igenom mitt kapitel som jag senare skall ställa en fråga ur. Så det kan ju vara bra att ha några dagar på sig att fundera ut en bra fråga:)

Nu, en snabbkoll genom bloggarna sedan Mentalist & godnatt!

klar?

hm.. uppsatsen är nu mailad till läraren.

& just nu vet jag faktiskt inte om det känns bra eller dåligt?

aja. jag hade inte kunnat göra den så mycket bättre hur länge jag än suttit & kämpat med den. 

telefonsamtal.

Nu har jag just pratat med frida i telefonen & bara genom att prata med henne och höra hennes version av denna uppsats så känner jag ännu starkare för att bara göra klart den, idag & skicka in den till läraren. Eftersom motivationen inte visat sig än så skickar jag hellre in den så att jag kan börja koncentrera mig på den andra som ska göras istället för att dra ut på att skicka in den & inte få någonting gjort. Jag vet redan nu att det kommer att bli kompletteringar på uppsatsen, men då får det bli så. Jag gör ändå inget bra jobb nu så då är det bättre att hon får titta igenom den så att jag kan göra ändringarna då. Visst, det är skitjobbigt att få kompletteringar att göra. Men om jag känner mig själv rätt så brukar jag göra bättre ifrån mig när jag har fått lite distans till det hela..
Så, nu ska jag fortsätta skriva så att jag senare kan fira med en promenad senare:)


kramkram!

Nintendo Wii

Jag har aldrig förr förstått förtjusningen med att spela nintendo wii. Vilket starkt kan bero på att jag aldrig testat. Nu på senaste tiden har jag dock varit sugen på att prova så idag kom ante hem med sin brors wii som vi fått låna. Jag är glad att grannarna har sin vi-drar-ner-alla-persienner-i-huset perioden för då kan vi stå och boxas i vardagsrummet hur mycket vi vill utan att känna sig allt för dum. haha.
Nu när jag testat har jag iallfall insett att det faktiskt är rätt kul. Även om jag är rätt värdelös såhär i början. Men jag kan lova att vi tar i för kung & fosterland även fast vi vet att man egentligen inte behöver. Men det blir ju inte lika kul då;P


Min promenad idag blev rätt lång.. ca 1½ timma. Skönt & kallt. Imorgon väntar uppsatsen på mig & kanske en boxningsmatch..eller två;P

Godnatt!:)

motivationen helt borta.

Nu tar jag på mig varma kläder och börjar gå mot ursviken... Ante ska få plocka upp mig när han kommer från jobbet. Han åker från jobbet om ca en timma så vi får väl se hur långt jag hinner..



Det är jobbigt att motivera sig till en kurs som redan är avslutad. Bara denna uppsats kvar. Jag längtar tills den är inskickad så jag får börja gotta mig i den nya kursen som känns så mycket roligare. Jag har t.o.m tjuvstartat lite:) Allt går såå mycket bättre när det känns roligt och intressant.


tjing.


virr varr.

okej, det känns inte riktigt bra just nu. Därför tar jag lunchpaus & hoppas att jag återfår motivationen efter lunch. Det känns som att jag skriver samma sak överallt & den röda tråden som skulle finnas med.. ja, den har nog mamma råkat sticka in i mina tjocksockar som hon håller på med - den är iallafall inte i uppsatsen där den borde vara!


ny vecka.

Det är återigen Måndag, första dagen på en ny vecka. Dagarna går så fort så det känns nästan som att det är måndag jämt!
Dagens schema består iaf av att skriva på uppsatsen, gå långpromenad, måla lister & om jag totalt fastnar i uppsatsskrivandet så börjar jag nog att läsa till nuvarande kursen. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. Men, jag känner på mig att det är en bra dag:)

Lycka till med skrivandet brudar:)

jag älskar tulpaner.

   

Nu ska jag se film & mysa med min älskade sambo innan han somnar.. vilket inte lär ta så lång tid;P


tråkig blogg.

Bloggen har varit påtok för tråkig på sistonde. En blogg utan bilder blir automatiskt rätt tråkig, tycker jag iallfall. Så därför tänkte jag lägga in lite bilder. Jag önskar att jag hade en bättre kamera, men jag vet inte om jag skulle ägna så mycket tid till kameran med tanke på hur mycket pengar den jag vill ha kostar. Så ni får nöja er med dessa bilder för tillfället:)

     
Vårt nästintill översnöade hus:)



Mysiga Ada i hemmastickad tröja.



En kväll i veckan blev det marängsvisch (?) & ni ser ju i bakgrunden vad A tyckte om det;P


Ikväll blir det ingen maräng.. Ja ni förstår. Ikväll blir det Ananas, Bananer, Apelsiner, Blodgrape, Avocado eller Citron. Just nu lutar det mest åt en grape:)



Trevlig kväll!


one of those days.

Idag är en sån här dag när man önskar att man aldrig stigit upp. Mensvärken håller bokstavligen på att ta knäcken på mig & det beror nog mestadels på att jag aldrig haft sådan smärta som jag har idag. Jag vet att jag är lycklig lottad annars vad gäller menssmärtor men idag är det tydligen  min tur att få känna på den.

Suck.

Jag som hade så många planer för denna dag..


tandläkaren 2

Nu har jag kommit hem från tandis & jag kan berätta att jag inte fick Fridas massaker tandläkare utan den jag-är-ny-här-och-jag-vet-inte-hur-man-använder-datorn tandläkaren istället.
Men, huvudsaken är ju att jag lever & att tänderna sitter kvar. Det såg dock ut som ett blodbad i munnen. Men, nu sitter jag här & äta min majs:P

Nu, lunch. Snart göra klart i datarummet. (riva den lilla tapeten som ska rivas.)

tandläkaren.

Nu är luleådagarna över för denna gång, nästa gång blir v.7 i februari. Det är alltid kul att träffa de andra i klassen när vi har träffar i luleå. Det enda som är lite halvjobbigt är bilresan. Väglaget är ju faktiskt helt ok, men när man åker hemifrån vid 6 tiden på morgonen & mörkret är svartare än svartast så blir det väldigt påfrestande för ögonen. Men, vi klarade oss helskinnade både dit & hem. Och eftersom vi går mot ljusare tider så blir det bara körvänligare. Det uppskattas!
Kursen känns fortfarande väldigt rolig & intressant. Nu gäller det bara att skriva klart matematikuppsatsen så att jag kan dyka ner i den andra böckerna.
Redovisningen på matten gick också rätt hyfsat, det är bra träning att måsta stå inför klassen och flera som man inte känner. Jag var inte nervös eller så inför självaste redovisningen, men det känns alltid som att man har rört ihop allt & att ingen i klassen förstår. Meen, jag gjorde mitt bästa & det är ju huvudsaken. eller hur?:)

Dagen har börjat väldigt lugnt, tog en liten sovmorgon & åt sedan frukost för att nu återigen sitta i sängen och kika runt på datorn lite. Halv 1 väntar tandläkaren & jag håller alla mina tummar & tår att jag inte ska få samma som massakerade frida när hon var där sist. Fridas berättelse har nämligen gjort mig lite skeptiskt inför tandläkare. Kan väl inte direkt påstå att det varit kul att gå till tandläkaren förr heller, men det beror mest på den äckliga banansalvan. haha. Efter varje tandläkarbesök när jag var mindre så försökte jag peta bort banansalvan mellan tänderna.. huvva!

Nu ska jag kika lite på Ikea & lite skolgrejer.

Ha en bra dag allihopa:)


ljusa tider.

Första dagen i luleå är avklarad.
Dagen har varit lärorik på andra sätt än tidigare, pennan har fått vila. Likaså hjärnan när det gäller att lyssna & försöka skriva så mycket som möjligt på kortast möjliga tid.
Uppgifterna och den nya kursen känns helt underbar faktiskt. Tro det eller ej, vi har iofs inte fått alla uppgifter än men det känns ändå som en väldigt rolig kurs:)

nu ska vi åka till svärmor och lämna något paket, därefter blir det att frossa i glass. (ja, jag vet att det bara är tisdag men efter en hel dag i luleå så känner man sig på något sätt värd lite godsaker) Sen blir det en tidig kväll. Jag ska hämta upp Frida 05.40 & Bea 06.00. Hej & hå så tidigt. Det är dessutom min tur att köra så just därför har jag bytlånat bil med mamma;)

Justja, svärmor var det ja.

Kram & godnatt!:)

tidskrävande.

Sist vi var på ikea köpte jag en pall att ha i köket. Jag är ju nämligen inte så lång så det kan ju vara bra att nå till översta hyllan i alla skåp. Jag målade delarna till pallen vit & ikväll var det dax för montering. Snabbt och enkelt, tänke jag. Men ack så fel man kan ha. Det tog betydligt längre tid än jag hade trott, och hela pallen var nära att åka ut genom fönstret. Jag tror inte att det kan vara så många fler än jag som har så stora problem med en sån liten och simpel grej. Jag lyckas alltid.

Nu måste jag komma på några frågor inför morgondagens föreläsning + skriva ut lite papper. Därefter blir det att sova och ladda upp inför morgondagen.

Ada har fått åka hem igen & så det känns väldigt tomt i huset. Jag har inte längre någon skugga som följer varje steg jag tar. Sötnosen.

Aja, sköt om er & håll tummarna på att bilresan mot luleå går bra!

kramar

komiskt.

Ja, nu har mina samtal och brev från Alfakassan slutat att göra mig irriterad & arg. Nu skrattar jag bara åt allt.
Fick, ännu, ett samtal från L som berättade att mitt ärende inte var komplett bla. bla. bla.
Jag kände då att jag först blev lite arg & berättade att jag visst skickat in allt som de velat ha osv, vilket jag då inte gjort. Så hon berättade klart & tydligt vad jag inte kommit in med för handlingar och en massa andra saker. haha. Kassakorten som de terrar mig med ska jag inte ens fylla i. Vilket iofs är rätt vettigt.
Så, tack Alfakassan för att ni satt ett leende på mina läppar idag. Jag kan nämligen tänka mig att det inte händer speciellt ofta! haha

Tack Bea för en trevlig förmiddag på skeria & du, körkortet var i börsen;P

Kram på er alla!:)

rubrik torka.

Det har varit en seg dag, men trots en seghet i hela kroppen så har jag gjort allt jag tänkt. Förutom skriva ut kursplanen men det kan jag göra imorgon. Det känns bra att vi inte ska till luleå förrän på tisdag. Jag behöver en dag till för att verkligen känns mig säker på min redovisning.

Nu väntar film i soffan sedan blir det att sova.

Imorgon väntar en ny spännande vecka med, förhoppningsvis, många roliga inslag.
Att Ada flyttar hem imorgon känns väl inte allt för kul.. men vad ska man göra?


Sköt om er alla!
kramar


chaffis.

Det var nära att jag skulle slippa, men icket. Får iofs kanske skylla mig själv lite att jag la fram ett förslag om att jag kunde hämta grabbarna i stan om det verkligen krisade sig. Vilket det gjorde. Sagt & gjort, slet upp Ada & ni skulle ha sett blicken hon gav mig. Snälla låt mig sova mera. Jag vill inte stiga upp nu.
Jag körde upp till stan, hämtade grabbarna och fick mig isäng igen efter fyra tiden imorse. Mina planer på en tidig morgon raserades väldigt snabbt, men än är det många timmar kvar på dagen & det är mycket som ska hinnas med. Jag har läst de sidor vi skulle inför Luleå & det var faktiskt rätt intressant, vad det är för frågor vi ska skriva har jag dock ingen aning om? det var då inga speciella frågor som ploppade upp undertiden jag läste.. aja, det ordnar sig nog.

Nu börjar magen kurra liite för mycket så det är väl bäst att stoppa i sig något matigt.


Planer inför dagen:
*Gå lååång promenad med ante och jimmy
*måla klart "pallen"
*skruva ihop alla köksstolar som börjar bli lite vingliga
*göra klart seminarieuppgiften
*skriva ut kursplanen
*Kolla upp hur många litteraturer som finns tillgängliga på campus inför nya kursen.



Trevlig söndag allihopa:)


saturday.

Det har varit en lugn dag. Fika på dungatan 10 och sedan hockey. Fikat var supergott, aik vann & Ada är fortfarande supermysig. Hon är som en skugga efter mig & ante har inte så mkt att säga till om:P stackarn.
Vi blir inte mindre sugna på att skaffa oss en egen liten fralla, & har vi tur så har vi kanske en liten krabat att ta hand om före sommaren:)

Grabbarns sitter bredvid mig och tar sig några öl. Vi får se vad som händer för dem senare, jag håller bara tummarna för att jag ska slippa skjutsa dem någonstans. haha.

Nu vill a visa en bil för jimmy så det är väl bäst att låta han få datorn en liten stund. Därefter blir det att kika runt lite på IKEA;) ante har nämligen lovat mig att vi ska dit, snart. Lovely! haha.

Kraamheej;)


diskmaskinen..

väntar på att bli tömd. Så nu lägger jag böckerna åt sidan för idag. Tvivlar på att det blir något mer pluggande med tanke på att hockeyn väntar klockan 7. En a4-sida är klar, nu fattas bara de resterande 7. haha.

Seminarie uppgiften är iallfall så gott som klar, ska bara finslipa den lite & hålla tummarna på att den duger.

tjing!

matematiken i förskolan.

I julklapp önskar jag mig en hjärna som är inprogramerad att skriva bra & som är idérik.
eller, jag kan ta det i födelsedagspresent istället. Den kommer ju iaf några månader tidigare:P
Jag tror nämligen att det skulle bli lite roligare att skriva då. Inte som nu när allt känns segt, tomt & tråkigt.

Jag avundas dem som kan skriva jättemycket men ändå få det att vara intressant. 
 







Gick just ut en sväng med Ada, men jag kan ju inte säga att hon trivdes så bra. Hon började skaka innan vi kom fram till postlådan. stackarn. Hon flirtade dock med grannarna mitt emot så vi var över & pratade lite franskbulldog. Är förövrigt första gången jag är över & pratar med dem. Kändes bra faktiskt. Ännu en granne att hälsa på i fortsättningen:P Nu ligger hon bredvid mig på golvet och sover vilket ser väldigt inbjudande ut. Men jag måste försöka skriva åtminstonde några rader till innan jag ger upp.



mörkt.

Just nu sitter jag i köket, i mörkret, & funderar på om jag ska återgå till boken & filten i vardagsrummet eller om jag ska ta med mig boken & ta ett varmt bad. hm, kan inte bestämma mig.

Tentan är nu äntligen avklarad, den skrevs på 1½ timma igår & det kändes ändå hyfsat bra efteråt. Jag skrev på alla frågor, dock vet jag ju att några svar kommer vara fel. Men förhoppningsvis bara några få.
Efteråt unnade vi oss en lunch på Viking & jag måste återigen berömma dem för deras goda mat. Denna gång blev det lunch buffén:)
Och som pricken över i:t så hade jag ju bokat in en klipptid också så man kan väl säga att jag firade fullt ut efter tentan. Men det är väl så det ska vara? positiv förstärkning eller hur tjejer? ;P

Imorgon ska vi hämta Ada, så resten av veckan kommer tillbringas mysandes med henne + många promenader vilket jag verkligen börjar behöva. Nu är det dax att ta tag i de extra kilona som finns på kroppen. Jag måste också börja på - och helst skriva klart matematikuppsatsen som jag inte börjat på än. Jag har dock ett flertal matematikböcker hemma nu så det ska nog inte vara så stora problem.

Nä, nu blir det nog soffan igen innan A kommer hem. För då blir det att se the Mentalist:)

 

Kramhej!


tapetsering.

Aftonen började med hockey tittande. Dock fel match, blev att se två perider av Luleå matchen istället för Aik. Någon hade nämligen grävt av kabeln mellan ske-kraft arena & huvudstadet så matchen gick inte att se. I tredje perioden kom den igång. eller det var då vi upptäckte att matchen gick att se igen:P
Aik spelade bra & vann:) Härligt.

Efter hockeyn var Madde taggad på att börja tapetsera i vårt datarum. Jag var dock lite tveksam.. meen, det gick snabbt över. Så sagt & gjort, undertapeten är på plats. Fattas dock en våd. En. Förstår ni vårt problem!?
Så om det finns någon där ute som har en "täcktapet" våd på 2.44 så blir vi evigt tacksamma:)

Nu blir det att dammsuga i hallen & sedan sängen.



Ägnad tid till plugg idag: 30 min. (max!)


Godnatt kära vänner.


ut med julen.

Igår var jag duktig & plockade bort julen, allt som är kvar är adventsstjärnan ute på inglasningen. Men jag tror att den ska få sitta där iallfall några dagar till. Det är så mysigt med en liten "lampa" där ute. Speciellt nu när alla fönster är totalt igen frostade:)

Idag på förmiddagen satt vi återigen hos frida med våra huvuden i behaviorismen, kognitivismen & den sociokulturella teorin.  Vissa saker klarnade & andra blev nog mer krångligt. Men trots att jag inte känner mig helt 100 redo inför tentan så har aftonen spenderats med att städa. Har dammsugit & dammtorkat i köket, vardagsrummet & hallen. Sovrummet & toaletten + nedervåningen får vänta tills imorgon. Det är ju ändå fredagkväll:)



Jag var nyss in på hemsidan där man kan beställa det, enligt flera, jätte bra medlet för typ spisen, badkaret, kyl/frys osv.. J & M har köpt deras på Nolia. Men jag vill ha det nu. Såklart så finns det ingen återförsäljare här i skellefteå & det kostar typ lika mycket att köpa självaste medlet som att betala frakten & allt sånt. Så typiskt. Men om det är någon annan som vill beställa fix-universal så får ni gärna höra av er. Beställer man mer än 6 stycken så är nämligen frakten gratis:P

Nu väntar jag bara på att klockan ska närma sig halv tio så att A kommer hem från jobbet:)
Trevlig fredag kväll önskar jag er!


glädjande mail.

Läste just ett trevligt mail där det stod att vi skulle få besök av denna mysiga donna nästa vecka:)


lyckligt lottad.

Jag känner mig så glad & tacksam för att ha de vänner som jag har. Jag vet att jag ofta skriver hur glad jag är över att få plugga med frida & bea. Och återigen så känner jag hur lycklig jag är. Vi har nu suttit hela dagen med att kämpa & försöka få ihop allt inför tentan på måndag & ju mer vi pratar desto mer faller på plats. Tänk vad mycket man lär sig av att vara tillsammans:)
Efter mycket funderingar hit & dit så insåg vi alla tre att vi var väldigt trötta & tunga i huvudet så det blir att fortstätta med allt imorgon istället:) we can do this!:)

Kvällen är ägnad till hockey & mys!

Tack för mig:)
kramar!

kyla.

Läste just på norran.se att det är närmare -30 i Skellefteå. Här ligger temperaturen närmare -20 än -30 vilket känns bra. Kylan lär ska hålla i sig ett tag till. Men det gör det bara mysigare att tända några ljus & bara mysa:) Ante är på bio & jag håller tummarna på att vår älskade skrotbil vill starta när han ska hem närmare midnatt.

Under dagen har jag haft finfrämmande av Malin. Alltid kul att ses & uppdateras om lite skvaller:) Förhoppningsvis hinner vi ses även på söndag innan det är dax för henne att bege sig till storstan igen.

Pluggandet går väl sisådär. Läser lite. Gör absolut ingenting. Läser lite till. Lagar mat. Läser lite. Ser på tv. Läs.. Ja ni förstår. Det är alltså inget sammanhängande råpluggande som försiggår här hemma. Imorgon däremot hade jag tänkt skärpa till mig rejält då jag ska slå mitt super kloka huvud mot fridas & beas.
Det kommer att gå bra. Det ska gå bra. Det måste gå bra.

Nu ska jag ta alla mina pappersbuntar. Lägga mig i sängen. Läsa igenom alla en gång till. Sedan ska jag se lite oskyldigt dömd. Därefter blir det att dejta den där "blund". Och om jag har riktigt tur så kanske Piaget, Vygotskij, Dewey eller någon av de andra också hänga med & berätta lite mer om dem själva:P


Godnatt kära läsare:)

prosit.

Huvudet spränger & näsan är tät. Snoret rinner & munnen är lika torr som en öken. Magen skriker efter mat & tröttheten är ett faktum. Jag sitter med nästan i böcker & anteckningar & blir om möjligt, mer förvirrad på allt jag läser & förhoppningsvis lär mig. Vem var han & vilken teori är han med i? Vem hade dessa utvecklingsfaser & vad var de positiva & negvativa krislösningarna i dem? vad var det nu igen som ackomodation & assimilation, situerad, medierad, artefakter m.fl betydde? Undrar om jag kommer klara av tentan, kommer jag ens att förstå frågorna? Hur kommer den läggas upp? Var ska vi skriva tentan? Kommer vi att hitta dit? Justja, det var ju identitetsbyggandet som hade den där bilden med gubben i ett rutmönster, men vad var det som stod runt om? Den proximala utvecklingszonen har jag iallafall koll på, tror jag!

Tankarna & funderingarna är många, detta är nämligen bara ett axplock av alla frågor & funderingar som cirkulerar runt i mitt huvud. Dag som natt. Nu, i brist på annat, tänkte jag äta & hålla tummarna på att orken återkommer så jag hinner läsa lite till innan Malin hälsar på.

Tack&hej.

??

jag lyckades trycka på någon knapp, det är därför texten ser lite mindre ut? fråga mig inte hur jag gjorde. För det har jag ingen aning om! :P

klippning.

Nu har jag bokat en klipptid, på måndag klockan två ska jag fira att jag gjort bort den första salstentan. Jag ska fira & ladda batterierna för att sedan börja med matematikuppsatsen på tisdag:P

Jag & Bea har suttit & försökt slå våra kloka huvuden ihop & jag hoppas & tror att jag lärt mig något mer under förmiddagen. Eftersom det inte är någonting som är öppet på skeria så har vi jobbat fram till lunch & sedan gick vi in till stan & unnade oss en långlunch uppe på ck. Jag har ju sagt att jag ska försöka tänka positiva tankar under detta år & det gör jag för fullt. Jag försöker intala mig själv att både tentan & uppsatsen + seminariet kommer gå som smort. Mina plugg kollegor är dock inte riktigt lika positiva, så därför är det ju extra bra att jag är positiv. 
Däremot så vet jag ju att om det är någon av oss tre som kommer kugga så är det ju troligtvis lilla Johanna.

det ser inte så bra ut för aik just nu, meen det är ju 1 & ½ period kvar så jag fortsätter med min positiva inställning & fortsätter heja fram grabbarna.. men de måste skärpa till sig rejält. Från & med nyss.


puss&kram.

halsont.

Halsen blir äckligare & äckligare ju längre tiden går. Jag tycker det är obehagligt att ha ont i halsen & skulle göra vad som helst för att slippa. Jag vet egentligen inte varför jag tycker det är så jobbigt det är helt enkelt fruktansvärt obehagligt bara! Så ikväll lär det vara väldigt tyst här på dungatan. Undrar om ante kommer sakna min ljuva stämma eller om han kommer njuta av tystnaden? :P

Middagen är i ugnen & efter middagen blir det att kurera med flera koppar varmt te så jag kan bränna bort det onda. Kan hända att det blir lite läsning också.

Nu ska jag gå & titta till maten.
trevlig kväll på er:)

alfakassan.

Just när man får förhoppningar om att äntligen få lite pengar utbetalda så kommer de med nya kompletteringar. Stackars människor som måste jobba på detta ställe. De verkar ju vara de mest förvirrade personerna som finns, eller så tycker de helt enkelt att det är kul att vara så invecklade som möjligt.



klänning.

Jag vill i denna sena timma skicka ett stort tack till Jessica som räddade min kväll genom att låna ut lite kläder. Min såkallade nyårsklänning ville nämligen inte vara med speciellt länge. Efter några få timmar, & då snackar vi ungefär 3 ynka timmar, så går dragkedjan sönder. Så där stod jag & visade upp lite mera hud än vad jag egentligen ville. Tack för det Nelly.com
Nu ska ni få tillbaka er klänning & jag vill inte ha tillbaka den!

Hoppas alla överlevt kvällen.

Godnatt!

RSS 2.0