vintertid.

Nu börjar vintern närma sig med stormsteg för nu är t.o.m klockan inställd på vintertid. Rätt skönt ändå att klockan bara är strax efter 11 istället för 12:) Idag ska jag tvätta lite bebiskläder och förhoppningsvis bädda i spjälsängen:) Dessutom kommer mamma & janne hit för att hjälpa oss med tapetseringen i gillestugan. Jag har nämligen portat ante från allt som har med tapetsering att göra & jag litar inte nå mer på min egen förmåga till att tapetsera så därför får det bli mamma & janne. Då vet jag iallafall att det blir bra, på första försöket:P


Igår tillbringade vi eftermiddagen & kvällen i örviken hos familjen lindgren/antonsson vilket var lika trevligt som vanligt. Vi såg hockey, käkade tacos, byggde med tågbanan & såg Beck - levande begravd. Så det blev en mysig & lyckad kväll!

Nu ska jag stöka bort lite i köket & skicka ner ante i källaren för att måla sista varvet i badrummet;P

ciao!

blommor.

Tänk att man kan bli så glad av en blombukett. En sista dagen på jobbet bukett:)
Tack älskling, du är bäst!


sista arbetsdagen.

Idag har jag jobbat sista dagen på rönnskär för den här gången. Var meningen att jag skulle sluta redan 11.20 men eftersom jag är så flitig så fick jag nog mig inte därifrån förrän 12. Meen, nu ska jag ju få vara ledig så det gör inte så mkt! Det har varit en intressant sommar & höst & jag är så tacksam för att jag fick chansen att jobba där. Nu hoppas jag bara att det går bra utan min närvaro;P

Gällande den lilla krabaten i magen så har det inte hänt någonting än & eftersom alla runtomkring mig verkar få bebis några dagar tidigare än beräknat så kommer jag säkert att gå över flera veckor. Men, det är bara att fortsätta vänta & längta:)

Nu ska jag lägga mig & vila en stund & kanske läsa en bok eller nåt:) Bara njuta av att det är fredag!

Kram på er!

nya frillan.



Ja, jag blir ju aldrig bra på kort. men nu ser ni iaf lite hur jag ser ut i håret efter dagens frissa besök:)


25 oktober.

24 år. Tiden går fort, jag känner mig nämligen fortfarande som just fyllda 20. haha.
Men, trots att det inte riktigt kändes som en riktig födelsedag idag så har det varit en jättebra dag:)
Jag har jobbat, varit hos frissan & haft besök av nära & kära. Så egentligen så kan dagen inte bli så mycket bättre än såhär:)

Jag känner på mig att det kommer vara en riktigt bra vecka i veckan. Jag ser redan fram emot onsdag när jag får besök av brudarna:) Och själklart fredag när jag jobbar sista dagen. Så härligt.

Nu ska jag mysa med älsklingen lite innan jag tar en date med john blund.
Godnatt:)


främmande

Nu har främmandet åkt hem & snart blir det att krypa upp i soffan & se film. Och med det så menar jag att jag ska försöka hålla mig vaken åtminstonde en halvtimma in i filmen:P Så som ni förstår så är jag inte så rolig att se film med:P
Dagen har spenderats med att städa & sedan myst med familjen Lidman/Lundström. Ätit gott & bara haft det trevligt. Alltid lika roligt att få besök & få bjuda på middag:)

Morgondagen kommer att innebära ett stadsbesök, bakning & eventuellt bio med mamma. Så jag tror även att söndag kommer vara en härlig dag:)

Nu blir det filmtajm.


räknar dagarna.

Nu är det endast 8 arbetsdagar kvar & det ska bli så härligt att bara få vara hemma & pyssla på. Det har gått jättebra att jobba fram tills nu, nu börjar det kännas lite tungt.. men det tror jag mest beror på att det är så få dagar kvar::)

Idag är det också 26 dagar kvar till beräknad förlossning. Den 14 november börjar närma sig med stormsteg & jag hoppas att lill*n inte vill stanna där inne så länge till. Nu vill vi mysa:)





kalas.

Idag har jag våldgästat ännu ett kalas hos erika & johan, men de börjar vara så vana vid att jag hänger med så de förväntar sig nog att jag hakar på när mamma & janne åker dit:)
Annars idag så har jag varit förbi pappa en sväng och gjort färdigt fasadskylten som jag så länge hållit på med. Eller, som jag rättare sagt låtit ligga halvfärdig i garaget på tok för länge.

Imorgon är det återigen måndag & nu återstår det bara två veckor på jobbet och endast två veckor kvar av oktober. Oktober som var månaden när vår "att göra lista" skulle vara klar. Jag är tveksam på att vi kommer hinna allt på dessa två veckor, men jag tror att vi kommer ha det mesta klart iaf. Imorgon kommer rörmockaren hit & flyttar tvättmaskinen, plus att skötbordet och hyllorna i badrummet kommer att påbörjas i veckan. Och det känns riktigt bra! Så vi kommer förhoppningsvis att kunna bocka av flera saker innan den sista oktober:)

Nu ska jag bege mig mot mamma, för jag har inte bara bjudit in mig själv på kalas idag. Jag har även bjudit in mig själv på middag hos mamma:)


efterlysning.

 
Dessa två krabater hittade jag bakom elementet i köket när jag städade förra helgen.
Någon som känner igen dem? :)


bilder.

Förra helgen lovade jag ju att jag skulle lägga in lite bilder på vad som inhandlades så det är väl på tiden att jag gör det nu. Kamera sladden har varit borta men nu när den äntligen kommit fram så går det ju lite smidigare att visa bilderna. Jag lägger även in en ny magbild:)

   
Puma Ferarri skor som Ante köpte på tradera;P


 

Lite kläder som jag & blivande mormor inhandlade förra helgen.
Kiss tröjan däremot är den blivande pappan som köpt:)




Sist slänger jag väl in en bild på den stora magen också!
 
V. 36:)




it´s time.

Nu börjar det vara längesedan jag printade ner några ord här & det börjar komma lite irriterade åsikter kring denna frånvaro. Så därför tänkte jag att jag skulle uppdatera er lite:)

Jag jobbar fortfarande & står i, är nu två veckor kvar att jobba & jag hoppas att jag kan jobba hela oktober ut, men sen får bebisen mer än gärna komma ut när den vill:) Magen växer & de inte så graciösa bristningarna börjar sakta visa sig.. men vad göra? Jag mår annars väldigt bra, så man ska väl inte klaga!

På hemma fronten går det väl si sådär, det är fortfarande mycket kvar som ska göras men samtidigt så är det inte så stora & svåra saker som ska göras. Så jag håller tummarna på att vår tidsplan gällande sista oktober fortfarande ska hålla sig någorlunda iaf.

Annars då, jaa.. det har säkert hänt en massa saker sen sist men det känns inte så aktuellt att skriva om vad vi gjort alla dagar denna vecka. Utan istället ska jag försöka skärpa mig när det kommer till att uppdatera.

Ante ska på hockey idag igen & vad jag ska hitta på det har jag inte riktigt bestämt än. Har börjat riva lite tapeter i det blivande barnrummet men det kändes så lönlöst så jag gav upp rätt snabbt. Måste försöka komma på en smart lösning för att göra det så smidigt & enkelt som möjligt. Vilket jag tyvärr inte tror är möjligt. Tänk vad lätt allt skulle vara om man hade råd att anlita någon som gjorde jobbet åt en. Snabbt & enkelt. Meen, tills de där pengarna behagar att dyka upp så är det nog bara att ta på sig arbetskläderna & börjar jobba. haha.

Jag önskar alla en riktigt trevlig helg:)
Kram på er!

ont i fötterna.

Efter några timmar på stan med mamma är jag helt slut i mina stackars fötter. Ändå orkade vi inte vara på stan så värst länge, bara några timmar. Men, det är klart.. man är ju lite tyngre nu mera så det kanske inte är så konstigt att fötterna börjar säga ifrån:P
Det blev lite shoppande idag, ett linne till mig & resten av sakerna är till lill*n. Några bodys, sockar & en åkpåse till vagnen. För nu börjar det ju faktiskt närma sig med stormsteg, jag ska bara jobba tre veckor till och med tanke på hur fort veckorna går så har vi snart vår lilla bebis att mysa med.

Nu måste jag börja göra mig i ordning för vi är nämligen bortbjudna till Erika & Mauro ikväll. Det ska bli trevligt att få umgås en kväll med dem & samtidigt är det ju aldrig tråkigt att träffa Hector:) Jag tror iallfall att det kommer bli en mysig kväll med trevligt sällskap!

Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte riktigt än, ante jobbar hela dagen så jag är all alone. Om jag känner mig duktig blir det nog att städa lite & kanske plantera om några blommor. Men, det får vi se imorgon.
Jag ska ta lite kort på det vi har handlat så ni också får se lite:)

Hoppas ni får en underbar lördagskväll:)
kramar!

kärlek.

Idag har vi fått se vår lilla älskling för andra gången. Det var lite svårare att se idag eftersom h*n är betydligt större den här gången, men det var ändå lika underbart att ligga där & se hur det rörde sig på skärmen:) Allt såg  bra ut & just nu vägde bebisen ca 2400g. Det är en underbar känsla att ligga där & se hur bebisen rör på armarna samtidigt som den dricker:)
Efter den här veckan är det bara tre veckors jobb kvar & det känns faktiskt rätt så skönt. För även om det inte är speciellt jobbigt att vara på jobbet så är jag ständigt så trött & därför känns dagarna lite långa. Men, tre veckor går snabbt så det ska nog inte vara några som helst problem.
Nu ska jag lägga mig under filten & se hockey tills A kommer hem från jobbet. Har jag tur hinner jag ge honom en kram innan jag somnar för natten:P

Kram på er!

välbehövligt.

Idag gick vi en lång promenad genom skogen och vid vattnet. Det är så underbart att vara ute när det är så många vackra färger runt omkring. Solen lyste & det var faktiskt ganska så varmt ute. Det blev en välbehövlig promenad med mycket prat om olika saker. Men efter att ha varit ute i nästan två timmar så blir man rätt så slut i benen men vi lyckades ändå fara iväg med all återvinning som vi så länge samlat på oss & ute möblerna har fått flytta in i "förrådet" över vintern. Ante har dessutom målat skorstenen nere i gillestugan så vi har varit rätt så duktiga idag ändå tycker jag. Nu njuter vi bara av att få mysa med Hector innan det är dags för att skjutsa hem honom igen. Det kommer att bli tomt här hemma, men vi får säkert mysa med honom snart igen:)

Hockeyn igår gick ju riktigt bra, men höjdpunkten på kvällen måste ju ha varit i första periodpausen när björnligan spelade en tre minuters lång match. Svarta mot gula. Helt underbart att se, där pucken var var även alla spelarna:) precis som det ska vara när det är småttingar som sportar, alla vill vara där pucken/fotbollen är.

Jag hoppas att er helg varit likabra som min!
kramar

hockey.

Ikväll ska jag på hockey. Jag ska få följa med ante när han ska "jobba" och ta hand om kunderna som har vunnit biljett till matchen. Jag hoppas & tror att det blir en riktigt bra match:)

Dagen har spenderats flängande mellan några affärer så nu är tapeterna äntligen här vilket gör att vi förmodligen kommer att få gillestugan klar i veckan!:) Vi har också hunnit med en liten tur ut till storgrundet och hälsat på svärfar så att Hector skulle få springa lite fritt & busa av sig. Det kommer att bli riktigt tomt imorgon kväll när vi lämnar tillbaka det underbara busfröet.

Nä, nu är det dags att gå & göra sig klar inför hockeyn.
Håll tummarna på vinst nu!


RSS 2.0