sol!

Vilken härlig dag det har varit idag!:) men trots det fina vädret så blev det en stadsrunda för mig, Charlie & mamma. Vi började ute på söder på elektrolux där mamma kikade på lite kök, därefter åkte vi in till stan. Mamma hade bokat in träning på 360 halv 2 så det blev bara drygt en timma på stan. Under tiden mamma tränade hade jag tänkt åka upp på solbacken & handla & sedan åka tillbaka till stan för att hämta mamma. Men, under den korta tid vi var på stan kom jag på den briljanta idén att jag skulle gå till solbacken & låta mamma ta bilen. Sagt & gjort jag började promenera.. men att gå till solbacken från centrum i världens varmaste jacka en solig & varm dag som denna är inte att rekommendera! Jag var blöt i svett redan innan jag kommit till isladan & när jag närmade mig brandstationen så vaknade charlig & han visade på en gång att han inte trivdes i vagnen så han skrek hysteriskt sista biten & behöver jag säga att jag svettades ännu mera då? Så sista biten blev det att halvspringa för det märktes att lilleman var hungrig & då är det inte mkt som hjälper annat än mat! Ante såg rätt chockad ut när jag, knallröd i ansiktet stövlade in på Ica med en Charlie som blev knäpptyst & glad direkt vi gick in genom dörrarna till butiken. Men ännu nöjdare blev han när han fått äta lite, t.o.m så nöjd att han pratade hela tiden vi handlade. Barn är ju för underbara, ena stunden vet man inte. Vad man ska ta sig till när de bara skriker & direkt de ler eller "pratar" så smälter man direkt:) Det blev visst lite längre inlägg än vad jag hade tänkt & betydligt jobbigare eftersom jag skriver från telefonen.

charlie:)


mys i soffan


nybadad


dagens outfit.


nyvaken efter en tupplur i vagnen:)


sällsynt.

Ja, det är väldigt långt mellan inläggen här på bloggen. Men, jag är just nu inne i en bloggtorka så det känns inte riktigt som att jag har någonting intressant att skriva om. Självklart händer det massor med charlie men annars så händer det inte så mkt. Jag ska försöka ta lite bilder på lilleman & lägga in så ni får se hur stor han har blivit:)

Imorgon blir det en fullspäckad dag. Först blir det fikadate hos bea & eftersom jag inte kunde vara med i fredags så ska det bli riktigt kul att träffas, det var så längesedan nu! Jag hoppas också att fridas bebis håller sig inne en dag till så jag får chansen att träffa frida också;) Vid fem tiden blir det att äta middag, sonjas palt, hos sonja & ecke. Jag ljuger inte när jag säger att jag i stort sett tjatat om denna palt hela hösten & nu ska jag äntligen få den! Lite synd att det blir just innan träningen men det ska nog gå bra ändå:) För klockan sju blir det ju träning i bureå igen & imorgon ska vi få testa på zumba. Det ska bli riktigt kul faktiskt!

Imorgon är det mormors tur att vara barnvakt & då får vi se om Charlie är på bättre humör än förra veckan då han var hos farmor. För under de två timmarna som han var där så var det tydligen störredelen av den tiden som han var väldigt grinig. Så det är bara att hoppas på att han är gladare imorgon:)

ja, nu fick ni en liten uppdatering iaf. förhoppningsvis kommer det snart ett till inlägg & kanske om ni har tur ett inlägg med bilder..
kram på er!  (om jag har några läsare kvar:P)

barnvakt!

Ikväll ska vi för första gången lämna ifrån oss vår lilla prins. Men han ska inte så långt & inte vara borta så länge heller. Han ska nämligen få mysa med farmor medan ante är på bowling träning & jag är på afro power dance i bureå. Jag har länge känt att det varit dags att få bort gravidkilona & taggat upp mig rejält på ett träningspass. Men, vi får väl se hur länge det håller i sig. haha. Först & främst ska jag försöka få på mig något som åtminstonde ser lite ut som träningskläder & det ska bli oerhört spännande att se om sportbhn passar.. jag känner mig lite tveksam, men de blir att klämma in sig i den hur liten den än är. haha.
nu är det bara att ladda upp med lite middag & sedan försöka överleva första träningspasset på väldigt länge!

                                                  Charlie, ca en vecka gammal, kollar in farmor:)


i paketet.



I paketet till Meja så fanns den gröna dregglisen med hennes namn på:)
Men jag tror att det var kartongen som hon tyckte bäst om;P


minusgrader.

Idag var det tänkt att jag & charlie skulle ta bussen upp till stan så att vi kunde hämta hem bilen som varit på service sen i fredags. Vi hade kunnat hämta den redan i fredags eftermiddag men eftersom ante blev så försenad hem från stockholm så har den fått stå i stan hela helgen. Men eftersom det är så fruktansvärt kallt idag så ska jag nog hålla mig inomhus med lilleman, så vi får se hur det går att ta hem bilen. Jag håller tummarna på att den vill starta, för när det varit såhär kallt hela helgen & ingen motorvärmare så blir det nog svårt..

Igår var vi en sväng till sjön & hälsade på familjen Lidman/Lundström & det var lika trevligt som vanligt. Charlie gjorde allt han kunde för att charma in sig hos meja! men hon var lite svårflirtad igår, nästa gång kanske det går bättre:P
Annars så har helgen varit rätt så lugn, vi blev bjudna på surströmming hos svärfars i lördags men annars har vi bara tagit det lugnt & varit hemma. Det är faktiskt rätt så skönt att ha en helg som man kan ta lite som den kommer utan att ha bokat in sig i förväg.
Den här veckan är dock rätt så fullspäckad, men det ser jag faktiskt fram emot.. förra veckan var liite väl lugn!:P

Nu verkar det som att lilleman håller på att vakna så det är väl bäst att gå & hämta honom.
kram på er!

Jag önskar alla läsare en riktigt underbar alla ♥:ans dag!


mjölkmaskin.

Idag var det tänkt att Madde & Enzo skulle komma hit, men efter nattens alla matpauser så kände jag mig tyvärr inte så social på förmiddagen. Det har ju dessutom varit rätt så kallt idag så det hade nog inte varit så mysigt att vara ute & gå heller. Vi får helt enkelt ta det nästa vecka istället:)
För att återgå till natten så var nog lilleman hungrig i stort sett varannan timma. Det kändes som att man just hann somna när det var dags att vakna & mata igen. Men jag ska inte klaga, det finns de som har det betydligt värre med deras små troll. För även om man måste vakna flera gånger varje natt så är det ju ändå han som är det absolut viktigaste & är han hungrig så är det ju mitt ansvar att se till att han blir nöjd. Men, vissa nätter så känner man sig faktiskt mer död än levande.  Då är det tur att man bara kan vara hemma & mysa de dagarna så att man har chansen att bara ta det lugnt & ladda batterierna lite:) Så natten resulterade i att morgonen startade väldigt segt, men tillslut så blev det iaf att dammsuga övervåningen & tvätta/byta sängkläder.
I afton åkte jag & mamma till icamaxi för att handla lite & sedan blev det ett besök hos erica & johan. Där blev vi bjudna på middag medan de fick chansen att mysa lite med en nöjd charlie. Det är alltid lika mysigt att hälsa på dem:)

Nu sover lilleman sedan ca en halvtimma tillbaka & jag sitter här & funderar på om jag också ska gå & lägga mig. Men eftersom ante är borta inatt så blir sängen så stor & tom så jag ska nog försöka hålla ut ett tag till. Imorgon kommer Emma & Meja hit & det ska bli så mysigt. Jag har längtat hela veckan:)

sunshine.

Vilket underbart väder det har varit idag & tänk vad glad man kan bli av lite solsken. Ante har varit ledig idag så vi passade på att gå en promenad tillsammans, vi åt lunch på kopparstark & hälsade på antes mormor & ecke innan vi gick hem igen. Det är alltid lika mysigt att hälsa på sonja & ecke & det är så roligt att se deras glädje av att se charlie. De hade dessutom riktigt tur idag, han var nämligen glad hela tiden. inte illa:P
Nu ikväll har det inte hänt så mycket, ante är på bowlingträning & jag håller på att lägga isäng lilleman. Eller, jag går dit lite då & då & stoppar in tutten. Han är såå trött men han är en riktig kämpare.. han vill inte sova. Men nu har det varit tyst en stund från sovrummet så nu kanske han slängt in handduken:)
Eftersom ante åker iväg imorgon så blir det nog bara mys i soffan. Jag borde dammsuga & städa lite.. men det får vänta.

Ja, roligare än såhär blir det nog inte idag.
byye!


veckan som gått..

Upptäckte just att det var drygt en vecka sedan jag uppdaterade här i bloggen. Och det har faktiskt hänt rätt så mycket sedan sist. Jag har fikat med en väldigt fin vän & hennes dotter på kopparstark (såklart), vi har varit ute på många promenader, vi har varit hundvakt, vi har haft riktigt trevligt middagsfrämmande,vi har haft besök av/hälsat på svärmor, svärfar, mamma & pappa, vi har haft besök & guidat dem runt i vårt hus, vi har träffat en liten bebis vilket gjorde att vår bebis snabbt blev större, vi har ätit middag på olearys, vi har skottat snö & säkert en massa fler saker. Men det absolut bästa med veckan som gått är nog att jag har fått mysa med mina pojkar. Vi försöker få in lite rutiner kring Charlie & då främst med sovtider på kvällarna, men han vill inte vara uppe så länge så när han blir trött så lägger vi isäng honom. Och för det mesta så somnar han rätt snabbt:)

Imorgon har vi kanske tänkt börja riva lite i charlies blivande rum, eller så passar vi på att umgås alla tre eftersom ante är ledig. För på torsdag åker han till sthlm till på fredag & det betyder ju att jag & charlie blir helt själva. Det kommer säkert att gå jättebra, vi är ju själva hela dagarna.. det är mer natten jag är lite orolig för. Jag har ju så svårt att sova om jag inte har ante vid min sida, men det ska nog gå bra ändå:P

Nu ska jag vänta på att lilleman vill äta en gång till innan jag också kastar in handduken.. och har han inte vaknat inom en timma så kastar jag in handduken ändå. haha.

Godnatt:)

lyx.

Idag startade jag morgonen på Lycka där det blev att klippa, färga & slinga håret. Jag tycker det är lika mysigt varje gång jag är hos frisören för finns det någonting bättre än att bli lite ompysslad, få massage medan någon tvättar håret på en & dessutom veta att man är betydligt snyggare när man går därifrån än när man kom dit?! Nej, jag tror inte det. (eller okej det kanske det gör men otroligt mysigt är det)

Hela veckan har jag gått & varit lite nervös inför att lämna C & då är det inte för att han skulle vara hemma med ante utan mest för min egen skull. Det var ju första gången jag skulle vara själv en längre stund utan lilleman. Men det hade gått så himla bra när jag var borta så jag funderar starkt på att göra om det:P haha.
När jag kom hem hade de nämligen gått en långpromenad, städat toaletten nere, dammsugit, tvättat & kört en diskmaskin. Jag hade dessutom en tallrik i köket med lunch som bara var att värma upp. Helt underbart!
Att charlie dessutom bara ville äta en gång inatt är ju tillräckligt lyxigt bara det:)

Nu ska vi snart följa svärfar till solbacken & ikväll blir det nog en promenad med lilleman medan ante är & bowlar.
kram på er!

Meja

Till Meja från Charlie;)



(jag hade tyvärr inget fint snöre att sätta på paketet, men jag hoppas det duger ändå & anledningen till att jag lägger upp denna bild på bloggen är för att reta mejas nyfikna mamma lite;P)


RSS 2.0