upp & ner..

Ikväll var det meningen att vi skulle se hockey hos frida, fredde & mollie. Och jag hade sett fram emot det väldigt mycket, men eftersom C inte riktigt varit sig själv under helgen.. skrikit mer än vanligt på kvällarna & velat äta i stort sett jämt (iaf så känns det så) på nätterna så vågade jag inte riktigt åka dit ikväll. Jag tror att det är magen som spökat för han för det har varit ett annat skrik än mat & sov skriket.. och jag blir så förtvivlad när man märker att han har ont så därför kände jag att det var bättre att vara hemma. Det är bättre att han skiker hemma där ingen blir störd:P Men vi får boka in en annan dag att ses istället:)

Nu ska jag snart lägga isäng lilleman för nu böjar han bli trött.. & jag håller tummarna på att han vill sova lite mer inatt så jag orkar gå till föräldraträffen på ekan imorgon:)


frågetecken

..det är många frågor som snurrar runt i huvudet nu & de flesta handlar om lilleman. Tänk om han kunde berätta vad det är som bekymrar honom! det känns i mamma hjärtat varje gång han skriker & jag inte vet varför...


Norra Västerbotten

I norran i veckan:


Den 13 november föddes äntligen vårat lilla charmtroll Charlie
Han var lagom lång & lagon tjock, helt perfekt!
Mycket stolta föräldrar är Johanna Forsgren och Andreas Åhlund, skelleftehamn


bad hairday.

Idag har jag haft en supertrevlig dag på stan med de absolut bästa tjejerna, karin, emma & meja. Vi började med att fika/äta lunch uppe på ck innan vi gick en runda på stan för att senare avsluta daten i amningsrummet på brinken:P När tjejerna åkt hem så stannade jag kvar för att vänta in A som skulle hämta upp oss efter jobbet. Medan jag gick själv så passade jag på att boka en klippa/färga/slinga tid hos frissan så om en vecka är det dags, äntligen!:D


Jag hittade även denna mössa till charlie;)


Kanske inte den vackraste bilden på C, men ni ser ju mössan iaf;)

Nu ska jag ge lilleman mat & sedan bara ta det lugnt i soffan. Städa & vara duktig kan jag vara imorgon:)
Tack för en trevlig dag tjejer!♥


tåludd.

Idag fick jag en jättebra chans att ta kort på charlies söta fötter.. men som ni ser så var det lite för mycket ludd mellan småtårna så jag måste nog göra ett nytt försök imorgon efter badet:P





Favoritplatsen; skötbordet.
Men fiskarna är liite för svåra att fånga än så länge;P


Fredagsmys med pappa♥


Lite skeptiskt såhär på kvällskvisten..


host host.

Jag trodde att jag hade gjort bort att vara sjuk & var så nöjd att slippa febern. Men det tog tyvärr inte så lång tid innan förkylningen kom tillbaka. Tack & lov utan feber denna gång. Men att gå runt & hosta/snora är jag mer än gärna utan. Det känns iallafall skönt att Charlie inte trillat dit, iaf inte så mycket. Den enda skillnaden är väl att han är mer kramgo & vill vara i famnen mer men det tycker jag bara är mysigt! Just nu ligger han på mig & sover, älskade barn! det är bara synd att jag väcker honom varje gång jag hostar. Ikväll blir det nog bara en lugn hemmakväll med mina pojkar men nu blir det en promenad till svärmor för en kopp kaffe. Jag hoppas att ni får en trevlig helg & jag ska försöka lägga in lite bilder på lilleman också. Det börjar vara ett tag sedan nu.

torsdag

Så var det återigen torsdag. Dagarna går så fort även fast man är hemma hela dagarna. Charlie blir mer & mer vaken & han gör allt för att försöka prata, men det är inte alltid det kommer något ljud. Han ler nästan alltid när man pratar med han & nu har han börjat att äta på allt han kommer åt, händer, tröjan & snutten är mest utsatta:) det är så mysigt att se när han ler med hela kroppen & själv så blir man alldeles varm inombords<3 Nu har Ante just åkt till jobbet & jag ska nog gå & duscha medan lilleman är på bra humör. sen får vi se vad dagen har att erbjuda!:)

mammahjärtat

Fram tills nu så har jag alltid använt mig av amningsnappen när jag ska amma lilleman. Men nu börjar jag vara lite less på den där plastbiten som alltid ramlar av & som egentligen bara är i vägen. Så för någon dag sedan försökte jag ännu en gång utan & det gick faktiskt rätt bra. Har försökt många gånger förr också men då har han inte riktigt fattat hur han ska göra. Men igår & idag så vägrar han typ äta. Både med & utan & det känns så frustrerande. Han äter lite & sedan gnäller han bara. Men direkt man lägger ner han någon annanstans så blir han hur nöjd som helst? Och det är ju iofs väldigt bra att han inte är hungrig men idag har han knappt ätit någonting känns det som. Det kan ju vara att han får i sig mer mat utan nappen & att han inte behöver äta lika länge.. Men, ja.. det svider direkt i mammahjärtat när han inte vill äta & bara skriker.


Ante är på jobbet så därför måste jag skriva av mig lite här i stället:P
Men det får ni stå ut med. Nu ska jag gå & prata lite med lilleman som ligger & skrattar & pratar för sig själv:)

110113

Idag blir våran lilla prins 2 månader♥
 


eko.

Ja, inatt skrev jag ju om min hjärna & hur den ständigt går på högvarv. I skrivande stund är det helt tvärtom. Idag är det snarare eko i hjärnan!:P Dagen började väldigt segt & jag drog mig in i det längsta innan jag tillslut klädde på mig & lilleman & började traska mot Ursviken. Redan nere på ursviksgatan kände jag att jag helst av allt skulle vilja vända om, men det var ju bara att traska vidare. Väl framme hos Frida såg jag nog mer död än levande ut & svetten rann som aldrig förr. Jag hade visst klätt mig liite för mycket för speciellt kallt var det ju inte. Däremot blåste det lite så jag kisade med ögonen pga snöröken & hoppades att jag fortfarande var på vägen:P Vägen hem från frida gick faktiskt lite bättre för då var det medvind & allt jag kunde tänka på var den välbehövliga duschen jag skulle ta när jag kom hem & det var nog den som gjorde att det faktiskt inte var så jobbigt att promenera.. tills jag kom på att jag var tvungen att skotta när jag kom hem. Suck. Aja, ändå lika bra att göra det innan jag duschade för annars skulle jag ju ändå bara bli svettig igen. Så jag började att skotta & kände mig verkligen inte laddad & kroppen kändes som bly men under tiden jag pratade med en granne som gick förbi så kom pappa. Vilken glädje. Jag lämnade genast över spaden till han & tog en lite mindre själv så vi hjälptes åt & fort gick det. Jag hann dessutom duscha innan C blev allt för hungrig & bara det var ju rena lyxen:)

Så ikväll blir det att bara slappa hemma framför hockeyn & busa med Charlie & Hector som är på besök tills imorgon:)

Trevlig torsdag på er!:)




(frida, hade jag inte varit så svettig & äcklig så hade jag stannat lite längre;P haha.)

mammahjärnan

Oj oj, det märks verkligen att man blir lite mera förvirrad som mamma. Min hjärna går ständigt på högvarv känns det som vilket inte alltid är så lätt. Igår när jag var hos Frida & träffade brudarna så lyckades jag självklart glömma skötväskan så under dagen så blir det en promenad till ursviken för att hämta den. Iofs en välbehövlig promenad men det är ju aldrig roligt att glömma saker! Så nu hoppas jag bara att det inte är så kallt ute mitt på dagen:) nu har lilleman ätit klart så nu säger vi godnatt igen:)

tisdag.

Idag har det varit en fullspäckad dag. Men, jag gillar det:) Vi började med ett besök på bvc för att mäta & väga lilleman & idag var det även en läkarundersökning. Allt såg bra ut förutom att han inte gått upp så mycket sedan sist, men med tanke på hur mycket han rör på sig så är det nog inte så konstigt:P För äter gör han då:) Vi får väl se hur mycket han väger nästa gång vi ska dit. Efter bvc passade vi på att hälsa på Antes mormor & Ecke & det tror jag de uppskattade väldigt mycket. Vi drack kaffe & snackade en stund sedan åkte vi hem för att äta lunch innan A skulle & jobba. På väg till jobbet så skjutsade han mig & Charlie ut till rönnskär där vi hälsade på mamma & resten av labgänget. Anledningen till att jag hälsade på mamma idag var för att jag ville ha sällskap på en promenad & vad passar inte bättre än en promenad från rönnskär. En lagom lång & härlig promenad!
Eftersom ante jobbade kväll idag så blev det även middag hos mamma & janne.
En fullspäckad med trevlig dag alltså:)

Nu har ante just lagt isäng lilleman så vi ska också lägga oss i sängen & se lite NCIS:)
Imorgon blir det ännu en bra dag känner jag på mig!:)

Godnatt!

110108

En lördag som varit otroligt lång & tråkig. Allt jag gjort är att sova & amma. Sett lite tv & försökt äta & dricka. Nu är jag så less på denna feber som går lite upp & ner. Jag vill vara frisk!


sjukling.

Imorse när jag vaknade så kände jag mig inte riktigt bra. Jag hade ont i hela kroppen & framförallt i huvudet. Så mina planer på att gå på stan med mamma gick inte riktigt som jag hade tänkt. Istället för att slösa pengar blev det att bädda ner sig i soffan & sova istället. Mitt på dagen hade jag 39 graders feber & var helt utslagen. Eftersom Ante jobbade till fyra så fick jag & Charlie mysa hela förmiddagen & när man har en sån snäll son som han är så är det faktiskt inte så jobbigt att vara själv hemma & sjuk. Charlie har sovit bredvid mig, han har skrattat & pratat så han har varit glad trots sin tråkiga mamma.
Nu ikväll efter att jag fått i mig lite mat & mycket vätska så känns det mycket bättre & febern är nästan borta. Eftersom jag nästan aldrig har feber så är jag glad att de oftast går över lika fort som febern kommer:)

Nu blir det nog att lägga sig & sova igen så jag förhoppningsvis är helt frisk imorgon:)
Godnatt!


2010

Nu har ännu ett år passerat & ett nytt har påbörjats. Tänk att det redan är 2011. Tiden går alldelens för snabbt.
När jag kommer att tänka tillbaka på 2010 så kommer jag till stor del tänka på min graviditet. Jag minns fortfarande fredagen den 12 mars som om det vore igår. Det var den dagen vi fick veta att vi skulle bli föräldrar. Och det var en hel del olika känslor som bubblade inom mig. Men, mest av allt en stor glädje♥
Den resan som började den dagen, kommer jag alltid att minnas. Inskrivning, Ultraljud & första gången vi fick höra Charlies hjärtljud var ju helt magiskt. Min graviditet var en otroligt spännande & helt fantastisk upplevelse & jag får en varm känsla i hjärtat varje gång jag tänker tillbaka på allt som hänt. Jag tycker att det var så otroligt mysigt att vara gravid & ibland kan jag faktiskt sakna det. Spänningen, längtan & framförallt känslan av att bära ett litet liv inom mig. Men, den 13 november förändrades våra liv. 09.16 kom han äntligen, vår efterlängtade dunderklump, Charlie. Det är snart två månader sedan han flyttade in i vårat liv på riktigt & det har hänt en hel del sedan dess. Men det är en annan historia. Så, 2010 är ett av de absolut bästa åren i mitt liv.


Annars under året så:
- läste jag klart min andra termin av 7 inom förskollärarutbildningen.
- fick jag uppleva glädjen & kärleken på två superfina bröllop. (trots att båda inträffade på de absolut varmaste dagarna på hela året vilket resulterade i att jag svettades som aldrig förr)
- fick jag chansen att jobba på rönnskär vilket jag är otroligt tacksam för. Föräldrapenningen ökade nämligen en hel del pga det. Inte dumt alls!:P
 
& någonting som värmer mitt hjärta lite extra är ju att jag har fått äran att vara fadder till en helt underbar tjej, Meja. En otroligt charmig liten tjej♥


2010 är alltså ett år som jag kommer att minnas med stor glädje & jag tror & hoppas att 2011 blir ett lika bra år. Men, kan det bli annat när man kan följa sitt barns utveckling? näe, jag tror inte det:)


♥Min gungande guldklimp♥


RSS 2.0