waynes.

Ikväll har jag varit & fikat med brudarna från jobbet. Det var riktigt trevligt. Jag behövde det kändes det som. Jag förstår inte riktigt vad som har hänt med mig de senaste dagarna men jag är så sur & grinig hela tiden. Ett under är ju att A står ut med mig. Så tack för en trevlig kväll!:)


Gårdagen i backen gick jättebra, vi fick ju trotsallt superhärligt väder. Solen lyste nästan hela tiden. Ingen gjorde illa sig & alla var nöjda. För att plåga mig själv lite extra pga den uteblivna snowboard åkningen så gick jag uppför den röda backen med några godissugna bobåkare. Mjölksyran kom redan efter några meter men jag tog mig upp. Helt otroligt, det trodde jag aldrig. Inte mina elever heller för den delen. Haha.
Skickar ett extra tack till de föräldrar som bakat semlor till alla barn + föräldrar. De var uppskattade. (tyvärr så åt jag ingen, men jag är ju inte så förtjust i semlor. Tvingade i mig en halv hos mamma på kvällen bara för att det var fettisdag:P)


Nu ska jag lägga mig i soffan & mysa med mina febriga älsklingar innan jag somnar.. vilket lär bli rätt snart.

Godnatt!

feg-fegare-johanna.

Imorgon är det den årliga friluftsdagen i bygdsiljum som gäller. Några åker slalom/snowboard & resten är i pulkbacken & åker bob/madrass/pulka osv. Ja, ni fattar säkert.
Jag då, jaa.. jag borde ju åka snowboard. För det är ju betydligt roligare att vara i backen & åka istället för att bara stå i pulkbacken & frysa. Men tyvärr så har jag förstorat min rädsla för liften så då skiter jag i det helt & hållet. Varför ska jag vara så feg? varför känns det som att jag ska misslyckas så stort att jag ger upp redan innan jag börjat?
Jag åkte ju t.o.m till hamn för att dels äta middag hos R&M men också för att hämta snowboarden hos mamma.. och jag har försökt peppa upp mig så jag ska våga men direkt jag kom till mamma så känner jag att det inte kommer gå så den står såklart kvar i hamn..

Ibland önskar jag att jag var en sån person som gjorde saker först & tänkte sen. Istället för att bara tänka på en massa saker som kan hända & gå fel som gör att jag inte ens vill försöka. Varför är jag så rädd för att göra fel & varför bryr jag mig mer om vad andra tycker & tänker i vissa situationer istället för att lita på mig själv?

skitjobbigt är det iallafall.



youtube.

Fick just ett mail av S. en video från youtube. ska lägga in den senare. Jag har nämligen glömt bort hur det var man gjorde. haha!:P


sunday.

Idag har jag varit i örviken & umgåts med pappa. Vi har varit på maxi & handlat, gått en promenad & bara tagit det lugnt.
har ju inte varit så jätteroligt väder idag tyvärr.

Lisa, här har du några bilder som visar snön som har kommit den senaste tiden:) Kanske inte världens bästa bilder men du ser ju lite iallafall:)


cykelstället här på goatmountain.


hos pappa.


Pappas släp


Hittar jag nåt roligare att ta kort på nån dag när det inte snöar så lägger jag in de också!:)



Nu blir det TopGear.
Pussheej!


mello.

innan jag går ut med stina så måste jag ju bara så säga att mello ikväll är ju typ värdelöst. Inte en enda bra låt.
var har dom hittat alla egentligen?

Nä. melodifesivalen får klara sig utan mig. Nu blir det en promenad & sedan blir det film.

kram på er!


crazy.

Jag är glad att jag bokade en klipptid igår. Jag blir så less.
Det var ju fasen nyss jag klippte mig & ändå så kan man inte göra ett skit med håret, i hate it.
Jag blev nog aldrig riktigt nöjd med frisyren ändå. eller ok, ett tag var jag faktiskt rätt nöjd. men man tycker ju att det borde hålla i sig lite längre än typ två veckor.
Så den 2 mars gäller det, jag har absolut ingen aning om vad jag vill göra med håret. det överlåter jag till Lena. Hon har gjort mig nöjd förr så jag håller tummarna på att hon ska utföra mirakel på mitt hår!  det lär ju behövas!


storstädning.

Kors i taket. Jag har äntligen fått ett städil igen. Som på beställning. Eller var det kanske så att lägenheten sakta började gro igen med damm & skit. Hm, jaa det var då längesedan jag städade sist måste jag ju erkänna. Men det beror nog mest på att jag är så less på denna lägenhet.. Så jag bryr mig inte riktigt om det är fint eller inte. det är ändå ingen som hälsar på. haha.
Ända sedan jag fick veta att "drömhuset" helt plötsligt inte var till salu längre så tappade jag helt lusten på allt som har med lägenheten att göra. Förhoppningsvis var det bara en dålig fas i livet.. men tyvärr så tror jag inte det. Jag vill ha hus, Nu. Så jag håller tummarna varje dag på att hon ska ringa & säga att hon vill säjla trotsallt..  (dream on..)


Snart kommer ante hem från jobbet & då blirdet mys i soffan. Det känns som att vi inte träffat varann på länge. I onsdags var han ledig men då jobbade jag & när jag kom hem så la jag mig & sov direkt för att jag hade sån migrän. I går började han jobba när jag slutade & när han kom hem så gick jag & la mig. Idag började han också jobba när jag just slutat men ikväll hoppas jag att jag kan hålla mig vaken åtminstonde en stund...;P


Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. Men jag ska försöka vara lite mer flitigt på boggen i helgen. Ska bla. lägga in lite vinterbilder här imorogn eller söndag så min kära syster kan kika & längta hem lite:P

Puss&kram!


Krock.

Nu har dom kommit, de fyrbenta djuren med de tomma ögonen. Renarna.
Idag påväg hem från jobbet så valde en av renarna att springa in i Ulles bil. bara sådär. hah.
Tur i oturen så blev det iallafall inga märken på bilen (den här gången heller, när vi "voltade" med bilen för mer än ett år sedan så klarade sig bilen utan större skador också) & renen försvann in i skogen. Så förhoppningsvis så gick det bra även för han/hon.
Imorgon är det min tur att köra så då hoppas jag att alla renarna håller sig borta från vägarna!


Idag var emma sugen på en promenad i kylan. Men jag fegade ur. Jag fryser direkt jag tänker tanken på att gå ut genom dörren. Så istället intalade jag mig själv att jag skulle gå till edda för att simma några längder. Men det blev inte heller. A slutar snart jobba & då ska vi käka middag. Världens godaste fisksoppa. Så edda får vänta en eller två dagar.


Nu ska jag gå & försöka hitta på nåt vettigt att göra så att jag inte letar fram den supergoda chokladen jag fck av ante ihelgen. Jag bad nämligen honom att gömma den igår så att jag inte skulle äta upp alla på en gång. haha.
vi får väl se hur länge jag klarar mig. förhoppningsvis till helgen.

         
I love this. :P



mysterium.

Igår skrev jag 2 blogginlägg. Jag är helt övertygad om att jag först skrev ett lite längre inlägg & sedan skrev jag ett till där jag la in bilden från utmaningen. Men var har det första inlägget tagit vägn? det finns ju inte.. Haha, minns jag så fel eller tryckte jag aldrig på "spara & publicera" knappen? Ja.. nåt knas blev det iallafall. Damn.


Idag har vi varit ute i pulkbacken med alla barnen på skolan. Det var lite kallt men fruktansvärt roligt att åka madrass. Fort gick det & snön for överallt. Det var sköt att solen sken, man blir så mycket piggare & gladare när solen lyser:)


Efter jobbet gick jag på stan med mamma en stund. Hon letade gardinstyg & jag följde med som smakråd. När hon äntligen var klar så gick jag in på BikBok för att kolla lite & där hittade jag jättefina jeans. Det är ju bara så synd att jag har så stor rumpa så det var ju ingen som passade. Tydligen är det tänkt att man ska vara jättesmal med långa ben om man ska kunna shoppa byxor där. jaja,  Nu provade jag kanske inte så många byxor men jag kände att fem par räckte för att självförtroendet skulle få sig en rejäl känga. Stadsvistelsen blev väldigt kortvarig efter denna jeanshändelse. Haha.


Nu ska jag sätta mig och se ännu ett avsnitt av gossip innan det är dax för en prom (kisspaus) med stina & sedan Lipstick Jungle. Ja, jag vet att jag tittar mycket på tv. men eftersom ante jobbar så har jag inget vettigare för mig såhär på måndagskvällen. typ.


Puss&kram!

utmanad.

Jag har blivit utmanad av Jea


1. Gå in i mappen mina bilder
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.

då ska vi se vad det kan vara för bild...




Den här bilden är tagen på Jonthans dop. 080719. I kyrkan i skelleftehamn.
Bilden är inte så bra, är rätt mörk. men jag hoppas ni ser vad den föreställer ändå.

Det var ett riktigt mysigt dop & när Jess&Nena sjöng så var det tårfyllda ögon. Det var så fint:)


snö, snö & lite mera snö

oj så skönt att få komma in i värmen igen.
Ante har snart varit ute i 2 timmar för att hjälpa några av de som kört fast. just nu försöker han hjälpa en av grannarna ut från parkeringen så han ska kunna ta sig till jobbet om några timmar.. men det är rätt kört. Jag har också försökt hjälpa till men jag har nog varit mer ivägen än hjälpande. men men.. man måste ju försöka iallafall..
Nu ska det iallafall bli skönt med några timmars sömn för att sedan stiga upp & försöka ta sig till jobbet. Som tur är så är det inte jag som kör, det hade ändå inte varit nån ide att ens försöka få ut bilen från parkeringen med tanke på den drivan vi har bakom bilen & typ över hela parkeringen för den delen..

jag fryser. Om tårna. Fingrarna. Kinderna. Hela kroppen.


Godnatt!

tired.

Ja, nu är man lite trött. Jag lämnade lägenheten ca 07.20 imorse & kom hem igen ca 22.00..(typ nyss) en låång dag på jobbet har det varit. Vi har nämligen haft en friskoleträff för att byta lite erfarenheter & ideér. Rätt intressant faktiskt, även om jag personligen inte hade så mycket att komma med så är det ju intressant att höra hur andra jobbar med olika saker.


Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan försöka vara lite social med ante.. men jag tvivlar på att det blir nån lång stund:P

godnatt på er alla.

the sun is shining! :)

Oj så härligt att vakna & se att det är strålande sol ute. Nice.
Eftersom ante var ut på olles igår så är han lite segstartad idag. Så medan han har sovit så har jag hunnit vara en sväng på stan & kikat lite. Handlade en skjortklänning (typ), några strumpbyxor (de går ju åt som smör i skolsken) & en stegräknare ( jepp nu ska det promeneras som aldrig förr..haha.) ska lägga in lite bilder senare. Orkar inte fota just nu.

Om en stund bär det av ner mot hamn. Antingen blir det en promenad eller så blir det att åka skridskor.. det beror lite på vad som hinns med.. för klocka 16 (ungefär) så är det paltmiddag hos sonja & ecke. Ska bli riktigt gott:)


Min lördag spenderades mest i soffan, utslagen & ont i halsen.. inte så mycket feber men ändå helt slut. Så det blev en lugn kväll framför tvn. Såg en av världens mysigaste filmer, The Notebook. Har du inte sett den så rekommenderar jag den. Men var beredd på att det kan komma lite tårar:)


Nu har älsklingen kommit ut ur duschen så nu är det dax att åka iväg. Ha en superbra söndag allihopa:)
kramkram!




*     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *     *
skickar en extra kram till Sus som fyller år idag. Grattis!

RSS 2.0