promenix.

Nu väntar jag på att emma ska dyka upp så vi kan gå en promenad. Ska bli härligt med lite friskluft faktiskt. Efter promenaden så blir det middag & troligtvis bara mys i soffan. Men det säger jag faktiskt inte nej till idag. Jag ska försöka gå isäng tidigt ikväll också.. men hur det går återstår att se.



Kram på er!

nyttigt värre.

Kvällens snacks: strimlade sockerärtor.





my monday


Beautiful flower



lovely.



delicious. (haha)



Nu är det nog med engelska för ikväll.
sov gott.
Puss&kram Johanna

se upp för dårarna.

Vilken härlig film det är.
Vi började se filmen igårkväll men insåg rätt snabbt att vi inte orkade se hela så vi såg klart den nu i afton istället.
Jag både grät & skrattade. Samtidigt.







Nu blir det snart en promenad med stina innan det blir Design Simon&Tomas på tv.

Byeebyyye!

movie.

Nu ska vi lägga oss i sängen & kika på en film. Kan hända att det blir se upp för dårarna. Jag hoppas bara att jag lyckas hålla mig vaken.. en stund iallafall.

Sov gott allihopa!:)

den..

28onde februari ska jag & jess äga rotan i ske-hamn!;)



svea.

Jag har nu länge varit ute efter en svea mössa men inte hittat någon.
Jag har letat hela dagen efter en mössa att beställa på nätet. Men de enda jag hittat har varit barnmössor.
Eftersom varje skelleftebo verkar äga en SVEA-mössa så kanske jag borde låta bli. Är ju inte så kul att se ut som alla andra. Men jag kan inte låta bli. Jag vill ha en. NU.
Så snälla, kan nån säga var de går att köpa/beställa.



walking.

Nu ska jag snart börja bege mig mot solbacken. Ante slutar inte förrän fem, men eftersom jag hade tänkt få med mig bruden på en "långpromenad" så måste jag gå i tid så stina hinner med alla kisspauser & strejk stopp. Jag hoppas att hon är sugen på att gå i samma takt som mig & att hon vill gå hela vägen. Annars blir det jobbigt... för mig. haha.

Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska bjuda på för fika imorgon. Men det brukar lösa sig när jag väl kommer in på ica.

nä, nu måste jag gå & börja klä mig så jag kan gå.
hörs senare!

candy.

Just nu sitter jag i soffan & äter upp fredagens överblivna karra. Jag sitter & försöker leta en SVEA mössa.. men jag hittar ingen som jag vill ha. ska nog fortsätta leta tror jag.

Gårdagen var bra. Spenderade hela dagen i örviken. Först hos pappa & på kajvägen hos trippel J familjen. Blev en sväng till ica maxi & folketshus i hamn för att kika på hockeyn där i mellan men stösta delen var jag i Örviken. Det var ett tag sedan sist, så det kändes därför extra kul på nåt sätt.

Hos trippel J så blev det lite bus med lillgrabben & sedan började vi en sen film. helt värdelös var den. Så vi bestluade oss för att stänga av.

1   2   

Bild 1&2 Jonte busar omkring med nätkorgen från ikea:)
3   4  5
Bild 3. Ante & jonte busar på "storbollen"
Bild 4. Jess håller på att laga middag. Korv & makaroner. Stina & Jonte stod där hela tiden hon lagade mat. De ville också ha korv:P
Bild 5. Jessica gav en korvbit till Jonte som han bjöd stina på:)

6    7

Bild 6. Jess & jonte busar med nätkorgen:)
Bild 7. Det nyaste tillskottet på kajvägen. Lillgrabben. Han är toksöt.
Fick ingen bra bild på han men ni ser ju ungefär!:)


Nu ska jag hoppa in i duschen & sedan ta en promenad. Blir nog att dra sig upp till solbacken någon gång under dagen också för det är min tur att bjuda på fika imorgon.

Ha en bra söndag hörrni!:)

By the way!

Om det finns någon som har lite att göra & känner för att designa min blogg lite så, Varsegod!

Jag är nämligen värdelös på datorer & design.

sushi.

Var meningen att vi skulle äta nåt med köttfärs till middag idag. Men jag glömde bort att ta fram köttfärsen ur frysen innan jag hämtade ante på jobbet så vi bestämde oss för att äta nåt annat. Tillslut så åkte vi in till stan, till Wok & Roll.
I vanliga fall äter ante wokade nudlar med kyckling & jag äter Nasi Goreng. Men idag beställde vi nåt ovanligt. Sushi. 12 bitar. Vi vågade inte ta två sushi så vi kompleterade med en Wok&Roll också. Sist jag smakade sushi så kan jag väl inte påstå att jag tyckte det var super gott. Men det smakade faktiskt bättre än jag minns det. Så det blir nog att köpa det nån fler gång också:)

fuck.jag raderade just en massa saker jag hunnit skriva ner.

Aja. får väl börja om då..


Ikväll har emma varit här, vi började med att gå en promenad & självklart stannade vi till på ica så emma skulle få sin cola light + att vi skulle få oss lite godis. Det är ju ändå fredag idag!:P Det är så härligt att träffa emma & bara prata & umgås. Även fast vi inte träffas lika ofta nuförtiden så vet jag ändå att hon alltid finns där. som jag finns för henne. Och det är det som är så skönt :)

Ante är & hälsar på familjen J ikväll & förhoppningsvis så får jag träffa dom imorgon:)
Nu ska jag kika runt lite på datorn innan det är dax för sängen.

Godnatt allihopa:)

näsblod.

Fredagar är min dag som rastvärd på jobbet. Så idag på tio-rasten var det bara att ta på sig kläderna & pallra sig ut. Jag hann knappt utanför dörren till skolan förrän några barn ropar på mig. Jag skyndade mig dit & såg att M blöder rätt så mkt från näsan & att A ligger på isen & håller sig för pannan. Jag insåg rätt snabbt att de hade krockat & skyndade mig till personalrummet för att hämta papper. Jag bad då monika om hjälp & sa att hon skulla titta till A medan jag  skulle ta mig an blodiga M. Men när vi kom fram & jag såg allt blod som låg på isen under M så sa jag snabbt till monika att hon får hjälpa M istället. Jag pallade inte.
Nu gick ju allting bra, men jag klarar inte av att se så mycket blod.. haha. Mina ben var helt skakiga en lång stund efteråt. Så det är tur att jag inte vill bli sjuksköterska eller nåt liknande. Det vore illa.


Ikväll blir det en dejt med emma. Vi ska gå en promenad & sen får vi se vad som händer. Senare inatt har jag också lovat mamma & janne att jag ska skjutsa hem dom, så jag hoppas att jag kan hålla mig vaken så länge. Men det ska nog inte vara några problem.

Nu ska jag gå ut med bruden & sen ska jag skjutsa M&J till nordanå för det är deras tur att se lövångersrevyn ikväll:) Efter det så bär det av upp mot solbacken för att handla & hämta ante.

Ha en bra kväll allihopa:)


idétorka.

jag har nu suttit här ett tag och försökt komma på nåt intressant som hänt idag som jag kan blogga om. Men jag kommer tyvärr inte på någonting! så jag ger upp.
Ante jobbar kväll men är hemma inom en timma. Då blir det nog att se en film, eller iallfall försöka. Jag lär ju somna nångång i filmen men jag hoppas att det inte är efter en halvtimma. Som vanligt.. :P


Nu ska jag fortsätta kika igenom lite bloggar.
jag skriver mer en annan dag när jag har nåt att skriva om.


Bye.

photos.

Nu tänkte jag lägga in lite bilder från IKEAhandlingen. Och medan jag gick runt i lägenheten för att komma på vad det var allt mest jag köpt så insåg jag att det inte var speciellt roliga saker. haha. Men jag lägger in några bilder iaf:P


Bilen, en Skoda Octavia Scout, I loove it!
Jag ville inte lämna igen den idag, men jag var så illa tvungen. Men jag kan ju säga att det inte var speciellt mkt bensin kvar så jag hoppas att dom tar sig till närmaste mack iaf, heh.


Luncen på ikea bestod av kycklingspett med kryddig pasta. Ser kanske inte så aptitligt ut men det var faktiskt helt ok.

1.     2.    3.

1. Nya kaffekoppar. Beige/vita.
2. en bra-att-ha-grej när man tvättar många sockar. Såg inte att det var en bläckfisk förrän jag vecklade ut den:P
3. Diskborstar


4.    5.     6.

4. En lampa. Det är den lilla lampan jag köpte, men den ser lika dan ut som den stora. har bara inte hunnit handla nån glödlampa.
5. Ett överkast. Brun/beige
6. lite nya kuddar


7.     8.

7. Magneter (haha, lite impulsköp)
8. Ett måste är ju att köpa värmeljus. (även fast vi har en hel låda redan)



Jag köpte också några svarta tallriksunderlägg, en kastrull+pasta insats, ett glas, källsorteringslådor till jobbet & säkert nåt mer som jag glömt bort.


För att orka med hela hemresan så stannade vi även till på:

Jag kan inte direkt påstå att dom hade speciellt gott godis, rätt dyrt var det också. Men ändå rätt fränt att gå in i en så stor godisbutik. 



Skridskor.

Idag har jag åkt skridskor. Jag trodde aldrig att jag frivilligt skulle åka det. Men eftersom jag lovade ante igår att vi skulle åka idag så hade jag ju inget val. Men tro det eller ej, så var det riktigt roligt. Som tur var så åkte några småkillar skiller samtidigt som oss så då hade ju A nån att spela lite hockey med. haha. Då fick jag åka i lugn & ro på kanten!:P
Har även bildbevis som jag kan lägga in imorrn. Jag orkar nämligen inte hämta kameran nu!


Jag har inte heller orkat ta några bilder på det jag handlade på IKEA igår. Men det kommer imorogon hoppas jag. Jag ska nämligen sluta lova att jag ska lägga upp bilder osv. för jag orkar aldrig ta tag i det. Då är det likabra att jag inte säger nåt utan bara lägger in bilderna när jag har lust.

Mitt bloggsug har tagit semester. Jag tycker att det är jätteroligt att läsa bloggar osv. men själv så har jag inget intressant att skriva om. Så det blir egentligen bara en massa bokstäver som det inte finns nåt vettigt bakom.
Jag ska försöka skärpa mig, så håll ut.  Just nu är det så att jag är inne i en kämpig period i livet men jag tror att det finns något positivt bakom allt som änder och sker. Jag hoppas det iallafall. Jag hoppas att jag kan titta tillbaka på den här tiden & tänka att det resulterade i ett nytt kapilet i livet. Humöret blir inte heller bättre av att mensvärken börjar smyga sig på. Så nu, för att tycka lite synd om mig själv, så ska jag krypa upp i soffan med täcket & mjukisarna. För det är ju trotsallt söndag,



Förövrigt så har jag gått & kärat ner mig i hyrbilen som tyvärr måste lämna oss imorgon. Det här är nog första gången som jag & A har bråkat om vem som ska få köra bilen. Men kära kollegor, ni kan vara lugna. Ni ska få provåka ni också;) Bilen ska inte lämnas igen förrän 18.00 imorgon & jag har tänkt lämna igen den ca 17.59;P Det enda som är lite jobbigt med bilen är att ena bakdörren inte går att få upp. varken inifrån eller utifrån. Weird. Men det är säkert något jättesimpelt som måste göras för att den ska funka. Vi vet bara inte vad.


Godnatt!

hemma igen!

Nu är jag hemkommen efter en tripp till IKEA & Happis. Trött & slut är jag efter att ha kört både dit & hem, men eftersom vi haft en sån härlig bil att köra så gjorde det absolut ingenting!:)
Ikväll orkar jag inte lägga in några bilder men jag hoppas att orken infinner sig imorgon någon gång. Ska lägga in bilder på det jag handlade + på bilen så ni får se vilket vrålåk jag haft ihelgen, (skratt)

Om ni vill se några få bilder så tycker jag att ni ska kika in på jessicas blogg. (minsonsmorsa.blogg.se) Hon har blandannat lagt in en bild på våra sovande mammor;P utan att de är medvetna om det! heh.

Nä, nu ska jag gå & pussa upp ante lite. Vi hörs imorrn.
om jag lever efter skridsko åkningen vill säga..


Byebye!

Tack!

Jag vet att man inte ska blogga under arbetstid. Men jag måste få göra det idag.

För jag måste få berätta att  jag jobbar med de mest underbara människorna  som finns.
Utan dom så skulle den här tiden blir ännu jobbigare.
Tack för att ni finns & för att jag får jobba med er:)

Kram på er!




Vill även ge en extra kram till emma också! Älskar dig gumman!

??

Hur kan en dag börja så bra....










& sluta så jobbigt?

questions.


Jag har just sett sista avsnittet av säsong ett av Gossip Girl & är just nu lite sentimental.
Att man kan bli så påverkad av en serie, eller rättaresagt ett avsnitt är ju helt sjukt. Jag har inte ens mens så det är inte pms:en som spökar. Det är faktiskt sällan jag gråter till nåt jag ser på tv, men börjar jag väl så har jag svårt att sluta.  Men, jag brukar bli såhär ibland. Man blir på ett humör som gör att man helst bara vill sitta ihopkrupen & krama nån. Kanske gråta litegrann.. Men det är inget allvarligt. Jag är snart mig själv igen.


Nu ska jag ladda upp för en promenad ute i snön för att sedan ladda upp inför en ny dag imorgon. Med nya känslor & händelser.


kram


Måndag.

I kväll har jag äntligen fått tummen ur & städat lite i garderoben + byrån. Skönt. Nu blir det förhoppnngsvis lite lättare att se vad det finns för kläder att välja mellan.


Nu ska jag äta upp den sista chokladbiten, min middag bestod nämligen av Mjölk & flingor & det märks i magen. Men jag orkar inte äta nåt. Ingen mat känns lockande. Shit happends!


By the way så tycker jag inte om vårat trådlösa tangentbord.


Goodbye!


(roligare än såhär är jag inte idag)

shopping

Idag har jag & mamma dejtat lite. Först gick vi en promenad här i schtaan & sedan for vi en sväng  & kikade i lite affärer. Jag fyndade blandannat en klänning, två tröjor & benvärmare. Skulle bara ha köpt skärpet jag funderade på också! men men..jag kanske hinner göra det imorrn eller nåt:P
Mamma hittade en super fin jacka men tyvärr så är hon tveksam om hon ska behålla den. Trivs man inte i den så är det ju likabra att inte köpa den.. men jag tycker ändå det vore synd om hon lämnar tillbaka den för den var ju så fin på henne.
Jag har också hunnit bada stina idag & det gick förvånansvärt bra! Hon stod helt stilla i badkaret hela tiden.

Nu ska jag & A se en film, han är & hyr den just nu. Får väl se hur länge jag orkar vara vaken.. brukar ju inte vara sålänge.. hah.

Godnatt!


Igår när jag skulle bädda sängen så låg stina där & ville inte flytta på sig, då bäddade jag över henne. Men vad hjälpte det, hon låg kvar iallafall.. hon kröp bara lite längre mot kanten så att hon skulle få lite mera syre;P



Lövångersrevyn.

Igår var jag och såg lövångesrevyn med pappa. Alla rönnskärs anställda har blivit bjudna. Årets föreställning kanske inte är den bästa jag sett, men det är helt klart sevärd. Jag älskar att fara och se den, helt klart höjdpunkten med att det blir ett nytt år:)
Efter revyn så var det middag på Johanna i parken där vi blev serverade en buffe. Supergod. Jag försökte övertala Janne idag om att han skulle vara hemma nästa helg när det är deras tur så jag skulle få följa mamma istället, men det gick han inte med på. Konstigt:P

Efter middagen så var det väl inte så mycket roligt som hände, bara massa rönnskärare som man inte känner. Men det var tur iallafall att Eva var med så då hade man iallfall en jämnårig att prata med:)


Nu ska jag gå och sortera tvätten för kl 18 har vi tvättid. Jätte rolig sysselsättning såhär på lördagskvällen, me jag har ju inget bättre för mig  + att det börjar bli kris i garderoben:P

Ha en bra kväll!:)











Skickar en krya-på-dig-kram till emma också. Hoppas du blir frisk snart!:)

första dagen på mitt gamla jobb.

yes, ni läste rätt. Under januari så kommer jag att finnas i bodbysund på dagarna med de underbara lärarna & barnen. Det var så roligt att överraska alla idag genom att bara dyka upp. Var bara jag, Roger & Sus som visste om det:)

Idag har vi varit på kajvägen igen & busat med lillgrabben. Vi har åkt rutchkana, lekt med stina, kört bil, byggt med klossar, ritat + en massa andra saker. VI har även sett hockeyn som tyvärr inte gick så bra idag & hjälpt jessica att limma en tavla. Och jag tror faktiskt att vi klarade denna gång. Måste ju också tillägga att det var trevligt att träffa jonas,maria & jimmy också. Är ju inte så ofta det händer.


Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen. Först jobb mellan 8-14.30 sen ca 16.30 kommer pappa hit för då bär det av mot lövångersrevyn & st8 för middag. Nice. Finns det nåt roligare än lövångersrevyn? I don´t think so! Höjdpunkten med att det blir ett nytt år!:)


Nog med skitsnack för denna kväll.
Godnatt!


Det är..

inte det lättaste att dammsuga när man har en hund som sitter fast i munstycket nästan hela tiden:P




soppa

Äntligen fick jag äta soppa till middag. Och inte vilken soppa som helst utan fisk & räkssoppa.
Helt otroligt god.

För er som inte vet så tycker min kära sambo inte om soppor. Spelar egentligen ingen roll vilken soppa det är. Han tycker helt enkelt inte att det är någon mat.
Men idag, när vi sitter och äter så hör jag ett svagt Den var jättegod.
Jag var inte helt säker på att jag hörde rätt så jag bad honom upprepa det han hade sagt.
Men han vägrar erkänna att han sa det:P


adrenalin.

Ja, jag är vaken. Det är svårt att sova till en match där man blir förbannad HELA tiden. istortsett iallafall.
Jag kan egentligen ingenting om hockey. Men när jag ser denna match, JVM-finalen mellan Sverige & Canada så kan man ju undra var domarna fick sin utbildning. På cornflakespaketet kanske?   Det är iallafall nåt man kan tro..
Sveriges målvakt har blivit påkörd- medvetet påkörd- av canadensarna minst 4 ggr utan att få en endaste minut i utvisningsbåset. Helt sjukt.

Jag hoppas att sverige börjar spela som dom aldrig gjort tidigare & spöar skiten ur canada.









Jag är så trött & arg nu att jag egentligen inte har nån aning om vad jag pratar om. Men klockan är ju snart 03.30 så det kankse inte är så konstigt. Nu ska jag sätta mig i soffan & hålla tummarna för sverige. Vi hörs.

Tatung.

Ikväll har vi varit ute & ätit middag med antes bror, mamma, mormor, ecke & micke på tatung. Jag & A åt Filé Oscar till varmrätt & det var riktigt gott. Ni kan ju se själva:)
    

Här kommer en bild på min & Antes efterrätt. Smarrigt värre:)

    
Jordgubbscheescake    &  Choklasmoussekaka + Mangosorbet

Efter maten gick vi vidare till Calles en stund men nu sitter vi hemma igen.



Nu blir det några yatzy omgångar i väntan på JVM-finalen!

Långpromenad.

Nu har jag just kommit hem efter en härlig långpromenad. Det var välbehövligt kan jag lova! Skönt att det inte är lika kallt ute idag som igår.


Igår blev det inget fotbollstittande för våran del, vi kände att det var onödigt att betala så mycket för att bara hinna se en av rönnskärs matcher. Vi såg istället två "house" avsnitt & sedan handlade vi middag och for till pappa. På kvällen sen så blev det bastu med Jonny & jag är stolt som klarade av att sitta där en timma utan att dö. Jag tog iofs några pauser men det var bara för att fylla på vattenflaskan!:P Det är så härligt att basta & jag fattar inte varför vi inte gör det oftare med tanke på att det bara kostar 20kr att hyra. Men det ska det bli ändring på nu har vi tänkt, minst en gång i månaden ska vi basta!:)


Nu ska jag hoppa in i duschen & sen äta lite lunch. Men inte för mycket, vi ska ju på Tatung & äta ikväll & då måste man ju vara hungrig:P (fast det blir nog inga problem för mig, jag är typ alltid hungrig)



Istapp utanför stugan förra påsken. Kortet är taget av min syster.

2 härliga vinster.

Först Skellefteå (7-1 mot Luleå) & sedan småkronorna (5-3 mot Slovakien) Nice:)

För att sammanfatta mig kort. Jag orkar nämligen inte skriva så mycket just nu..
Fikat gick jättebra, var kul att det blev så många (6st) som träffades. Det måste vi göra om nån gång tycker jag!
Eftersom det tydligen var lördag idag så hade ju inte fiskaffären öppet så länge så det blev inget köp av fiskar av jess, trist men vad ska man göra?
Middag från wok and roll som inte var nån höjdare denna gång. Jag skulle ha hållit mig till det vanliga, Nasi Goreng.
Annars ikväll så har det blivit mycket hockey & mycket bus med jonte. Alltid lika trevligt:)

Nu ska jag nog dra mig mot sängen, måste ju börja vända på dygnet med tanke på att det snart är dax för allvaret i vardagarna igen.

Imorrn väntar fotboll, middag i örviken (denna gång hos pappa) & bastu i trean.

Godnatt!

fikadate nr2

Inom en timma kommer Jess hit & hämtar mig. Då bär det av ner på stan för att möta upp mari (hon kommer från Japan & gick andra året på gymnasiet med oss) cissi & kanske nån fler. Jag vet inte riktigt. Men det ska bli kul att träffa några från gymnasiet. Det var väldigt längesedan sist.

Måste ju bara säga att Mari är en person som jag beundrar oerhört mycket. När hon kom till sverige som utbytesstudent (typ) så kunde hon varken engelska eller svenska. Men när hon åkte härifrån så kunde hon både och. Inte helt flytande såklart men ändå, helt otroligt. Hon skriver dessutom brev/mail på svenska. Det ska bli så roligt att träffa henne för sist hon var här så jobbade jag så då missade jag henne.

Efter fikat så ska jag hjälpa jess att köpa fiskar & sedan ska vi handla med oss mat hem till grabbarna som väntar på kajvägen. Tror att detta kommer bli en helt underbar dag! :)


Kramkram på alla!


komiskt.

Jag & ante kom just fram till att jag & jonte typ har samma frisyr.

Då är ju frågan, vem passar bättre i den. Jag eller Jonte? :P

5 omgångar!

& jag vann 4 av dom!;)

Ante blev lite sur, vinsten blev nämligen att jag skulle få gå ut & bajsa stina i denna kyla. hahaha.














Emma är hemma från hemavan, utan brytna ben. Grejt!:) Snart vankas en träff på edda. Jag ska ju nämligen börja mitt nya sunda liv. hmpf. Försöka iallafall.

yatzy.

Jag har just övertalat ante att vi ska spela yatzy. det var skitlängesedan & jag är peppad på att spöa skiten ur ante. Haha.

Det blev fika med Karin uppe på ck. Jättekul att ses eftersom det inte blir så ofta numera. Emma var inte hemkommen från hemavan än så henne får jag helt enkelt dejta en annan gång:)

Ikväll händer det inte så mycket hos familjen Forsgren/Åhlund. Det blir yatzy & förhoppningsvis några fler avsnitt av House!


That´s it för denna gång.
Puss&kram!

lunchdate.

Dagens +
Om ca en halvtimma kommer A hem från jobbet & då ska vi åka ner på stan direkt, A ska försöka hitta sig ett par nya skor, för i hans nuvarande skor är det typ hål överallt.
Jag ska träffa karin (&kanske emma?) på antingen en fika eller så blir det lunch på stan. Ska bli riktigt mysigt att höra hur julen & nyårs var:)
Alltså, dagens plus är att jag ska få träffa karin & kanske emma:)


Dagens -
När det gäller min nya frisyr så har jag kommit på att jag till stor del går omkring & ser ut som en kille med pottfrilla. Inte så kul alltså. Håret ser väl någorlunda bra ut när jag får kleta dit stora mängder vax. Så om ni ser en killiknande tjej med ett ton vax i håret så är det mig ni ser. Tänkte bara så ni slipper undra vad det är för konstig person som är ute bland folk! Dagens minus får, som ni kanske förstår, gå till mitt hår.

borta.

För nån dag sedan så skrev jag ju & berättade att vi skulle bygga ihop expedit bokhyllan & jag är helt säker på att jag skrivit ett inlägg + lagt in bilder. Men tydligen så har jag inte gjort det. Konstigt.

aja, jag får lägga in dom nu istället då!

Före:
    

Efter:



Vi klarade det. Utan att bli ovänner. Men medan vi håller på att bygga ihop den så säger ante såhär:
- Jag tror att Ikea är inblandade i många skillsmässor.

Haha, vem vet. han kanske har rätt!

bilder från nyårs.

    

Haha, ja såhär kan man ju också ligga och sova om man vill:P
Vi har inte världens klokaste hund. men det visste ni nog redan;P



1.            

 Bild 1. Kvällens värdinnor- Isabelle & Mariann

    
Här leker vi en lek där man ska hjälpas åt att skriva en berättelse.
Man börjar att skriva en Killnamn, sen viker man bort det man har skrivit % skickar vidare till nästa som ska skriva ett Tjejnamn osv. Sen fortsätter det tills alla har skrivit:
1. Killnamn
2. Tjejnamn
3. Vad dom gör
4. var dom gör det
5. Han säger
6. Hon säger
7. vad dom gör sen.

Alla ni som nu vet vilka som var på den här festen kan nog lista ut att det var endel väldigt ickerumsrena berättelser. Men roligt hade vi!;P




Den här bilden var nog ändå den roligaste.
Brukar man inte alltid spola? eller har jag missat nåt?


Som ni ser så har jag inte så roliga bilder från gårdagen. Ni får helt enkelt nöja er med dessa..
kan ha som nyårslöfte att ta mer bilder nästa nyårs!:)



14.51

Och jag har fortfarande inte varit ut med lillbruden än. Men jag tror inte att hon har nåt emot att ligga och sova i våran säng instoppad i täcket. Hon har förresten typ inte varit varken nåt sen vi hämtade hem henne från mamma & janne igår. Helt slut är hon stackarn. Stina är nog mer bakis än jag & ante.
Förresten, Tack så mycket mamma & janne för att hon fick vara med er igårkväll! :)

Jag ska kika igenom mina bilder som jag tog igår & se om det är nån värd bild att lägga in.

bye sålänge.

1 januari 2009

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova. Hoppas alla haft en trevlig kväll.
Våran kväll har väl varit si & så. Lite tråkiga saker har hänt & många onödiga tjafs har ägt rum. Inte världens roligaste nyårs med andra ord. Skriver mer imorgon. Nu ska jag försöka få min hickande sambo att somna. Han ska ju nämligen jobba om några timmar:P

Puss&kram

RSS 2.0