luleå

Sista november tjugohundra nio har spenderats i Luleå i ett tråkigt klassrum med hårda och obekväma stolar/bänkar & lyssat på något som likagärna kunnat vara grekiska. Men som i själva verket var matematik. Inför varje ny kurs går vi in med inställningen att "den här kursen kommer säkert att vara jättekul & intressant" meen, vi insåg snabbt att så var inte fallet. Snarare tvärtom. Detta känns som den absolut tråkigaste uppgiften ever. Att lektionerna (4,5timmar) bestod av flertalet OH-bilder, mönster, symetriska former, & det absolut värsta av allt. Pythagarossats. Som jag säkert kommer att ha fruktansvärt stor nytta av.. eller? näe, just det...
Ibland undrar man ju vad läraren får ut av att bläddra i massor med OH-papper i mer än fyra timmar. Varför?
Som tur är så ska vi inte till luleå förrän den 18 januari nästa gång. Redan imorgon börjar vi förbereda oss lite inför tentorna & arbetena som ska göras. Wish us luck!

På vägen hem från luleå var jag en väldigt osocial människa som sov istället för att prata med F & B, men jag började må så illa & jag mår fortfarande illa. Håller tummarna på att det snart går över för jag har absolut inte tid med att bli sjuk nu. No way!
Thanks bea för att du var så snäll & skjutsade hem oss:)

 

Nu ska jag bädda ner mig i soffan för att se Sveriges fulaste hem innan jag går och lägger mig.
byye.


första advent.

Tack alla för de fina kommentarerna. Det var mest i stundens hetta som inlägget skrevs.. men jag har faktiskt funderat fram & tillbaka i helgen & självklart ska jag inte hoppa av. Skolan har aldrig varit lätt eller speciellt rolig för mig, men det är helt enkelt någonting som man måste kämpa sig igenom. Det kommer bli tre år av slit och kämpande, men förhoppningsvis känns skolan roligare efter jul när vi får börja med våra inriktningar. För de kurser vi haft hittills har inte gett mig någonting. Så syftet med de kurserna kan ju vara trevligt att veta...
Imorgon åker vi till luleå igen & efter det blir det väl att begrava sig i böckerna. Har omtenta mellan 17-22 december vilket känns väldigt opeppande & sedan en annan tenta den 10 januari. Så den här julen lär ju bli minnesvärd. eller nåt. Julen då vi skulle vara i vårt hus för första gången & julen då jag inte gjorde annat än att plugga & vara stressad.  Jag hoppas bara att jag inte stressar upp mig allt för mycket. För då vet jag att det är A som blir mest lidande. Han som inte gör annat än stöttar mig. Jag har världens bästa sambo & jag är så lycklig!
Nu gäller det bara att känna sig lika lycklig & tillfreds med skolan & all litteratur.

 

På en stund kommer mamma hit & då ska vi upp till stan en sväng. Det är ju faktiskt skyltsöndag:)
Ikväll blir det att fara på Oriflame visning, ska bli mysigt att träffa ulrika & kanske någon annan kändis? vem vet.
Nä, nu måste jag skynda mig. mamma är nog här när som helst.

Trevlig advent!
kramar!


värdelös.

tänkt att man kan känna sig så värdefull och lycklig ena sekunden & sedan känna sig så värdelös i nästa.


hur ska det här gå egentligen?
kommer jag verkligen att orka med skolan & alla misslyckanden som verkar höra till?
All litteratur som bara känns som en massa svåra ord utan vettig anledning.. & alla tentor och arbeten som man inte alltid förstår syftet med..
Nu efter avslutad praktik så känner jag ju verkligen hur gärna jag vill jobba som förskollärare. Tänk så kul att få tillbringa dagarna med underbara barn & dessutom få betalt för det. Men när det blir såhär så vet jag faktiskt inte.. & utan utbildning så kommer man inte långt idag. Jag kände mig så stark när jag kom från en jättelyckad praktik men nu känns det som att man har blivit misshandlad och trampad på. Den värsta känslan som finns. Det ilar i hjätat & man känner sig som en cm hög.

snart första advent!

På söndag är det första advent. ursh vad tiden går fort. Imorgon eller på lördag är det dax för mig att plocka fram lite avdentsstjärnor och julmys. Har ju redan satt upp en, men den kommer man inte långt med;P

Imorgon är det sista dagen på praktiken vilket känns lite vemodigt. Två veckor är ju ingenting & det är ju först i veckan som man kommit in i rutinerna och börjat känna barnen mer. Det är nu man känner att man kan ta för sig lite mera och vara ett steg före istället för ett steg efter hela tiden. Det har varit så mysigt att få tillbringa dessa veckor med så underbara barn & super trevlig personal så det kommer att kännas lite tomt att inte åka dit något mer efter imorgon. Men jag är glad att det blev just på N som jag fick chansen att göra min praktik & jag har lärt mig massor. Sugit åt mig som en svamp:)
Imorgon får vi dessutom finfrämmande av frida och hennes förskola. Sångstund med glögg.På måndag ska vi återigen till luleå & om vi inte får klartecken på om vi klarat tentan eller inte så ska de minsann få berätta varför de tagit så lång tid. Lärarna har på sig femton dagar att rätta men nu har de gått mer än en månad. Om vi har tider att passa så ska fasen lärarna också ha det. För om vi inte lämnar in i tid så blir vi underkända, men vad händer med lärarna då, när dom inte rättat i tid? säkert ingenting.
Jag blir så upprörd att de hela tiden ska göra allting så invecklat.

 

Nu ska jag återgå till hockeytittandet. heja aik!

kramar!


adventsstjärna.

Yes, jag kunde inte hålla mig längre. En julstjärna har fått komma fram. Den gröna som passade riktigt bra till köket. Det är så mysigt med jul och alla mysiga stjärnor som lyser.

Nu har Frida, Mollie, Bea & Thea åkt hem. Fikat var uppskattat både av stora och små & värmeljusen är utspridda över hela övervåningen. Det har ätits på värmeljus, klättrats både på vardagsrumsbordet & tv-bänke, lampor har tänds & släckts igen & det har hoppats i sängen.
Vi har alltså haft fullt upp men jag njöt för fullt:) Vilka charmiga tjejer. Helt otroligt:)

Men jag måste ju också erkänna att efter en dag fyllt med prat, skrik, lek & bus & en kväll i samma anda så är jag lite trött. Har skolböckerna framför mig. Men de har jag inte orkat öppna, än. Det jag ska börja med nu är att skriva loggbok om dagen som varit.. vad som händer sedan får vi se då.

Tack för mig!
Godnatt!

holmforsgården.

Ännu en praktikdag har rusat förbi, tiden går såå fort. 7 timmar känns som 2. Men, tiden går ju fort när man har roligt:) Jag längtar tills imorgon, barnen är så underbara & fröknarna super trevliga. Är lite jobbigt nu när vi är på H-gården eftersom det inte är rustat för att vara förskola. Ljudnivån blir väldigt hög - men det är ju bara några veckor vi måste stå ut:)

Om några minuter kommer brudarna hit, Bea & thea, Frida & kanske Mollie. Det ska bli så trevligt. Frida träffar jag ju varje dag, men B var det längesedan jag träffade nu. Synd att inte M kunde komma, för det var nog ännu längre sedan jag träffade henne. Men men, det blir väl så småningom:)

Diskmaskinen är just klar - vilken tur. Annars hade jag inte haft någonting att varken dricka ur eller äta på:PInnan jag slutar måste jag ju bara berätta hur duktig A varit idag. Jag blev så glad när jag kom hem & han berättade att han hade bakat åt oss brudar:) Han hade även städat och pysslat på här hemma.
Andreas, Jag älskar dig!

helgen.

Nu har snart ännu en helg passerat. Det har varit en rätt lugn men väldigt trevlig helg.
Efter praktiken i fredags målade jag sista varvet på taket i hallen. Är riktigt nöjd & det blev superfint. På kvällen bar det av till hjoggböle och idol med emma & peder. Det är så roligt när vi träffas & kul att se vad som hänt i huset sedan sist man var dit:) En riktigt trevlig kväll med godis & ett glas vin. Lördagen började väldigt stilla med en lång sovmorgon, därefter jobbade ante lite med luckorna i källaren. När han var klar åkte vi en sväng till stan där vi handlade målarfärg till hallen. Så i veckan blir det att börja måla:) Det är så roligt att jag är peppad till att fortsätta göra om här hemma:) På kvällen kämpade jag med gardinerna innan det blev hockey & främmande av Madde. Johnny & Oliver kikade också förbi en sväng innan grabbarna bestämde sig för att åka vidare mot schtaan & station8.
Idag har vi haft främmande av pappa, catrin & astrid. Vi fikade och pratade. Det var första gången C var hit & hälsade på så hon fick en guidad tur:P Ante & birger har även börjat grunda luckorna, men det dammade så fruktansvärt så nu måste de hitta någon annanstans att måla:/ Jag hoppas att de hittar någonstans att vara för annars lär det bli mycket städande i detta hus:P

Imorgon fortsätter praktiken och jag längtar jättemycket.
På kvällen får jag nog finfrämmande av B,T,M & kanske F vilket ska bli mysigt:)


Nu ska jag bara njuta av denna söndag innan det är dax att sova.

kramar!

kors i taket.

Nu händer det grejjer överallt. iallafall runtomkring mig. På praktiken så ska det packas och slängas och sorteras för imorgon bitti kommer flyttbilen & kör iväg till den provisoriska förskolan. Den gamla EFSgården i kåge.
De ska nämligen renovera om på förskolan så att de blir att vara i efs under fyra veckor. Jag behöver bara vara där i en vecka & det kommer nog att räcka gott & väl.

På hemmafronten är det också kaotiskt. Jag håller på att måla taket i hallen & är nu inne på tredje dagen & förhoppningsvis sista lagret. Vi får se om jag hinner måla det klart idag eller om det blir imorgon. Bra fredagssysselsättning eller hur?

Ikväll är det hockey & har vi tur kanske vi får främmande av madde. om hon inte ångrar sig i dörren villsäga;P

Nu ska jag gå och städa bort lite i köket innan det är dax för middag.

Som ni märker så är det fullt upp så skolböckerna ligger bra där de ligger. I datarummet:P


Kraamhej!

lycklig.

Innan jag kryper ner i sängen så måste jag slänga in ett inlägg om dagen som varit.
Första praktikdagen & det känns såå otroligt bra! jag är så glad att jag fick vara där jag blev placerad. Självklart är det alltid lite jobbigt att komma på ett nytt ställe där man inte känner barnen eller fröknarna osv, men det har gått bra utifrån de förutsättningar som finns! så jag längtar jättemycket tills imorgon.

Ikväll har jag varit på inredningsparty hos madde & det var också väldigt trevligt. Mycket fina saker, men med nackdelen till priset. Så ikväll blev det ingen shopping. Efter visningen hann vi sitta och prata om mycket saker och det är så roligt. Det är härliga tjejer det dära:) Så tack Madde för att jag fick komma:)


Nu måste jag sova, för klockan 05.30 ringer väckaren. Typ:P

Godnatt!

out.

Nu blir det en promenad med mamma & Flora:)

 


myskväll.

Ante jobbar så jag får helt enkelt göra det bästa för att kvällen ska bli trevlig. Och jag tycker faktiskt att jag lyckats rätt bra. Har myst med flora som jag kidnappade lite, pysslat på med gardingerna, tänt ljus & nu hade jag tänkt unna mig en stor skål med glass:)

Jag älskar mitt kök, mitt vardagsrum & att det är mörkt ute. Det är den här årstiden som man får mysa inomhus med en massa ljus tända. I love it.
Det jag däremot inte älskar lika mycket är de uttråkade ungdomarna som har fått för sig att speja - på hela kvarteret. VARJE KVÄLL. Varken jag eller A har gått omkring på vår tomt & likafullt ser det ut som om en hel arme har sprungit förbi. i wonder why?

Nä, nu väntar glassen på mig:P

kramar!

ikeainköp.

1
5 6 
7  89 
101112

131415
161718
1920
2122

 

1. Assietter
2. Badrumslampa
3. Blockljus
4. 2 st Bänkskivor i valnöt
5. diskho
6. glasunderlägg
7. kaffekoppar
8. kandelaber
9. röda julgransbollar
10. krukor
11. 2 kuddfodral
12. gröna ljus
13. vita ljus
14. vita ljushållare
15. plastburkar
16. rullgardin till sovrummet
17. spotlight till köket
18. stekpanna
19. tallriksunderlägg
20. toalettsits
21 & 22 vaserJa, detta & några saker till följde med oss hem från ikea. Tänk vad lycklig man kan bli av att köpa en massa saker. helt sjukt om man tänker efter. Men jag är nöjd! Nu gäller det bara att sätta upp sakerna också;P


arg.

Ja, rubriken talar för sig själv. Egentligen hade jag tänkt pryda rubriken med en massa svordomar men jag ångrade mig i sista sekunden.
Varför ska det alltid gå dåligt när man är som mest taggad på att jobba?!

Den jag skyller  mitt utomordentligt dåliga humör på är gardinstången i vardagsrummet.
Gardinstången som tydligen hade bestämt sig för att ramla ner, just ikväll. När klockan börjar närma sig tolv & när jag några timmar tidigare planerat om mina favorit blommor,
(ja, jag vet att det är lite fel årstid att planera om blommor. men om jag inte hade gjort det idag så hade nog mina blommor flyttat över till grannarna) som gardinstången måste ha haft någonting emot eftersom han valde att halshugga den stackars blomman. Nu håller jag alla tummar jag har för att min kära blomma ska överleva. Gardinstången var nära att åka ut genom fönstret efter denna händelse, men även där hejdade jag mig.
För vad ska grannarna tro om jag börjar kasta gardinstänger runt omkring mig?
Jag vet då iallafall vad jag skulle tänka... & det är inga positiva tankar.

Nu skiter jag i allt som har med gardiner att göra & lägger mig i sängen & ser film. eller sover. Vi får se.

Hejdå!

datorelände.

Jag vet att jag lovade er lite bilder i gårdagens inlägg. Tyvärr så vill inte våran dator & vårt internet samarbeta så det får bli när de blivit vänner igen.
Jag blev bjuden på middag av mamma & janne så nu sitter jag här & väntar på att maten ska bli klar.

Nu måste jag gå och hjälpa mamma med lite klädproblem, tänke bara skriva så ni vet varför det inte kommer in några bilder ikväll:)

Ha en trevlig kväll allihopa!
Speciellt K & B, jag är fortfarande supernyfiken om vad som väntar er ikväll:)


kramkram!

en aning fattigare.

Nu är vi hemma efter en dag efter vägen med lång paus på ikea. Det blev en massa shoppande men likafullt har jag kommit på flera saker som vi glömde att köpa - varför blir det alltid så?!
Nu hade vi iofs inte rymt så mycket mer i varken bilen eller vagnen.. men ändå. Surt.

Nu ska jag snart sova. A sover typ redan. Jag ska försöka lägga ut bilder imorgon på det vi lyckades få med oss hem

Godnatt:)


ikea.

Nu har jag tillbringat tillräckligt med tid framför datorn & ikea.se. Nu ska jag mysa med A en stund innan det blir sängen. Man måste ju vara utvilad när man ska strosa runt inne på ikea en hel dag. Jag har skrivit en lista på saker som vi ska kika på & det är inte bara en grej kan jag lova.

Tv bänken har kommit & är nu på plats. Skitsnygg är den. Ni ska få se en bild senare.

nu ska jag gå & se hur det går för A med luckorna.
Godnatt!

kyligt.

Vintern närmar sig & idag är en utmärkt dag att krypa upp i soffan med en mysigfilt & en kopp te för att avnjuta en bra kurslitteratur om elevers olikheter.
Eller, var det kanske snarare en kurslitteratur som borde vara intressant och kul att läsa. Men som snarare är tråkig komplicerad och helt oförståbar (?)

Jag har iallafall försökt ta mig igenom den del av boken vi ska läsa, men det är ju som sagt en fördel om man förstår någonting av det man läser. Att tentan dessutom inte är förrän nästa år gör ju inte prioriteringen större.


På morgonen vad jag på vårdcentralen & tog ett cellprov, sedan har jag bara tragglat mig igenom skoljobb & powernapat en stund.
Om några minuter borde A vara hemma med vår tv-bänk som har kommit. Så ikväll blir det att bygga ihop den & kika, ännu en gång, på IKEAs hemsida för att se om det är något mer som ska shoppas imorgon när vi styr kosan mot Haparanda. Det ska bli så roligt att slösa lite pengar. Det ska även bli kul att träffa Madde & Robin:)Nu ska jag tända lite värmeljus & leta fram ikeakatalogen.
Varma kramar!


VFU.

På måndag börjar den första VFU:n (Verksamhets Förlagd Utbildning)
Jag & Frida har just varit till Kåge och hälsat på våra förskolor. Jag fick tyvärr inte träffa min handledare men det gjorde inte så mkt. De andra var super trevliga & det ska bli så roligt att få komma dit på måndag!:)
Eftersom praktiken bara är två veckor så får man ju göra så gott man kan, och man kan ju inte sträva efter att barnen ska ta emot en med öppna armar. Men jag ser det som en lärorik period där man får lära sig nya saker. Det ska iallafall blir hur kul som helst!

Idag svävar jag på moln:)Nu blir det att röja undan lite i köket, & sovrummet & vardagsrummet &... ja hela huset typ;P


Modell.

Vilken upplevelse:)
Det har varit en helt underbar dag!
Har tillbringat i stort sett hela dagen inne på Torsten, har fått riktigt snygg makeup + styling & jag är så nöjd. Tänk om man hade åtminstonde en liten del av den fantasin som de har.

Tack Torsten & Make Up Store för denna kväll:)

Här kommer bildbevis!


   

Nu ska jag fortsätta äta min middag bestående av varma mackor.

Godnatt!


ändrade planer.

Varken mamma eller A tyckte om mitt val av kläder. (svarta jeans leggings + linnet) Så jag gick till garderoben och rotade fram en svart klänning istället som de tyckte betydligt bättre om. Men.. jag är fortfarande inte säker. Haha, veligare människa får man nog leta efter.
Så det är nu upp till mina pluggbrudar att välja kläder åt mig. Sen blir det nog att fråga Lena också om ett slutgiltigt besked.

Suck.


Aja, imorgon vid den här tiden är allt förbi ändå & det är nog egentligen ingen som bryr sig om vad jag har på mig. Typ.

ciao.

stylist sökes!

Hjälp.
Jag är nervös. Väldigt nervös inför morgondagen. Jag har just varit på Wayne´s och "provgått" & nu ska jag, medan jag ser ensam mamma söker, försöka lista ut vad jag ska ha på mig imorgon. Men om det är någon vänlig själ där ute som kan berätta exakt vad jag ska ha på mig så VÄLKOMMEN :P
Jag känner mig som en stoppad korv i kläderna jag har tänkt ha.. alltså känns de inte så super bekväma. Men eftersom det är imorgon kväll så har jag inte så mkt tid till att gå på stan och prova något mer.  Så jag får helt enkelt se ut som som en korv;P

Men om det finns någon som har en "finare" svart top i storlek S som ni vill låna ut så hör av er;)

Förhoppningsvis så sminkar de mig så mycket imorgon att det ändå inte är någon som känner igen mig:P

Jag kommer att tillbringa förmiddagen på skeria & klockan 13 är det sminkning & 15 är det styling. Sen klockan 18 måste vi vara på Torsten för att förbereda inför själva visningen. Så om det är någon som är på stan imorgon & vill ha mig som sällskap så får ni också höra av er.

Haha, ni läsare har det inte lätt som måste stå ut med mig.
Jag tycker faktiskt synd om er!

Nu tillbaka till Ensam mamma söker.

farsdag.

Idag har vi börjat dagen med att städa. Dammsuga och dammtorka. Riktigt härligt att bli av med dammet, för en liten stund iaf.
Om en stund kommer pappa hit & hämtar oss. Då blir det att äta Thai-mat i ursviken på folketshus. Det ska bli riktigt gott. A får ju dessutom äta suring ikväll men det hinner jag tyvärr inte göra eftersom jag ska vara i stan då. men men, jag får äta mer nu istället:P

Gårkvällen blev lugn, fick efter många om och men ut A på en promenad. Till hörnan. Längre än så fick jag inte med honom:P Två filmer sågs, en inte så bra och en lite bättre:) Mamma Mia, man kan ju inte annat än bli glad av att se den:)

Nu kommer pappa. bäst att sluta skriva.
kramkram!

hjälp.

På visningen på måndag ska vi ha svarta kläder.
Och just nu när jag verkligen behöver svarta kläder så har jag inga. Det är helt tomt i garderoben.
Så nu måste ni hjälpa mig. Kan jag ha någon av dessa? Eller har ni något tips på vad jag kan ha istället..
Jag ska alltså ha svarta jeanslegging men problemet är vad jag ska ha upptill. Linne eller långärmad tunn tröja? 
Titta på kläderna på bilderna. Inte på mig! 

    

 

kommentera gärna om vad ni tycker. För jag kan verkligen inte bestämma mig. Tycker egentligen inte om någon av toparna, men jag orkar inte gå på stan nåt mer. För det jag söker hittar jag ändå inte.

(ursh, vilka hemska kort. haha. Men den bjuder jag på idag.)


grängesberg

Idag har jag & mamma varit och bokat flyg till stockholm den 3 december. Då blir det att åka till syster och hälsa på. Och om vi hinner så kanske det blir en sväng in till sthlm för shoppning.. annars duger Borlänge också:)
Det ska bli kul att åka bort, vet ej vad som kommer i skolan då men det skiter jag i. lite semester måste man ju få unna sig.

Jag & Mamma har varit på stan idag och nu tror jag att jag har svarta kläder redo till måndagens visning. Är skitsvårt att hitta kläder men jag tror att detta ska duga.
Förresten, till er som är sugna på att komma & se så måste jag nog göra er besvikna. Det har tydligen sålts biljetter & de är såklart slut:/ fick inte veta det förrän igår när det var en som ville köpa biljett & de sa att de redan var slut.. sorry.

Nu måste jag gå & laga mat till min kära sambo som inte mår så bra idag. Så om jag har tur så får jag med honom på bio ikväll. Återkommer senare.

snöiga kramar till er läsare:)


thankyou and goodbye.

Eddie
Reza
Rabih

Behöver jag säga nåt mer?

my new look.

Nå, vad tycks?
Själv är jag supernöjd!

första kursen är nu godkänd och klar. Oj så härligt att äntligen få veta betyget på kompletteringen:)

atchi, atchi, atchi prosit.

Förkylningen är ett faktum & trots flertalet timmars sömn så känner jag mig mer död än levande. Tankeverksamheten fungerar inte alls & jag är segare än segast. Klockan tolv måste jag infinna mig i stan & jag hade tänkt försöka åka upp lite tidigare. Ska äta lite frukost, kanske sminka mig lite så att jag inte ser helt borta ut + göra nåt åt hårhe*vetet. Troligtvis blir det mössan som är min bästa vän today;P Men vi får se vilken buss jag hinner med. men 40minuter borde jag ju vara klar.. kanske..

Det måste vara något fel på mina drömmar, de måste tillhöra någon annan person.
Var kommer de ifrån & vad betyder dom?  Inatt kom jag förstent till klippningen, eller jag kom inte ens fram. Jag var på alla andra ställen i skellefteå och säkert i några andra städer också. Men jag kom aldrig fram. Det är en jobbig känsla & jag hatar att vara sen så det måste vara en oro att jag inte ska hinna dit i tid:P jaja..


Ha en bra dag allihopa. Själv ska jag bara försöka överleva:P
kram på er!

förvirrad, tät & snorig.

Nu har förkylningen nått hela vägen till Dungatan, men jag klagar inte. (okejdå.. bara lite) Dagen har tillbringats i bodbysund där jag troligtvis gjort mer skada än nytta idag. Jag har starkt kommit fram till att matematik absolut inte är min grej & att man egentligen inte är kapabel att jobba då härnan känns bortflugen. Men barnen klarade det bra, och jag överlevde utan större missöden. Nästa gång, om de nu vill ha tillbaka mig, så ska jag vara en bättre vikarie. För idag kändes det som att det var jag - mot barnen:P
Det låter säkerligen värre än vad det egentligen var & det jag vill komma fram till med allt detta svammlande är att bara det att det inte kändes så bra idag. Och att det var mig det var fel på & absolut inte barnen:)

Just nu sitter jag i källaren och lyssnar på antes svordomar, trallande och hamrande. Han håller nämligen på med köksluckorna (som kommer att bli suveräna, by the way) & jag tyckte så synd om honom och sitter därför här nere som sällskap.

Vad kan jag mer berätta då?
Jo, pratade med handledaren som jag har på praktiken idag och nu längtar jag ännu mera. Jag skiter fullständigt att det är i Kåge. Det ska bli så roligt att se hur det fungerar där med allt som hör förskolan till & det skulle inte vara några som helst problem att lägga samma tider på mig som på Frida:)

Imorgon sker den stora förvandligen. Klockan 12 ska jag infinna mig på Torsten hos Lena där jag ska bli klippt och få en annan färg på håret. Jag är så less min nuvarande kalufs vilket märks rätt tydligen med tanke på att luggen alltid är uppsatt med hårklämmor. När hårklämmorna kommer fram är det ett bevis på att saxen inte är långt borta. Imorgon tänkte jag lägga in både en före & en efter bild så ni får se resultatet.


nu ringer mamma så det är bäst att sluta:)
kraamhej!


luleå.

En ny kurs har startat, denna gång är det en kurs som innefattar praktik. Jag längtar. Tyvärr så fick jag praktik i kåge - vilket säkert är ett jättetrevligt ställe, det jobbiga är bara att man ska måsta ta sig dit varje dag i två veckor. Nu har frida också praktik där så förhoppningsvis så kan vi försöka få liknande tider så att vi kan samåka. Vore great:)

Kvällen har inte varit så händelserik, har varit ute på en prom med grabbarna : A, J, J, H. :)
Alltid kul att gå flera stycken, det blir så mycket roligare då.

Imorgon kommer frida och hämtar mig kvart i sex så nu blir det en date med John Blund. Ikväll igen. Men om jag ska orka ta in all information & förvirrade frågor så är det nog bäst.


Nattinatti:)

vardagslyx.

Idag har den varit en riktigt mysig dag.
Började dagen på skeria med brudarna & Thea där vi förberedde oss lite inför morgondagen i luleå & resten av kursen. Därefter blev det en lunch på stan & lite shopping. Vid halv tre tiden ringde A & då begav vi oss mot svenska hem och beställde en tv-bänk. Den vi beställde för ett tag sedan verkar inte komma så vi skiter i den och beställde en helt annan, men ack lika snygg:)

I afton har det blivit en promenad och kycklingsallad till middag. A & svärfar är i källaren och mixtrar med köksluckorna men jag hoppas att de snart ger sig för om de är där nere nog länge så kommer jag att somna. Hela kroppen värker och huvuden är nära att sprängas:/ Jag får ej bli sjuk nu. Luleå imorrn & ons, klippning på fredag, genomgång på söndag och styling/visning på måndag. jagärintesjuk, jagärintesjuk, jagärintesjuk..


Godnatt.

loppis.

Imorse åkte jag med svärmor, M, L & S på loppis. Vi började på sunnanå och avslutade på folkparken. Det var folk i massor, men trots folket så hittade jag faktiskt en grej:P
Jag är ännu ingen inbiten loppis-shoppare.

Annars idag har det inte hänt så mkt. Har pysslat på lite här hemma & faktiskt varit ute på en promenad. Riktigt härligt.


Ikväll blir det lugna gatan, A var hem en snabbis efter jobbet - käkade & åkte på hockey med Jim. Så nu sitter jag mest & väntar på att klockan ska bli åtta. För då börjar ensam mamma söker.


Ursh vilket tråkigt inlägg. Bäst att sluta skriva..!

RSS 2.0