saturday.

Dagen har varit lugn. Liftade med pappa till solbacken och kikade på lite blommor & handlade mat.
När vi kom hem så var grabbarna inte långt borta. Hockey stod på schemat & snäll som jag är så tänkte jag vara duktig& baka lite. Dagens bakning blev en kladdkaka. Men grabbarna vi hade på besök ville inte ens smaka? Hur roligt är det då.. -Nej tack, vi tänker på figuren. Vilka fjollor:P
Så istället blev det bara jag & A som smakade.. jättekul. Då vet jag då att nästa gång det vankas hockey här så ska de då defenitivt inte bjudas på någonting.
Sådär nu har jag fått skriva av mig lite av den besvikelse som infann sig. haha

Nu i skrivande stund är A & skjutsar grabbarna & när han kommer hem blir det nog en film eller någon serie innan det blir sängen. Lär ju somna snabbt, så trött som jag är.

Imorgon blir det att stiga upp tidigt & följa svärmor & co på loppis. Ska bli kul att komma hemifrån ett tag nu när man ändå inte har något plugg att göra. Och A jobbar först till 17.00 & sedan ska han & jim på hockey. Så jag får inte träffa han förrän sent. Men jag ska nog klara mig:)


Nu ska jag sätta mig & kika igenom lite allt i hemmet tidningar som jag lånat av svärmor:)

Trevlig kväll & godnatt.


Dagens..

...lunch: Resterna från gårdagen, Ananaspaj
..outfit: Stickad klänning med pajsmulor på.



Hejbara, här gick det undan. Från att ha haft pajen på tallriken till att helt plötsligt sitta fast på klänningen. Ett tips, ät ej paj med en plastsked när pajbotten är stenhård. För rätt som det är så kan faktiskt pajen flyga iväg. Trust me.

godnatt.

Nu är det dax för mig att dejta Johnblund. Men innan jag gör det så vill jag bara tacka brudarna för en riktigt trevlig kväll:) Detta måste vi göra om:)

Godnatt.

trött.

Även fast jag sovit en bra och lång natt så känner jag mig helt utslagen. Varför ska man vara så förbannat trött jämt? Kände mig som en zombie igår när jag gick omkring och gäspade i stort sett hela dagen.. Why?
Aja, är många saker jag ska hinna med idag.. men jag tror att jag börjar med en vilopaus för att orka:P

Ska bli kul att träffa brudarna ikväll, se idol & kanske någon film. Vi får väl se vad vi hittar på. Hade tänkt försöka hinna baka innan de kommer, men då måste jag ju gå ända bort till ica. Och det är långt:P Nä, jag ska gå till ica. Men inte nu, jag har ju flera timmar på mig att baka:P

Nu ska jag sluta svammla, men Maria Ö, jag vet att jag varit dålig på att lägga upp bilder på huset. Men det kommer. Kommer blider på köket när vi gjort klart luckorna.. som förhoppningsvis inte är allt för långt bort.
Kul att se att du fortfarande läser:)





Hejsvejs.

äntligen.

äntligen kan man städa igen & känna renheten när det är klart.
När A kom hem från jobbet idag hade han med sig en sånhär:

Vilken lycka. Äntligen blev vi av med alla dammråttor som gästas oss en tid.
Sitter just nu i soffan och myser med Ada som ska få åka hem imorgon. Det kommer att kännas trist att inte ha någon som följer varje steg jag tar, men jag tror inte att det är så långt kvar innan vi får en egen liten fralla att mysa med. Nu har vi iallafall kommit fram till var vi vill att hunden ska komma ifrån:)



Vad kul att se vilka som läser, några visste jag om & några är nya. Roligt:)


nyfiken.


Förresten så vore det ju kul att veta vilka det är som läser mitt svammel.
Så om ni känner er träffade så är det bara att lämna en liten kommentar:)

Några vet jag ju redan men ni får gärna lämna en kommentar iallafall, jag blir så glad av kommentarer:P



Klar!:)

Nu är jag klar. Iallfall enligt mitt tyckte. Nu är det bara att vänta på kompletteringarna, för de lär ju komma. Men då får det väl bli så.. det får jag grubbla på den dagen.

Nu ska jag hjälpa A att hänga tvätt & därefter ska jag gå ut och gå en promenad eller städa, kanske båda? Vi får väl se. Njuta av att vara ledig idag ska jag definitivt göra.

Njut av denna torsdag alla läsare.


kortvarig glädje:P

Haha, nu ska jag sätta mig och skriva klart sista uppgiften innan jag skickar in den. Men smart som jag är så gick jag in på ltu´s hemsida först för att se om de lagt ut någon mer information. Det hade dom!
Inte lite information heller!

Så istället för att känna lugnet inför helgen så kommer stressen smygande. Nä, så farligt var det faktiskt inte. Det var mest att vi ska ha vår första tenta. :( Men det var inte förrän i januari:P

Nu måste jag återgå till könsmönster & psykosociala aspekter på lärandemiljön.

Sees.






skickar en krya-på-dig kram till Thea:)

deadlinen börjar närma sig.

Imorgon eftermiddag, ca 17.00, så stänger mappen till hemtentan. Och jag är inte klar. Men konstigt nog så känner jag mig inte speciellt orolig. Jag har nu skrivit ca 2100 ord & minumun är 2500. Imorgon blir det att stiga upp hyfsat tidigt och skriva klart. Har en rubrik som jag inte börjat skriva om, men jag har hittat olika böcker att referera till. Nu håller jag bara tummarna på att det inte hinner komma upp några fler uppgifter tills på tisdag när vi ska till Luleå nästa gång. Nu tycker jag att vi förtjänar några dagars ledighet:)
Nu känns pluggandet roligt igen, men jag antar att jag inom en snar framtid kommer att vara sur & vresig angående skolan:P

Nu ska jag & A mysa i soffan framför en film, The proposal:)




motivationen försvann..

Jag tror att jag måste ge upp plugget för idag. Jag har nu suttit länge och väl framför datorn utan att skriva ett endaste ord. Det tog stopp. Turligt nog så har jag ju imorgon & torsdag fram till kl 17 på mig att göra klart. Så jag ska nog hinna. Dessutom är jag lite osäker på om jag har gjort rätt så det kanske är bäst att låta brudarna läsa de jag har skrivit imorogn & fortsätta utifrån deras åsikter.

Ursh, det tar emot lite att jag redan skall lägga ihop böckerna men det är bättre med en paus istället för att bara stampa på samma ställe hela tiden.

Får helt enkelt dola på lite här hemma istället.

Trevlig kväll & håll tummarna på att det går bra för AIK ikväll:)


Kramkram!

plugg paus.

Jag började så bra med pluggandet men då fick jag främmande & nu två timmar senare så känns inte suget lika stort efter att göra klart uppgiften. Men jag ska försöka sitta åtminstonde 2-3 timmar till innan jag hoppar in i duschen och sedan lagar mat. Ikväll kommer emma & peder hit & ska se hockey med oss. Det ska bli så trevligt:)

Nä, nu tillbaka till litteraturens magiska värld..

söt.

Ikväll har vi varit hos Jim & Jess och såg filmen upp.
Den var hyfsad, men alla trodde nog att den skulle vara roligare än vad den var.

Haha, en rolig grej med filmen var iaf att varje gång någon av hundarna i filmen började skälla så började vår Ada att morra & skälla. haha. sötnosen. Här har vi skrytit upp henne för att vara så lugn och där satt hon och morrade mest hela tiden. Hon gör tydligen så när det är hundar på tvn. Så där hon bor får de aldrig se hundprogram på tvn:P
Hon är väldigt "mammig" denna tjej så varje gång jag går någonstans så följer hon efter & A försöker locka på henne men det är svårt.. iaf om jag är i närheten för då kommer hon direkt till mig:) Lite mysigt faktiskt!


Nu väntar snart sängen:)
kramar!


lovely.

Idag har jag, Frida & Bea suttit & slagit våra kloka huvuden ihop först på Skeria & sedan hemma hos mig. Resultatet av detta är att jag nu har skickat in 2 av de tre hemuppgifterna vilket känns otroligt skönt. Jag ska njuta av det ikväll innan jag sätter med den största & jobbigaste uppgiften imorgon. Men förhoppningsvis skall jag klara även detta så jag ser ljuset i tunneln:)

Ikväll blir det förhoppningsvis en myskväll hos familjen J där det vankas en film. A ska bara komma hem från jobbet så även han är med på planerna:)


Nu ska jag smått börja med maten & diska bort lite.



Ps. Frida, det löste sig med uppgiften. Jag måste ha gjort något konstigt när jag sparade för jag kunde öppna dokumentet med ett annat program än Word:)

tjugotre.

Jag vill börja detta inlägg med att tacka för alla gratulationer, såhär många sms har jag nog aldrig fått på en & samma dag. Av så många olika personer. Det värmer när ni skriver:)
Sen vill jag tacka Madde & Robin för en jättetrevlig kväll igår. Nästa gång blir det Suring & IKEA.:)

Den här födelsedagen har varit jättetrevlig, mycket främmande och mycket fika. Kvällen skall avslutas i soffan framför "love actually" & mys med Ada. Ada är en svart fralla som vi haft sån tur att få rå om några dagar. Hon kommer från uppfödaren i stan som är så snälla som låter oss ta hand om henne medan de renoverar hemma.

För att stilla lite av er nyfikenhet om hur det ser ut här hemma så skall jag för en gångsskull lägga in lite bilder. De flesta bilderna är dock på lite saker som jag fått idag:)

 

   
Dagens blommor, av Ante, mamma&janne, och Sofie, Robert, Ebba & Hugo.


Kakfatet är äntligen mitt:)

 

Fick de supersöta fåglarna av svärmor:)

   
Orange is tha shit;P Kuddarna ska egentligen ligga i soffan i vardagsrummet, men vår fyrbenta gäst är tydligen förtjust i nya fräscha kuddar så de får ligga på byrån i några dagar istället:P Vi har även inhandlat orangea ljuslyktor som vi har på vårt nya vardagsrumsbord.


En bild på vårt efterlängtade köksbord som jag kämpade med att få ihop igår. Det tog sin lilla tid, men nu står det där & ser så fint ut:) Bilden är tyvärr inte den bästa men den får duga:)

 
Det här är vår gäst i några dagar framöver, vi vet ännu inte hur länge vi får ta hand om denna sötnos men jag kan lova er att vi ska njuta av varje sekund vi får med denna góa dam:)


Det har nu tagit ca en timma från det att jag började skriva tills dess att jag är klar. Internet är seegt ikväll men nu är jag äntligen klar. Veckan som kommer innehåller en hel del pluggande & skrivande på tentan. Jag håller tummarna på att jag hinner klart i tid & att jag gör någorlunda rätt. Imorgon blir det en date med girlsen på skeria så då får man prata av sig lite och diskutera tentan. Nu är det verkligen på tiden att jag gör klart detta, för ju längre jag väntar desto jobbigare blir det.

Som avslutning så visar jag denna bild:


knäpp.

Varför ser min blogg ut som jag-vet-inte-vad?!
Den kanske fått svininfluensan? Jag håller tummarna på att den frisknar till snart så att den går att läsa igen..

Trevlig fredagskväll på er:)

hallen.

Just nu sitter jag & försöker göra bort lite pluggande, i hallen. På hallgolvet. & det tycker ni är konstigt, men det är helt enkelt av de simpla anledningarna att vi inte har någon vettig lampa att sitta under för att läsa + att jag fryser & då lockade golvvärmen i hallen mest.
Snart blir det middag & efter det tänkte jag försöka hålla mig borta från tv:n & AIK. hur det slutar vet nog både ni & jag.

För att för en gångsskull prata om någonting positivt så har äntligen vårt köksbord kommit. Vi ringde nyss till SvenskaHem för att höra oss för litegranna & då sa dom att både vårt köksbord & vardagsrumsbord har kommit. J som vi handlat av är ledig på torsdagar så därför hade de inte ringt oss. Yeei. kanske blir en bra födelsedag trotsallt.
Jag längtar så det knakar, haha. Jag vet att jag är lite barnslig, men det är helt enkelt någonting speciellt  över det. Sedan kanske det har att göra med vilka presenter jag redan i förväg vet jag ska få:P

Nä, nu måste jag skärpa mig.
Motivationen står på minus men jag har redan förlorat massor med tid i böckerna & för att jag ska slippa sitta ihelgen, då framförallt söndag så är det bara att sätta igång.

Bye.



.
Efter denna tenta så lovar jag er kära läsare att jag ska skriva om roligare saker så ni slipper läsa om mitt ständiga gnäll. Håll ut- eller fortsätt läsa efter den 29onde. Ni gör ju som ni vill.

hjälp.

Jag har just läst igenom uppgifterna vi blivit tilldelade lite noggrannare denna gång, men vad hjälpte det? Jag förstår absolut ingenting.

Varje gång jag stöter på ett hinder som känns för stort så vill jag ge upp.
Jag ska inte göra det & innerst inne vill jag inte göra det heller.
Men om det ska kännas såhär inför varje uppgift i 3½ års tid så vet jag inte vad jag tar mig till.


positiva tankar.

hm, jag som bara för en liten stund sedan skrev att jag skulle bli en positiv tänkare.
Suck, det initiativet försvann i samma stund som jag öppnade dokumenten för hemtentan.

För att jag ska förstå något överhuvudtaget så krävs det middag i magen. Så..nu till spisen.


klar

Nu har jag jobbar klart för idag, men eftersom resten av gänget inte slutar förrän 4 så får jag lugnt sitta & vänta. Dagen har gått riktigt bra, var min tur att jobba i matsalen idag & det gick över för väntan. hah, kan ju bero på att M gjorde de uppgifterna som jag inte riktigt har koll på. Så det tackar jag för:) Imorgon är det också min tur att att servera maten & då hoppas jag att den hinner komma innan eleverna gör det.

Om mindre än två timmar så kommer vår efterlängtade hemtenta att visa sig på fronter. Det är med spänning kan jag lova. Under förra kursen blev det bara en komplettering som jag var tvungen att göra, men det gjorde inte så mkt för det kändes nästan som att det gick bättre den här gången. Men eftersom jag itne skickat in uppgiften än så vet jag ju inte. Det kan ju vara så illa att jag fortfarande inte gjort rätt, men det får tiden utvisa.. :P
Jag har tänkt försöka ändra mitt liv nu. Från & med idag ska jag bli en positiv människa & försöka tänka att allt ordnar sig istället för att få panik & känna att världen går under för att jag inte vet exakt vad som förväntas av mig. Jag måste försöka våga tro på mig själv & tro att det jag tycker & tänker är viktigt. Hur jag klara detta återstår att se, men jag tror jag kommer lyckas! Det måste jag intala mig själv iallafall!:)

Nu ska jag vara lite social med M.
kram kram!

telefonsamtal.

I afton ringde det på min telefon, med skyddat nummer. Min första tanke var såklart att det var någon säljare som ringde så jag tänkte skita i att svara. Men ante tyckte att jag skulle svara ändå..
Det var ingen försäljare som ringde, det var min frisör. Hon frågade om jag kunde tänka mig att vara modell, hår modell alltså. Och jag tackade självklart Ja, tänkt att få en gratis styling i håret!
Att jag sen ska gå runt inne på Wayne´s & visa frisyren det är ju en helt annan femma.. det har jag tid att oroa mig över senare:P

Det var tur att L ringde & frågade för på så vis hade jag inte så mkt tid på mig att tänka över mitt svar, hade jag haft betänketid hade jag nog fegat ur.
Jag litar på L & tror att hon kommer göra mitt hår till något riktigt snyggt!

Nu ska jag snart gå & lägga mig så jag orkar att jobba imorgon & sedan plugga på kvällen.

Godnatt!

jag är på gång!

Nu ni kära läsa, nu är jag tillbaka i bloggvärlden. Jim har varit här ikväll & hjälpt oss med internet & allt som hör till. Att få tillbaka internet underlättar ju en hel del när det gäller skolan & allt som hör till, men också när det gäller att följa alla trevliga och intressanta bloggar som jag maniskt följer.

I mitt liv just nu är det mycket som händer. Vi har fått huset, huset med stort H & jag känner mig supernöjd. Varje gång jag kliver in genom ytterdörren så känner jag mig hemma. Vi är långt ifrån klara med allt som ska göras, framförallt målas. Men vi tar en dag i taget. Vi har ju hela hösten & vintern på oss. Det jag ser mest framemot just nu är köksluckorna som A håller på med. Jag håller också tummarna på att vårat köksbord som vi beställt ska hinna komma innan fredag. :)
Annars då, mellan målningarna och pysslandet så får jag ju inte glömma bort att plugga. Vi är just nu inne i den andra kursen & examinationen denna gång är en hemtenta. Så inför morgondagens tenta så ska vi ha läst igenom en massa litteraturer. Om jag ska vara ärlig så har det kännts lite tungt att kunna prioritera pluggandet eftersom vi inte riktigt vet vad det är vi ska leta efter. Jag har läst massor, men om jag inte får veta något om vad tentan ska handla om så känns allt som onödigt vetande. Eller, ja några av böckerna har ju varit intressanta medan andra bara känns som en massa svåra ord som inte har något sammanhang. Jag hade tänkt vara duktig & kika igenom lite böcker ikväll eftersom vi får tentan imorgon eftermiddag. Men jag har haft fullt upp med annat:P

Idag har jag:
*äntligen fått vara på ica maxi & storhandlat. Pengarna försvann men nu är kyl, frys & skafferi fulla med mat. I love it!
*Jag har kokat lingonsylt- det var på tiden att lingonen fick komma ut ur frysen nu kände jag:P
*Jag har lekt med jonte medan grabbarna har fixat tv&internet.
*jag har bakat hallonkakor

+ flängt hit & dit. Diskat, städat, målat..

Så nu är pappa här & ska få provsmaka mina kakor. Hoppas de duger.

I veckan blir det att göra hemtentan samtidigt som jag är & jobbar i bodbysund. Huset skall städas & kakor & tårtor bakas. Mellan varven ska jag även hinna med att måla &...
Så som ni kanske förstår så ÄLSKAR jag att göra många saker samtidigt, eller...ja, hur det nu var?!


Kram sålänge. återkommer snart med en spännande nyhet. haha.

bloggpaus.

ca 2 veckor framöver är vi utan tv/dator så jag kommer nog inte att hinna blogga så mkt. Ni får se bilder på resultaten senare. Nu bär det av mot stan & coop. ska inhandla lite saker så att jag kan börja måla/spackla ikväll. Jag har ingen aning om hur jag ska gå tillväga, men A är i sthlm med grabbarna så någonting kul måste ju jag också ha eller hur?:P
Så om det finns någon händig, målarsugen person där ute så är ni välkomna att hjälpa mig ihelgen:)
Förutom målning & pyssel i huset så ska det även hinnas med lite pluggning. & skitsnack med emma:)

Trevlig helg!
kramkram


why?

bergvärmepumpen krånglade igår så det blev inte att sova första natten i huset. Varför ska det alltid vara någonting som går fel?
Nu sitter jag på campus & ska försöka göra klart sista uppgiften så jag kan vara ledig ihelgen!
så jag har inte tid att skriva mera...

RSS 2.0