fy f.n

Nu är jag slut. Har just skottat av garagetaket - igen + gården - igen. Jag började skotta garagetaket redan i onsdags men det syntes knappt när jag gick upp där idag. Jag skojar inte om det var en meter snö på taket.  Vi kommer att ha snö kvar på midsommar. Jag skojar inte.
Nu måste jag skynda mig in i duschen för när ante kommer hem ska vi traska till svärmor som har bjudit oss på middag.

Pluggandet som jag hade tänkt ta itu med idag har inte blivit av. Jag spar min hjärna tills imorgon istället:P


Ciao!

strejk.

Det är tur att det finns vänliga själar även här på dungatan. Grannen mittemot såg mina vädjande blickar & just när jag gett upp hoppet så kommer han gående mot mig - med snöslungan;) Vilken glädje.
Ante jobbar ju som vanligt när det snöar som mest så det är bara för mig att vara ute & kämpa. Jag & alla karlarna på gatan. Fortsätter det snöa så har jag seriöst funderat på att strejka!:P
Nu får det vara NOG!

om jag ska gå till något roligare så blev jag bjuden på nybakat bröd hos mamma imorse. Min mamma är ju för underbar. Hon har även hjälpt mig lite med skottningen idag. Tänk så mysigt det är att bo så nära sin mamma, & att bli bjuden på söndagsfrukost det tackar jag absolut inte nej till:)


Nu tror jag att det blir soffan, med filten, framför OS. Man måste ju passa på innan det tar slut:)

kramkram!

21.03

Middagen är i magen & disken är bortplockad.
Mello är igång & ostkrokarna framme.
Nu blir det lördagsmys.










tankarna snurrar runt & en liten klump i magen ligger och oroar.

förlängning.

Det står just nu 4-4 i matchen mellan Aik & timrå. Jag håller tummarna på att aik får in en puck snart så att ante får komma hem. Han är just nu på hockeyn & tar hand om några ica kunder. Lite synd att det blev just idag som ingen annan kunde fara dit.. men sånt är livet ibland. När han kommer hem blir det att äta middag & sedan skulle jag tro att han kommer somna i soffan;P Så tyvärr blir det inget besök i örviken idag:/ Typiskt att allt ska vara samtidigt.

Aja, nu ska jag se slutet på matchen sedan gå & börja med maten.

Byye!


Update.

JAAAAAAAAA, jäsiken så snyggt mål Jimmie just gjorde.
Grejt!:)

bildbomb

Här kommer lite bilder från stugan. (allahjärtansdaghelgen)
       

         

När vi kom hem från stugan stog detta & väntade på mig på köksbordet:)

    

Varsin sådan bukett fick jag & mamma av janne:)




Veckans fynd:
Två supersnygga ljuslyktor. 450kr/st. Jag fick båda för 390:-
Ibland älskar jag när det är rea;)




sist av allt tänkte jag faktiskt lägga in en bild på mig själv & dagens outfit.
Skjortan jag hittade på Gina igår.


Sådärja, det var lite bilder från tiden under blogguppehållet:)
Kram på er!


kalas nr 2.

Ante jobbar hela dagen idag & imorgon också så jag har bjudit in mig själv på ännu ett kalas. Så snart blir det att bege sig in i duschen för att senare göra sig redo inför kalas nummer två. Denna gång är det Ellen som fyller år. Stortjejen. Hela 7 år fyller hon. Tiden går så fort, nyss var hon ju en liten bebis.

Snön fullkomligt vräker ner & den snön jag nyss skottade bort lär inte vara borta speciellt länge. Varje gång jag är ute & skottar så börjar jag gruva mig lite inför våren och plusgrader. För var ska all snö ta vägen? Jag vill ju helst slippa få det i källaren.. Det ordnar sig ju säkert på något sätt, men det är ju inte direkt lite snö som ska smälta bort innan sommaren är här. suck.

Hm, mer då.. Jo, ikväll blir det (förhoppningsvis) en date med familjen J & det ser jag verkligen fram emot. Det var så längesedan vi var där så det ska bli riktigt trevligt. Lite bus blandat med melodifestivalen skulle jag tippa:)

Nä, nu måste jag skynda mig in i duschen.
Trevlig lördag:)


stugan


vackert.


mysfredag.

Nu har jag kommit hem igen från dagens fikadate & shoppingrunda på stan.

Bea bjöd på en massa godsaker, hon har satt ribban högt inför nästa fika kan jag lova;) Thea & Mollie busade på & de är ju så sockersöta båda två. Helt underbara småflickor:) Alltid lika roligt att träffas & leka, mysa, fika & tjattra:) Tack för ännu en riktigt trevlig eftermiddag:)

Efter fikat fick jag skjuts av Kim (tusen tack) in till stan där jag mötte upp mamma. Jag köpte två kuddfodral till soffkuddarna som börjar se lite slitna ut. Gråa. Sen köpte jag en skjorta till mig själv & en tröja till mamma. Det var så kul att få köpa något till henne för en gångsskull. Annars brukar det oftast vara så att det är jag som får en massa saker. Tröjan blev riktigt fin på henne & jag tror att hon blev rätt så chockad när jag erbjöd mig att betala. haha:P

 

Nu sitter jag & väntar på att ante ska komma hem från jobbet. Som vanligt blev han tvungen att jobba över & jag hoppas verkligen att det känns bättre med tandvärken:/ När han kommer hem blir det att laga middag & sedan borra ner sig i soffan med en filt & kanske en film? Vi får se vad vi hittar på. Ante ska iaf jobba hela helgen så det blir nog väldigt lugnt.

Nu ska jag stöka bort lite här hemma & förbereda lite inför middagen.
Trevlig kväll:)


filippinerna.

Just i detta ögonblick sitter min syster & Johan på ett plan mot Filippinerna. Jag hoppas att de får det riktigt riktigt trevligt.

Sköt om er & sola för mig också;)








(neejnej, jag är inte aalls avundsjuk.)


Fredag.

Dagarna bara rusar iväg, men det är ändå väldigt skönt att fredagen äntligen är här. Vid två tiden ska jag till stan & träffa tre stora & två små brudar hos Bea. Det ska bli så trevligt:) Jag blir så glad varje gång jag vet att jag ska få träffa pluggbrudarna (moa inräknad) för att när man pluggar hemifrån så träffar man faktiskt inte så många människor. Och ju fler dagar i sträck man tillbringar inomhus med skolböckerna desto skabbigare blir man. Så, om ni någon gång vill komma och hälsa på mig så är det bäst att ringa först. Annars vet man aldrig vad som kommer & öppnar;P

Igår kväll såg vi filmen FAME & det var en klockren Johanna-film. Och som vanligt med johannafilmer så blev det lite tårar i slutet. En mysig film helt enkelt. Just vad jag behövde:)

Nu ska jag gå & klä på mig, sitter fortfarande med morgonrocken på mig efter duschen. Jag har lite problem att välja vilka kläder jag ska ha på mig idag nämligen. Vår tvättmaskin gick sönder i början av veckan - just när alla kläder i princip var skitiga. Så i förrgår tvättade jag några maskiner hos mamma, men jag har inte orkat gå & hämta de rena kläderna än. Eller, det känns inte så roligt att gå från mamma med en stor ikea påse fylld med kläder. Så jag väntar nog tills ante kommer hem ikväll innan jag hämtar kläderna;P haha.


Nä, nu måste jag försöka göra något nyttigt innan frida kommer och hämtar mig!

Njut av att helgen snart är här:)
kramar

Grattis Beatrice:)

Grattis på födelsedagen.
Jag hoppas att du får en supermysig dag!

Stora varma kramar från mig:)


i´m back.

Äntligen har jag lyckats ändra lite på min design här på bloggen. Jag kan inte lova att designbytet är helt klart, men jag tycker att jag har kommit en bra bit påväg iallfall. Vad tycker ni? (om jag nu har kvar några läsare villsäga..)

Uppehållet varade bara två veckor ungefär, och jag måste medge att jag saknade bloggandet en hel del. Så nu är jag tillbaka med nya krafter:)

Nu blir det att kika på en film & ladda upp batterierna inför morgondagen:)


Godnatt




break.

Det finns så mycket jag skulle kunna skriva här. Så många tankar och funderingar, men när jag väl sätter mig framför datorn och börjar skriva så känns allt så fjantigt & fel. 

Det finns så många där ute som skriver så otroligt bra, om glädje, sorg, om vänskap, om vardagen & om livet. När jag läser dessa bloggar så känner jag att jag inte har speciellt mycket att tillföra. Min blogg är allt annat än intressant.

Så, jag lägger återigen bloggen på hyllan. Jag vet inte när jag börjar skriva igen, kanske imorgon. Kanske till våren, kanske aldrig. När det finns någont roligt & glädjande att berätta så ska jag sätta mig här & skriva några rader. tills dess..

Sköt om er!

vänner.

Tack Emma & Peder för en mycket trevlig kväll:) Nästa gång vi ses så hoppas jag att vi är bättre förberedda & att vi slipper vara insmorda med avloppsvatten;P


Nu ska jag försöka spöa ante i yatzy;)

Godnatt.

black.

Efter ett antal ombyten hit & dit så har jag äntligen kläder på mig. Tiden rinner iväg & jag har inte tid att forsätta vela.  Tur att ante är på jobbet, han hade annars blivit galen på mig & mina klädbyten;P

Nu väntar festligheter med bodbysundsgänget + respektive i stan:)

Trevlig kväll allihopa!

hugger i sten.

Jag försökte att läsa boken, men det gick inte. Det är hela tiden en massa andra tankar som kommer & stör mig i läsningen. Jag läser & läser & inser sedan att jag inte har en aning om vad jag har läst. Jag lägger boken på hyllan & målar istället. Lyssnar på spotify & låter tankarna snurra på bäst de vill.




Idag är ännu en dag när skolan känns allt annat än rolig.

operation garderobsdörrar.

Torsdag idag & helgen närmar sig med stormsteg. På lördag kommer emma & peder hit vilket jag ser framemot väldigt mycket:)
Idag var det meningen att brudarna skulle komma på fika, men det får bli nästa vecka istället:) Då hoppas jag att Bea & Thea hunnit bli friska också.

I morse började jag med förvandlingen av våra extremt fula garderobsdörrar. Jag har tagit bort listerna på dem & sedan ska vi spackla & måla dem. Vita. Just nu ser de mest gula ut om man jämför med det vi målat vitt runt om!
Jag tror det kommer bli riktigt bra när de är klara. Vi ska försöka hitta några snygga handtag på ikea när vi ska dit för de som sitter där nu kan vi inte ha:P

Såhär ser dörrarna ut & som ni ser så har listerna redan lossnat på vissa ställen...



Nu tänkte jag sätta mig & läsa lite om  Varför pedagogisk dokumentation..?

...

Ska det aldrig sluta snöa?!



..ser ett par blinkande lampor påväg mot huset.. Plogbilen är på ingående. Nu vet jag vad min eftermiddag/kväll kommer att bestå av.

-------------------------------

Nu är återigen en tung plogkant borta. Suck, vad trött man blir. Man får helt enkelt se det som träning.
Det jobbigaste är dock att när man skottat hela gården så är det lika mycket som när man började. Så om man tycker att det är kul så kan man typ skotta dygnet runt. Det vill dock inte jag, utan jag går istället ett kvarter bort & snåläter av min älskade mamma:)

 

Bea & frida, vad säger ni om fika på dungatan på torsdag?:)
Moa, du är självklart välkommen du också!


lycka.

Jag har fått ett G på min matematikuppsats som jag inte alls trodde att jag skulle bli godkänd på & om jag kompletterar några få saker så kan jag t.o.m få mig ett VG. Helt sjuk!
Vilken lycka!

plogkant.

Jag har nu varit ute i lite mer än en timma & skottat. Att skotta självaste gården var inga problem eftersom snön är så lätt där. Men plogkanten däremot var inte lika rolig att skotta bort, jag lyckades efter många om & men få bort den största delen vid postlådan så att postbilen tar sig fram.. Jag har dock lämnat kvar en liten stump som A får ta när han kommer hem. Jag blev för kall & trött för att orka ta bort den:P

Nu ska jag dricka upp mitt te & försöka göra något vettigt. Alltså plugga:P

Det är så mysigt att vara ute när solen lyser, energin kommer på en gång:)

Kramar


RSS 2.0