borta.

Bilen är såld:)


hjärtljud.

Idag när vi var hos barnmorskan så fick vi äntligen höra det lilla hjärtat slå. Det var helt fantastiskt att höra:) Jag tycker att det är så roligt med alla besök hos barnmorskan för det är alltid någonting nytt att upptäcka om vår egen lilla bebis. En bebis som redan nu är väldigt älskad och efterlängtad. November känns för tillfället väldigt långt borta, men så snabbt som tiden går nu så är vi snart där:) Det går inte en dag utan att jag tänker på vem det är som sparkar och härjar i magen på mig. Är det en flicka eller en pojke? Hur kommer h*n att se ut? Vem kommer h*n att likna mest? osv.. frågorna är många, och det är med spänning och nyfikenhet som jag väntar på svaren:)
Jag är nu i mitten av vecka 25 ungefär och magen bara växer. Efter dagens besök hos barnmorskan känns det faktiskt som att det måste bli att ta cykeln till jobbet igen, de två sista veckorna har det alltid blivit bilen nämligen.. men nästa vecka. då jäklar! Helst skulle jag ju börja med cyklingen redan imorgon men eftersom det är min tur att bjuda på fika så blir det svårt att få med sig allt på cykeln. ;P

Nu ska jag snart ta ut kakan ur ugnen, åka på ica och handla det jag glömde & sedan ska jag ut till svärfar och se om det blev nå fisk i näten, sen kanske.. troligtvis det blir en promenad:)


nät.

Ikväll har vi varit ute med svärfar och lagt ut nät så nu håller vi tummarna på att det simmar in många stora fiskar:)


Imorgon bär det äntligen av till barnmorskan igen. Det är så roligt att känna det lilla livet röra sig i magen och det ska bli lika spännande att höra vad barnmorskan har att säga:) Efter stadsturen så blir det att baka för på fredag är det min tur att bjuda på fika på jobbet.. jag håller tummarna på att det jag bakar blir bra:P

Nu ska vi betala räkningar & sen blir det nog att sova, iaf för min del.


middagsbjudning.

I lördags bjöd vi grabbarna, J & J på middag.
Baby back ribs, sallad & en supergod mango/tomatsalsa! Detta kommer vi garanterat göra fler gånger i sommar!


:)

Såhär vackra var min syster & J när de gifte sig. Jag har ju lovat er en bild och här kommer den..:)


seg

Det känns riktigt härligt att det äntligen är helg. Helgerna är ju faktiskt ganska så heliga när man jobbar hela veckan. Tyvärr så känner jag mig lite seg och trött idag, men då är det skönt att vi inte har nåt speciellt inbokat så man bara kan ta det lungt:) Vi åkte ut en sväng till storgrundet med planer om att vittja mjärden, men det var på tok för lågt vatten så det får bli imorgon istället. Har vi tur kanske det blir fisk till middag:)

Imorgon kanske det blir en sväng upp på folkparken och loppis annars får vi se vad vi hittar på!

Ha en bra lördagskväll:)
Kramar!

fullt upp.

Det är så mycket på gång runt om kring så jag hinner faktiskt inte uppdatera bloggen så mycket. Dagarna tillbringar jag på rönnskär och eftermiddagarna/kvällarna tillbringas med nära & kära på lite olika håll. Jag har just suttit och uppdaterat mig lite i bloggarnas värld och inser att det är många där ute som njuter av sommaren och värmen.
Min mage den växer och krabaten rör på sig hela tiden, det är sällan en lugn stund. Men det är så mysigt & jag längtar till nästa vecka när det äntligen är dags för ett besök hos barnmorskan igen:)

Nu ska jag gå och börja med maten för snart kommer syster & Johan hit på middag.

Hoppas ni har det bra där ute!

Varma kramar!


snabbvisit.

Torsdag eftermiddag satte vi oss i bilen och började köra mot dalarna och grängesberg. Efter ett antal, bitvis väldigt långa timmar så var vi äntligen framme hos min syster. Klockan var närmare halv 2 på natten så det blev att packa in allt och sedan sova. Fredagen innebar en hel del pysslande, vi körde saker till folketshus som skulle vara festplatsen & det ställdes fram bord, stolar & dukades. Vissa saker hjälptes vi åt med och andra gjorde Lisa & Johan själva. Efter lunchen åkte vi till Johans föräldrar för att hälsa på och där blev det ett bad för ante. Jag fegade ur & tittade bara på:P Annars på kvällen så gjorde vi inte så mkt, vi grillade och tog det bara lugnt. Lisa & Johan pysslade med de sista förberedelserna inför den stora dagen innan det blev dags att sova.

På lördagsmorgon åkte L & J iväg rätt så tidigt, Lisa skulle till frissan & fixa håret + sminket & johan åkte iväg för att hämta tårtorna och brudbuketten.
Vi andra hade fullt upp med att fixa med blommor till alla fönster på folketshus, vi handlade också en korg som vi fyllde med olika sorters godsaker + champagne. Ante fixade till där det blivande brudparet skulle sova & strödde ett hjärta med rosenblad. Riktigt fint blev det faktiskt.
Efter mycket stressande hit & dit så började klockan närma sig tre & det var dags för bröllop.

Min syster var så vacker när hon kom in i kyrkan, så för en blödig person som mig själv så var det väldigt svårt att hålla tårarna borta. Jag började faktiskt gråta innan de ens kom in i kyrkan:P Det var lite svårt för mig att ta kort på dem under själva cermonin som det var planerat men några få bilder tror (hoppas) jag att jag fick till iaf:)
Jag kommer troligtvis att lägga upp en bild på det fina paret, jag ska bara kolla med syster först:)

Deras dag är en helt oförglömlig dag som jag alltid kommer att minnas med stor glädje. Hela dagen, trots lite stressande, var helt faktastisk! Allt från självaste cermonin till festen. Alla verkade väldigt nöjda med allt & det känns riktigt roligt.

Lisa & Johan.
Tack för en underbar dag! Ni var så fina.
Ta hand om er & lyckatill med allt:)



Söndagen spenderades mestadels i bilen åkandes hemåt igen. Tyvärr så kunde vi inte stanna längre vilket jag gärna hade velat. Det är så fint & mysigt där de bor. Men, har vi tur kanske vi har vägarna förbi om några veckor igen:) Imorgon är det fredag och en välbehövlig helg är snart här. Det ska bli så skönt.
Nu ska jag mysa lite med den livliga krabaten i magen och min underbara sambo:) Godnatt!

tips.

Börja inte montera en barnvagn när det är sent på kvällen och ca 30 grader varmt inomhus. Det blir nämligen väldigt svettigt och humöret kaanske inte är det bästa heller:P



Ja ante, du hade rätt. Men jag kunde inte låta bli:P



Ihelgen har jag varit på bröllop. Ett helt underbart bröllop som har gett många fina minnen. Men mer om det ska jag försöka skriva en annan dag. Imorgon väntar ännu en jobbdag och med tanke på min trötthet denna vecka borde jag redan sova.. för flera timmar sedan.

Godnatt:)

bröllop.

Imorgon efter jobbet ska vi, hela familjen, mamma, janne, pappa, ante & jag, packa in oss i bilen för att åka mot dalarna & grängesberg. På lördag ska nämligen min kära syster & Johan gifta sig & det är ju någonting som man verkligen inte kan missa. Det känns lite trist dock att vi bara hinner vara där några få dagar... vi kommer ju fram seent på torsdag & måste åka hem någon gång mitt på dagen på söndag. Så det blir en snabbvisit. Men garanterat en väldigt minnesvärd tripp:)

Jag tror att jag har packat allt som ska med, är det något jag glömt så hinner jag nog packa det imorgon.
Nu ska jag börja dra mig mot sängen för det blir en låång dag imorgon.


Trevlig helg på er & sköt er snyggt på stadsfesten;P

Godnatt!


v.21+0

Idag har jag äntligen fått känna att det bor någon i min växande mage. Denna gång var det svårt att ta miste på vad det var för någonting. Helt underbart. Som jag har väntat på att få känna dina rörelser älskade lilla krabat:)


RSS 2.0