gräsklippning.

Igår när jag kom hem från stugan så skämdes jag faktiskt lite över vår gräsmatta. Den var alldelens för lång i jämförelse med grannarnas välklippta matta. Så, jag får väl tacka svärfar som köpte hit en gräsklippare åt oss för nu, efter lite gnäll & lite vätskepåfyllnader så är gräsmattan lika fin som grannens, om inte finare:P
Jag har alltså klippt gräsmatta, Jag! Och eftersom jag varit så bortskämd (lat?) så är det faktiskt bara andra gången i mitt liv som jag klipper en gräsmatta. Första gången var åt pappas granne, men han betalade ju för jobbet!:P Hädan efter så vet jag ju att jag klarar det & att det är det närmaste ett styrkepass jag kommer att komma så det lär bli fler gräsklippningar för min del i sommar. Gräset växer ju som ogräs..!:)

Nu i skrivande stund blir nog altanen färdig på framsidan också, om det inte jäklas & fattas en bräda. Det vore ju inte så konstigt, men det blir iallfall fint. Det är huvudsaken.

Nu hoppas jag att det snart blir mat för nu kurrar magen oavbrutet.

Trötta kramar!

falmark.

Snart kan jag inte vänta längre. Nu åker jag mot falmark & hämtar hem älsklingen:)

deadline.

I veckan måste den sista uppgiften bli klar. Den MÅSTE. Motivation, kom igen. I need you!


En helg i stugan är allt som behövs för att ladda batterierna & verkligen känna att sommaren är pågång. Att gå på stenarna på strandet, titta ut över havet & höra vågorna slå mot stenarna är någonting helt underbart!
Ikväll kommer ante hem från stockholm och jag ljuger inte när jag säger att jag saknar honom. Det är så tomt när han inte är i närheten. Men, nu är det bara några timmar kvar:)

Imorgon & på tisdag ska jag jobba igen. Blir dock bara två förmiddagar, men det är bättre än ingenting.

Nu ska jag äta lite middag & efter det går vi se vad som händer.



Innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara passa på att återigen Gratulera min underbara mamma! Både på födelsedagen (igår) & morsdag idag. Du är underbar & jag älskar dig!

överkörd.

Ja, inte bokstavligen. Men jag känner mig rätt så överkörd i hela kroppen just nu. Vaknade ca 04.30 av en ovanligt pigg sambo som var redo att börja dagen. Sagt & gjort, han klev upp & jag försökte ligga kvar i några minuter till. När klockan ringde 04.45, vilket inte händer speciellt ofta så var det bara att kliva upp. Det gick faktiskt över förväntan dessutom. Vi gjorde oss klara & åkte till stan för att plocka upp antes resesällskap för helgen & åkte vidare till Falmark. Eftersom jag jobbar i bodbysund idag (och igår) så kändes det väldigt onödigt att åka hem så jag beslöt mig för att åka direkt till jobbet. Bilen smög fram, och trots min väldigt laglika körstil så var jag framme på skolan redan 06.20. Då åt jag min macka jag hade med mig, läste tidningen & somnade i soffan. Blev en halvtimmas powernap vilket gjorde att jag känner mig mer död än levande just nu. Mina kära kollegor dyker upp om ca tio minuter, tidigast & innan dess ska iaf vattnet till kaffet vara klart. Jag lär mig ju aldrig hur många mått det ska vara till vilken mängd kaffe.
Aja, jag har två lektioner idag & slutar redan klockan 11. Men som det känns just nu så lär det bli en till powenap när jag kommer hem. Hur ska jag annars överleva denna dag? :P Tur att barnen är hur goa som helst:)

Nu håller jag alla tummar & tår på att A får en trevlig helg i storstan & att jag får en lika mysig helg i stugan:)
Ha en superbra helg allihopa!
Stora kramar!





(Vad händer med sverige egentligen? Först missar vi Fotbolls VM & nu eurovision!? Skandal!)

möbler

 

En dag när jag kom hem från stan så stod dessa möbler inne på inglasningen.
Och med lite uppfräschning + nya dynor kommer det att bli super.
Att hela kalaset dessutom kostade 500:- gör ju inte saken sämre;)
Blocket är allt bra att ha ändå!


ultraljud

Igår var vi med om någonting helt fantastiskt, vi fick se det lilla livet för allra första gången. Det var en väldigt rörlig och liten krabat där inne. Det finns alltså en liten människa i magen trots allt:) Hade jag fått så hade jag nog legat kvar där hela natten och bara beundrat den underbara varelsen. Men, tyvärr så får man ju inte det. Vi fick också veta att vi är beräknade till den 14 november istället för slutet av oktober, så vi blev framflyttade två veckor. Just när hon sa det kändes det väl inte så kul, men nu efteråt så spelar det egentligen ingen roll när bebisen vill komma. Huvudsaken är att den mår bra, och det fick vi ju se att den gjorde igår:)

Jag har nog aldrig längtat så mycket till vintern som jag gör nu!
Vi längtar efter dig, vem du än är:)


fin främmande:)

Idag blev jag glatt överraskad när jag fick främmande av Bea. Det kändes som att det var så längesedan vi sågs & förhoppningsvis blir det en fikadate imorgon också:) Om alla kan då vill säga.
Tyvärr fick hon bara nöja sig med kaffe idag, men hon såg rätt nöjd ut ändå så jag tror inte att det gjorde så mkt:P
Tack för besöket, det behövde jag:)

Nu väntar jag på att pappa ska komma & hämta mig så att jag kan börja med projektet!:)


trött trött trött.

Jag förstår inte hur man kan vara så trött som jag är?! Helt sjukt!
Det känns som att jag inte gör annat än att sova nu mera. Hade tänkt försöka få bort den sista uppgiften idag, meen som vanligt så somnade jag istället. Nä, nu måste jag skärpa mig. Ska äta lunch, dricka några liter vatten & sedan åka till pappa och börja på mitt projekt som legat & väntat tillräckligt länge nu!

Skolan får vänta.. igen.. När ska jag orka ta tag i uppgiften? Gör jag det inte i veckan så blir det iallfall ett måste nästa vecka! Jag har ingen som helst ork till att göra skolarbeten nu. Min hjärna har tagit semester!

Fick veta idag också att A åker till sthlm på fredag. Han & S ska på elitloppet, vilket jag inte är det minsta avundsjuk på att han gör. Att de dessutom fixade rätt så billiga biljetter + boende är ju också super! Nu ska jag bara hålla tummarna på att han vinner lite pengar. Kanske till en ny bil?!;) det vore ju inte fel iaf.

Nä, man kanske ska stoppa sig nåt i magen och sen gå ner & förbereda lite innan pappa kommer.

byye!

plättar.

Idag när vi hade jonte på besök hade jag tänkt bjuda på plättar. Ante köpte ingredienser och jag förberedde  smeten så att det skulle gå snabbt när vi väl hade tänkt äta. Men, efter många om och men så slutade det iallfall med att vi åt köttbullar och makaroner. Så, den dagen mina barn vill äta plättar.. ja då får de minsann åka till mormor eller någon som kan göra plättar:P
Jag & Ante kan iallfall inte. Dagens plättar hamnade bara i slasken:P

Annars har dagen gått riktigt bra. Vi har kastat sten i svandammen, gungat i lekparken, men det bästa av allt var nog när Jonte fick vara på inglasningen och leka. Han ville vara där ute hela tiden. Tyvärr så är ju inte vädret på topp idag så det var rätt kallt där. Men, han var iaf nöjd & det är huvudsaken.

Jess, tyvärr hittade jag ingen peng:P

Nu blir det att läsa lite i boken jag började på igår.. eller bara ta det lugnt i soffan:P

Ciao!:)


barnvakt.

Om några timmar kommer en liten buse vid namn Jonathan hit. Han ska vara med oss hela eftermiddagen vilket ska bli riktigt mysigt:) Jag håller bara tummarna för att det inte blir något regn så vi kan gå till lekparken en stund. För att vara inne hos oss kanske inte är så jätteroligt. Det finns ju inte så mkt leksaker. Men, det ska nog gå bra ändå:) Skolarbetet får snällt vänta tills imorgon, för jag kan ju inte plugga när jag har en liten kompis att leka med!:P


1 år.

Igår var det ett år sedan hon somnade in, vår alldelens egna stina.
Det är fortfarande väldigt tomt utan henne, men vi vet att hon har det bra där hon är.


♥Vi saknar dig gumman!♥


stadstur.

Jag & Pappa åkte upp till bonnstan & tänkte kika vad det var för saker på marknaden, men det var tyvärr inte så mkt att hurra för. Vi gick runt ett varv & ca tio minuter senare åkte vi därifrån. Jag måste nog vänta några veckor till innan jag får mina grönsaker:) Så istället för marknad så blev det lite middagshandling på solbacken!:)

Just nu sitter jag & ser på Sverige matchen, borde egentligen ha varit & sett rönnskärs herrar spela men tyvärr så orkar jag inte ta mig ända dit:P Jag är så trött i hela kroppen & idag skyller jag på pollentabletterna som jag fick hämta ut igår. Det är dock skönt att det iaf har slutat klia i ögon & näsa.

Kvällen kommer nog bli väldigt lugn, ante jobbar 7-17 hela helgen & så brukar det bli tidiga kvällar. Vilket iofs inte är mig emot:P


Byye!



Svar på kommentar:

Jimmy: Tack för en underbar kommentar. Jag tycker också att det går väldigt bra med bygget & jag förstår att du blir imponerad. Jag är lite impad själv faktiskt. Haha, ja det där är garanterat favortitbyxorna;) Jag tror att han känner sig händig när han har på sig dem!;P Jag håller tummarna för att det går bra på matchen! :)

haha.

jaa, då har jag pratat med någon sköterska som inte riktigt verkade veta speciellt mkt. men men.. hon skulle kontakta en läkare som kanske skulle skicka ut ett recept till apoteket, antingen idag eller måndag.. eller kanske någon annan dag. haha. Inte direkt några klara besked...
Nä, nu väntar solen!:)

väntar..

Nu har jag äntligen tagit tag i alla miljarders dammråttor som hade flyttat in här hos oss. Känns skönt att de är borta så det känns lite renare här inne iaf. Storstädningen får vänta tills det kommer en sämre dag än denna, väder mässigt alltså.

Jag ska snart gå ut & sätta mig en stund i det vackra vädret. Först ska jag vänta tills de ringer upp från vårdcentralen, jag måste ha något mot min pollenallergi innan jag kliar sönder mina ögon & innan jag skrämmer grannarna allt för mycket pga. mina nysningar. Jag hoppas att det finns något bra att ta trots att jag är gravid. Förhoppningsvis går det snart över så jag inte behöver äta någon medicin så länge.

Den sista skoluppgiften ligger fortfarande och väntar på att bli gjord & jag har lovat mig själv att jag ska ha gjort den klart innan onsdag nästa vecka. Så jag har måndag & tisdag på mig. För nu är det helg. En helg som förhoppningsvis kommer bli trevlig. Vilket väder det blir återstår väl att se, antingen sol & varmt eller åska? Det verkar vara svårt att bestämma vädret inför helgen tror jag..

Nä, 10.05 skulle de ringa upp mig så det är väl bäst att göra sig beredd:P

Njut av solen allihopa:)





Bea & Kim, Jag håller tummarna för er;)

underbart.

Vädret är verkligen underbart just nu. Varmt & skönt. Det känns bara så synd att man knappt får vara ute med tanke på den här jädra pollen som ska finnas. Ögonen kliar, jag nyser & halsen kittlar.. Men, vad ska man göra? Har frågat min barnmorska om det finns någon medicin man får ta för det är rätt så påfrestande..

Stommen till altanen blev nästan klar igår, det fattas bara att skruva fast två reglar. Sen kan det roliga börja:)
Det roligaste av allt var att jag & Ante hjälptes åt att bygg igår när svärfar farit & jag tycker faktiskt att vi klarade det galant;P För jag kan ju inte påstå att varken jag eller A är några snickare att lita på:P Men någongång ska man ju lära sig!:)
Det ska bli så härligt att sitta där ute på kvällarna, för det är ju där solen är.


                                   *************************************************



Jag börjar räkna ner dagarna nu tills vi ska få se det lilla underverket i magen. Det känns så oerhört spännande och overkligt. Men på onsdag är det dax och det är så kul att ante är ledig då så att han kan följa med. Helt perfekt. Efter ultraljudet tror jag att allt kommer kännas mera verkligt, finns det verkligen någon i magen? Jag mår ju så bra och några sparkar har jag inte känt, inte vad jag vet iallafall. Men på onsdag, då får vi veta & se vår alldelens egna bebis för första gången. Tårarna rinner nerför mina kinder när jag skriver detta & det är av glädje och lycka. Vi två ska bli tre, vi ska bli en familj & känslorna jag känner går inte med ord att beskriva.♥



altanbygge

ojojoj, nu är det full rulle här på dungatan. Jag, Ante & Pappa åkte iväg till byggmax på förmiddagen och köpte brädor så att vi skulle kunna börja på altanen på framsidan. Och efter lite väntande & funderande så är nu svärfar här och instruerar hur vi ska göra.. Det ligger en spikpistol, brädor, spik, en kompressor, en stor såg m.m på uppfarten.. Haha. Och det är lika kul varje gång A skjuter in en spik med spikpistolen;P
Nä, bäst att kolla vad de gör innan nåt går fel! haha.

Skriver mera senare & lägger in lite bilder också:)

händelserik dag!

Dagen började på skeria med frida & bea, vi skulle vara duktiga & göra klart den sista uppgiften innan sommarlovet. Men som det oftast blir när vi inte har setts på ett tag så blev det inte så mycket effektivt arbete utan istället väldigt mycket prat & skvaller!:)

Eftermiddagen spenderades på stan med Emma & Karin där vi hade tänkt umgås över en middag. Middagen bestod av en subway-macka & eftersom det var ca 100 grader inne på subway så bestämde vi oss för att gå ner till älven & sätta oss när det ändå var så fint väder ute. När vi går ner mot parkbron så kommer det en man springandes & jag tyckte att det inte riktigt såg så bra ut när han sprang & helt plötsligt så faller han bara ihop! Med emma i täten så springer vi mot honom men innan vi hinner fram så kom det en tjej springande & frågade hur det var med honom. Han svarade att det var bra & fortsatte springa. Hela situationen kändes lite konstig & obehaglig eftersom han inte såg ut att må så bra. När vi tittar bakom oss bara en stund senare så ligger mannen ännu en gång på trottoaren & denna gång reser han sig inte. Det var fullt med folk runt om honom så vi kände att vi inte behövde hjälpa till.. Men just när vi ser allt detta kommer polisen körandes över parkbron och svänger mot brinken där vi stod så Emma vinkade att de skulle stanna. När de gjort det berättade vi om mannen som låg en bit åt andra hållet så poliserna vände & körde dit. Det kändes bra att de kom så det åtminstonde kändes som att vi gjorde någonting bra. Så nu hoppas jag bara att allt är ok med "mannen" :)

De konstiga händelserna är inte slut där! När jag åker hem från stan & just ska passera OK i ursviken så blir jag omkörd. på INSIDAN!! Vad är det för idioter som kör om på insidan?! Jag blir lika upprörd varje gång det händer för det är inte första gången det händer. Sist det hände var det dessutom på exakt samma ställe.
Ah, jag blir så arg på såna människor! Ursh!

Sådär, nu har jag skrivit av mig lite om dagens händelser!
Nu blir det att joina Jim & Ante & se hockey.
Godnatt:)

värme.

Vilken underbar dag det har varit idag, solsken & värme. Underbart. Jag satt inne på förmiddagen och försökte ta mig igenom en bok som är bra att ha läst innan sista uppgiften som skall göras imorgon, men jag kände att det var trevligare att var ute på gården och pyssla lite. Men eftersom det är gräspollen som är det värsta för mig så blev det inte så mycket effektivt arbete mellan alla nysningar:P Så jag åkte & handlade inför middagen & satte mig sedan & solade en stund. Helt underbart.

Ante kom hem på en blixtvisit, åt middag & nu är han återigen påväg till jobbet.. han hade möte. Stackarn. Det har varit stressiga dagar & jag hoppas att han lyckas hålla sig vaken på mötet, han såg rätt så trött ut när han var hem:P

För min del blir det att sätta sig på inglasningen med boken & försöka fundera ut någonting bra att skriva imorgon:) Kan hända att det även blir en promenad med mamma, vilket jag inte tackar nej till!

Ha en bra kväll allihopa:)

prosit.

Idag har jag skjutsat syster & Johan till flygplatsen, så efter en helg med sol och värme så måste de återgå till verkligheten imorgon.

Efter att de åkt så for jag hem & började kratta det sista som var okrattat på gårdet. Pappa kom också förbi och hjälpte oss med buskar och ogräs. Helt underbart att få hjälp med sånt som man inte riktigt har så bra koll på. Men nu ser det iallfall lite skapligare ut här ute iallafall, även om det är mycket kvar.
Men att kratta är inte någonting för mig, dels för att det är så oerhört tråkigt men också pågrund av min pollen allergi. Jag har nog inte nysit så många gånger under en & samma dag tror jag. Riktigt jobbigt är det, men vad gör man inte för att ha det fint runt omkring sig! :P

Kroppen känns nu riktigt slut så det blir att läsa lite bok & se hockeyn innan det är läggdags. Eftersom svärmor & Micke är i Turkiet så tar vi hand om deras katt, men det är verkligen inte jobbigt. Jag tror nämligen inte att han är så sugen på att bo med oss för den enda gången han är synlig är när vi inte är hemma eller när vi sover. Annars ligger han i källaren och tar det lugnt:P Men, jag tror inte att han lider. Han får ju mat iaf:)

Nu blir det att fortsätta läsa..
Hoppas ni haft en mysig helg!:)
kramar

barnvagn

Vad svårt det är att välja vilken barnvagn man vill ha. Vi har länge funderat på en Cresent Classic, men nu lutar det mer åt en Kronan duovagn. Vi har ännu inte varit & testat några vagnar, har bara kikat runt lite på nätet. Är det någon som har något tips på en bra vagn eller kanske någon som har någon av dessa två? :)
Hör gärna av er isånnafall!
Det är ju rätt så länge kvar innan det är dax men jag såg att det var leverans på kronan i september & eftersom det är dax i oktober så vore det ju skönt att ha en vagn innan dess:P

Här är iaf en bild på Kronan:


Nu väntar sängen. Godnatt:)

hjärta.




klar.

Nu har jag skickat in ännu en uppgift vilket betyder att det bara återstår en. Den uppgiften ska bli klar på tisdag då jag & Bea ska slå våra kloka huvuden ihop och göra bort den. Känns riktigt nice!
Att motivationen är som bortblåst gör tyvärr att mina arbeten inte är på den nivån de borde vara, men jag håller mina tummar & tår för att de blir godkända.  (frida, du får självklart haka på på tisdag också!)

Nu tänkte jag äta mig någonting & sedan tänkte jag gå ut & fortsätta krattningen.

Kramkram

matlagning.

Ni som känner oss vet vid det här laget att vi sällan äter middag i normal "middagstid" och så är även fallet idag. Ante är iväg på soptippen med svärfar så det blir väl att äta när han kommer hem. Magen skriker efter mat nu så jag hoppas att han inte blir borta så länge!:P
Idag när jag körde upp till stan och lämnade igen en bok så tänkte jag på en person som jag inte träffat på väldigt länge & när jag lämnat igen boken åkte jag & handlade på coop & där var just den personen som jag tänkt på minuterna innan. Det är lite läskigt såntdär, men jag är glad att jag fick träffa han & att han mår bra!:)
För övrigt så kommer jag inte överens med coop, jag har några få saker att handla men eftersom man springer omkring mellan hyllorna som en virrig höna så tar det betydligt längre tid än vad man planerat. Nä, tacka vet jag Maxi - där har jag iallafall koll på var sakerna finns!

Imorgon blir det en spännande dag, jag ska nämligen jobba i bodbysund. Och jag måste erkänna att jag är lite nervös. Det börjar vara så sällan jag är där & jobbar så man hinner glömma bort så mycket mellan gångerna. Det är ju iofs bra att barnen vet precis hur allt ska gå till & sköter jag mig inte så är de inte sena på att berätta det. Sötnosarna. Det ska bli riktigt kul att träffa kollegorna också, det var ett bra tag sedan nu faktiskt.
Efter jobbet blir det att skynda sig hem för att äta & sedan åka till emma. Det ska bli riktigt kul att träffa emma, det var återigen jättejätte längesedan & det ska bli spännande att se hur "tjock" hon har blivit;) Så vi håller tummarna på att allt går bra imorgon & att det inte dyker upp några sista minuter saker som gör att jag inte kan åka till hjoggböle.

Nä, nu får ante faktiskt ta & komma hem. Nu vill jag äta;P
Kram på er alla!

tvärstopp.

Det gick inte så bra med skolarbetet. Det tog tvärstopp. Jag är så fruktansvärt trött idag att tankarna står stilla i huvudet på mig. Så jag får helt enkelt lämna tillbaka boken och försöka göra uppgiften utan bok, imorgon.


monday.

Idag är det måndag. Och igår kände jag mig riktigt peppad över att göra bort en av de två uppgifterna som återstår innan sommarlovet, tyvärr har den känslan och motivationen inte riktigt infunnit sig än. Men jag ska göra ett försök nu för innan klockan fem måste boken vara tillbaka på campus. Men, egentligen så borde det nog räcka med en timma för att göra klart den. Så, jag ska försöka sätta mig nu. Sen återstår det bara att fundera på hur jag ska ta mig till stan innan fem.. Men, det löser sig nog på något sätt.
Först ska jag bara hämta posten:P


Ikea.

Nu är vi hemma igen efter en dag i haparanda. Det är alltid trevligt att åka iväg på en dagstur, men jag tror banne mig att det är ännu bättre att komma hem igen:P Det var vi & svärmor som bestämde oss för att åka iväg. Ingen av oss hade något speciellt som skulle inhandlas - eller jag kan tänka mig att köpa en hel del. Men inte just nu.
Så det blev bara några småsaker, eller bara & bara. Jag är nöjd med det vi handlade:) Kuddar, kuddfodral, ljus i alla sorter, ljusfat, litet bord, glas, saxar.. jaa.. det är väl ungefär allt.

Det enda jag är lite sur över är att jag alltid ska vela så himla mycket över saker, som exempelvis krukor. Krukor som jag faktiskt vill ha & behöver men som jag just i det ögonblicket jag tittade på dem inte riktigt var säker på storleken. Så det slutade med att krukorna står kvar & jag blänger på de för små krukorna i köksfönstret!:P

Nä, nu ska jag vila rumpan efter bilåkningen, fötterna efter allt irrande hit & dit & hjärnan. Nu är jag trött.
Så vi får väl se hur mycket av hockeyn jag kommer se;)

Godnatt kära läsare.
Hoppas er helg varit lika trevlig som min!


helg.

Äntligen är det helg. Skolarbetet är inskickat så nu får jag bara hoppas på godkänt:) Så härligt.
Nu är det bara två uppgifter kvar att lämna in, sen är de sommar!:D Oj så härligt det känns.

Nu återstår bara att hitta på någonting att göra idag. Ska gå en promenad med Flora & äta middag hos mamma & janne, mer då? kratta? städa? skura altanen? hm.. inte de roligaste alternativen kanske.. men men, vi får se vad jag hittar på. Nu tänkte jag iallafall börja med att stoppa någonting i magen:)

Trevlig helg!:)

godkänd.

Äntligen har jag fått veta att jag är godkänd på examinationsuppgiften. Skönt. Jag hade dock inte godtagit någonting annat än godkänt med tanke på att det tog så lång tid att rätta den. Att arbetet dessutom var kasst gör ju att det känns extra skönt att slippa kompletteringar.

paus.

Nu tar jag en paus från skolarbetet och hoppar in i duschen istället. Finslipningen jag har kvar det hinner jag antingen ikväll eller imorgon. Imorgon vid lunch ska arbetet vara inne har jag bestämt, så då har jag mycket tid att bara ta det lugnt:)
Snart väntar stan & jag hoppas att jag hittar mig en vårjacka. Jag är nämligen i stort behov av en!

Nä, duschen nästa..

tiden rusar fram

& jag får ingenting gjort. Uppgiften vi ska göra känns lite flummig och jag känner att jag inte har 100% koll på vad som förväntas av mig. Men, det kan ju inte mer än bli fel. Så, jag ska dricka upp min smoothie & försöka kämpa vidare. Åtminstonde några timmar till. Håller jag ut till 1-2 tiden så är jag nöjd.
Förutom att jag sitter & kämpar med examinationsuppgiften så är jag inne & kollar om jag fått veta hur förra inlämningsuppgiften gick ungefär var tionde minut. Jag vill veta nu! Både frida & bea har fått veta. Nu är det min tur också! :P

Bye så länge!

arga snickaren.

Jag har just konstaterat att jag också vill ha ett besök av den arga snickaren. Även om vårt hur inte alls ser ut som det gör på tv så verkar han ju vara så mysig och generös. Han kan gärna få köpa byggmaterial till oss också och bara lämna här ute på gården;) ´

Nu är målningen nästan klar nere i badrummet, det är bara panelen bakom tvättmaskinen som är omålad men där har vi inte riktigt kommit fram till hur vi vill ha det än. Men det blir nog att måla där inom de närmaste dagarna. Tanken var att vi skulle vara klara med badrummet innan vi åker till ikea på lördag.
Det är nämligen på tiden att vi börjar beta av rum för rum här hemma.
*Badrummet uppe & nere ska få bättre förvaring och avställningsytor.
*I gillestugan ska tapeten bytas och panelen skall målas vit
*En soffa ska byggas på inglasningen
*Barnrummet ska bli ett barnrum, inte ett förråd som det är just nu.

Vi har till slutet av oktober på oss, men månaderna rusar fram så snart är vi där. Men, jag känner på mig att vi kommer hinna med. Med lite hjälp från föräldrarna och svärfar;P


Pluggningen idag blev lika med noll kan man väl säga. Men, det är en ny dag imorgon & jag håller tummarna på att det går bättre då. Jag fick iaf tummen ur & skickade in musikuppgiften så lite duktig har jag varit.


skolarbete.

Idag hade jag tänkt vara duktig och börja göra en uppgift som ska vara inlämnad på söndag så att jag kan unna mig en dag på Ikea på lördag utan att tänka på skolan. Tyvärr har ju inte dagen börjat så bra som jag hade tänkt, men jag hoppas att eftermiddagen och kvällen ger bättre resultat. Bara illamåendet, tröttheten & yrseln förvinner så.. Det är inte så många uppgifter kvar nu & efter nästa vecka hade jag bara tänkt försöka ha en endaste inlämningsuppgift kvar. Om det blir som jag har tänkt det får vi dock vänta & se:P
Nu vill jag bara att M-L ska rätta min examinationsuppg som jag skickade in den 15 mars alltså betydligt längre än tre veckor sedan. Det är nämligen bara tre veckor som läraren har på sig att rätta...
Att få kompletteringar vore nämligen inte alls uppskattat vid det här laget!

Nä, nu ska jag vila en stund till..
kram på er..

ultraljud.

Idag när jag kom hem fick jag ett glädjande besked i brevlådan. Vi har äntligen fått en tid för ultraljud & nu känns det inte så långt bort längre. Så nu längtar jag super mycket till den 26 maj:) Oj så spännande!
Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det är på riktigt, men när jag får se det lilla livet kommer det nog att kännas mer verkligt:)






Idag har vi varit till luleå & det gick bra trots att vi inte hade speciellt stor koll på vad vi skulle göra. Lite jobbigt var det dock att brandalarmet skulle tjuta till & från hela lektionen & att vi var tvungna att springa ut två gånger bara för att larmet hakat upp sig. Men, det är väl bättre att vara på den säkra sidan.
Imorgon blir det ännu ett besök på skolan men sedan blir det att göra klart några inlämningar & sedan är det sommarlov! Så härligt.

Nu ska jag snart gå & lägga mig så att jag orkar stiga upp 05.00 imorgon bitti.

Godnatt!

luleå.

Imorgon bär det av till Luleå. Det känns sådär om jag ska vara ärlig. Vi ska vara där från 8.15-9.45, alltså 1½ timma. Och med tanke på att det tar ungefär lika lång tid att ta sig dit + lika lång tid hem så känns det inte så jättekul. Att jag dessutom inte har koll på uppgiften gör ju inte saken bättre heller:P

Nu ringer min syster. Bye!

Hector!

I helgen har vi besök av en två årig fransk bulldog. Han är riktigt fin och mysig, med med en energi som aldrig riktigt vill ta slut:P Kul, men lite påfrestande också:P
Valborgs blev en väldigt lugn tillställning iallafall för min del. Vi grillade hos svärmor & Micke och for därifrån vid tio tiden. Då hämtade vi jimmy och åkte hem. Grabbarna fortsatte firandet medan jag la mig och sov. Och det märks idag vilket alternativ som var bättre...
Jag & Hector har varit och hälsat på pappa idag & varit ute och gått. Nu blir det att se tv innan det är dax för sängen.

Hoppas alla hade en trevlig valborgs!:)

RSS 2.0