sjukling.

Nu börjar krafterna att komma tillbaka efter ett besök av den berömda magsjukan. Tack & lov så blev det bara en snabbvisit & än så länge är det bara jag som blivit drabbad! Men vilken pärs det är att vara sjuk samtidigt som man ska hålla koll & roa en fem månaders charlie. Det var inte det lättaste mellan alla toabesök & svimattacker. Då är det tur att man har en snäll pappa som kom hit i några timmar innan ante lyckades ta sig hem från jobbet. Annars vet man aldrig hur den förmiddagen hade slutat, så tack!


Nu till något mycket trevligare, påskhelgen. Den spenderades med familjen (utom ante som var tvungen att jobba) i stugan & vi gjorde egentligen ingenting förutom att njuta av ledigheten & äta gott. Det blev självklart en massa bus med charlie också:) Söndagen spenderades i kåge där Enzo blev döpt & till vår stora glädje så lyckades ante ta ledigt så hela familjen var samlad! Det kändes dock som att vi var familjen dårhus, charlie skrek & tappade tutten, jag halvlåg på golvet för att leta den, ante tog kort & höll på att riva ner psalmboken, charlie rev ner psalmboken..m.m, det kändes faktiskt riktigt bra att vi satte oss längst bak!

Nu ska jag gå & dricka lite vatten & hoppas på att jag är riktigt pigg imorgon, jag vill ut i det fina vädret!
Kram på er!

kokar vatten.

Ja, även om det känns lite bökigt så är det väl bäst att koka vattnet ändå. Vi vill ju inte att lillprinsen ska bli dålig! Sen vore det skönt också om det faktiskt var någonting med vattnet så att det åtgärdas, för det verkar ha varit väldigt mycket konstiga sjukdomar & så nu på sistonde. Majsjuka eller ont i magen är aldrig roligt så det vill vi ha bort. Nu.

Annars idag har det inte hänt så mycket, jag gick ut en promenad i solen på förmiddagen & annars har jag faktistk bara busat med charlie & vilat. Lilleman sov jätteoroligt inatt, han vaknade säkert 4-5 ggr! Och det blir ju så jobbigt för han när han inte sover på natten. Men just nu sover han i vagnen & har säkert sovit i 1½ timma! Skönt:) Då är han förhoppningsvis pigg & glad när han vaknar igen:)

Imorgon är ante ledig & då blir det att åka till stan & köpa en doppresent. Och jag tycker att doppresenter är en av de jobbigaste sakerna att köpa, jag får alltid sån beslutsångest om vad jag ska köpa + att det gärna får vara något lite mera speciellt eftersom det är dop & allt. Men, det ordnar sig säkert. Något fint ska man väl kunna hitta:) Nu kommer A snart hem från jobbet & då blir det tydligen att grilla. Sen får vi se vad vi hittar på ikväll.
Kanske måla lite i charlies rum.. men bara kanske;P

Kram på er!

främmande.

Idag har vi haft lunchbesök av Madde x2, Enzo, Linda, Lill & lilla Oliver:) En riktigt trevlig förmiddag med god mat! Men jag tror inte att charlie vill att jag ska äta samtidigt som de andra tjejerna, för de senaste 3 gångerna vi träffats så blir charlie hungrig just när vi satt oss & ska äta. Jag hinner bara ta en tugga, så det slår aldrig fel:P
Annars idag har det väl inte hänt så jättemycket, har varit ute på en kort promenad & även hunnit röja lite i datarummet. (flyttat runt massa saker så det känns som att jag varit duktig & röjt en massa;P)

Imorgon är det onsdag igen & tyvärr den onsdagen i månaden som ante jobbar. Men jag hoppas på en solig & fin dag så vi kan vara ute:)

Nu väntar jag på att ante ska komma hem från hockeyn så vi hinner träffas lite innan det är dags att sova!
Godnatt!

bytardag.

Idag var jag & Sofie till bureå på klädbytardagen & det var stor skillnad på rusningen om man jämför med skelleftehamns bytardag. Som dag & natt. Jag hittade ett par jeans, en body & två tröjor för endast 60kr & det är ju riktigt bra! Men, jag måste nog ändå erkänna att jag inte riktigt känner mig riktigt hemma på dessa bytardagar. Alla andra sliter & drar i kläderna & stoppar ner klädesplagg på klädesplagg i den blåa ikeakassen & själv så står man där & velar om en body eller tröja för 10kr. Jag tror att det är lukten av "gamla" kläder i en stor hög som gör att jag inte blir så sugen på att storshoppa. Sen är jag ju lite kräsen också, min lilla prins får ju inte ha på sig vad som helst:P haha. Men, jag kommer ändå fortsätta fara på dessa bytardagar för det finns ju faktiskt ändå riktigt bra fynd att hitta. Om man har riktigt tur!

Annars idag så har jag & lilleman spenderat dagen hos mamma & janne. Ante har ju varit i lycksele & bowlat men är förhoppningsvis snart hemma igen. Så dagen har varit helt ok, morgondagen tror jag kommer vara helt underbar för då är hela familjen samlad:)

Trevlig kväll på er:)

Här bjuder jag på en liten gladskit i badet;)


grått & trist!

Idag regnar det ute & himlen är alldelens grå. Huvva, jag vill ha sol & värme nu:)
Lilleman ligger ute i vagnen & sover så jag passar på att sitta här vid datorn en stund & bara njuta av bra musik. Snart kommer pappa hit & hälsar på, jag tror att charlie abstinensen börjar bli för stor.. de träffades ju senast i torsdags & det är ju flera dagar sedan:P
Charlie vaknade halv nio i imorse & det berodde nog mest på att jag bokstavligen flög ur sängen när jag insåg att han sovit så länge. Men, tro nu inte att han har sovit hela natten & ända till halv nio. Nejnej, det vore ju för bra för att vara sant. Nog är man uppe minst 3 ggr från det att han lägger sig för natten till sex tiden på morgonen. Förr gick det jättebra, jag tog upp han från sängen & ammade honom & la sedan ner honom & han somnade på direkten. Nu mer gråter han & han blir arg om man försöker stoppa in tutten & om jag försöker amma honom så blir han också arg. Ibland måste man hålla upp honom en stund & sedan går det bra att amma honom, men då ska han ju ibland börja med vänstra bröstet & ibland det högra! Han är nog så trött att han inte riktigt vet varför han gråter & blir arg. Och eftersom det ibland händer varannan timma så gör man allt bara för att han ska bli nöjd!  Jag hoppas att det snart går över för både vår skull men mest för hans egen! Han får gärna vakna klockan sex varje morgon bara han sover lite bättre på nätterna.
Men, han mår bra, är gladst i världens all annan tid & jag är så lycklig att vi får vara hans föräldrar så jag ska inte klaga♥

Nu ska jag passa på att äta lite lunch innan charlie vaknar.
Jag hoppas ni har en riktigt bra måndag, trots det ruggiga vädret:)

RSS 2.0