tårar, skratt & frågetecken.

Ja, att vara hemma själv med charlie har inte direkt varit en dans på rosor. Jag har verkligen fått känna på det riktiga livet som förälder. Charlie har ju som jag berättat förut inte sovit en hel natt sedan han föddes. Han har vaknat flera gånger per natt & velat äta. Men, då har man ändå kunnat ge honom mat & sedan sett han somna om på en gång. Så när man nu tänker efter så har det ju inte varit speciellt jobbigt alls. Nu i helgen har han däremot vaknat & bara skrikit. Kastat sig bakåt i vad som ser ut som magsmärtor & bara sovit om han fått halvsitta mot mig. Att han sovit så nära mig kan jag ju inte klaga på, jag älskar att höra hans andetag & se honom sova så rofyllt. Men, tyvärr så har det ju inte blivit så mkt sömn de senaste nätterna. Man känner sig så maktlös & har absolut ingen aning om vad man ska göra. Jag har burit, gungat, spelat musik, sjungit, vaggat.. ja, allt jag kommit på har jag testat.
Men hur ska man egentligen veta att det är magen som spökar? Kan det vara någonting annat, tänderna? öronen?
Eller är det bara så att vi har en liten kille med ett väldigt tydligt & starkt temperament? För ibland känns det som att han bara skriker för att få sin vilja igenom..
men, jag har många fina människor runt omkring mig som hjälper mig & ger mig ny energi & det tackar jag varmt för:)
Om ca en timma kommer älsklingen hem & det känns så fruktansvärt bra!!:D

Idag har jag varit en sväng till stugan & firat min underbara mamma på morsdag & dessutom hennes födelsedag:) Vi har också varit & planterat lite blommor på mormor & morfars grav. Så det har varit en lugn & trevlig dag.

Nu ska jag plocka undan lite här hemma i väntan på A!
Godnatt:)


En bestämd liten kille som här äter gröt med lite blåbär.
 (som förresten inte var det smartaste beslutet jag tagit:P)


alone.

Just nu sitter säkert ante på någon uteservering i stockholm & har det trevligt. Själv sitter man här hemma, i tystnaden. Charlie sover & det finns absolut ingenting att se på tv. Tur att datorn kan hålla mig sällskap en stund!
Lilleman fick äta välling för första gången ikväll & det ska bli intressant att se om det blir någon skillnad på sömnen inatt. Egentligen så tvivlar jag, för jag tror inte att det har med maten att göra. Jag tror helt enkelt att han är inne i en period när han är mera kramig & gnällig. Men, det är väl bäst att passa på.. snart måste man väl muta han för att få sig en kram:P

Dagen spenderades i sjön hos emma & meja. Och även om vi var trötta allihopa så var det trevligt med lite sällskap & tjatter:) Annars har det inte hänt så mkt idag, men vädret har ju inte varit så trevligt heller så jag håller tummarna på en bättre & soligare dag imorgon:)

Nu tänkte jag lägga in några bilder på min älskade prins när vi var i stockholm!

 
Framme i stockholm


Lunch i skärholmen            


Man kan ju inte vara glad jämt:P


Bus med moster i rålambshovsparken:)
               

En slagen hjälte påväg hem♥


inte min dag.

Idag är det inte riktigt min dag. Allt jag har gjort idag har gått fel på ett eller annat sätt.
Vi började med en promenad till ica där jag gick runt & tog det vi behövde handla, gick till kassan & la upp allt på bandet för att sedan betala. Men, pengarna låg kvar hemma så det var bara att lägga tillbaka alla varor & traska hemåt igen. Utan mat.
När charlie somnat passade jag på att börja med bakningen. Rabarbermuffins stod på schemat. När jag senare ska tillsätta bakpulver så upptäcker jag att burken redan är öppen & inser då att jag redan tillsatt bakpulver i tron om att det var vaniljsocker. Men, efter lite mixtrande hit & dit så är dom nu klara. Jag har dock inte vågat smaka på dem än:P
Senaste grejen som hänt är att när jag skulle dammsuga så gick bara dammsugarsladden att dra ut ca 2 meter sen tog det stopp. Inte det lättaste att dammsuga då kan jag lova!

vad ska hända härnäst då? jag tror att jag ska försöka göra så lite som möjligt så vi slipper fler misslyckanden!:)

paketöppning!

Här kommer lite bilder från lillemans sexmånaders dag:)


en nyvaken kille med paket från mormor




Paket från farmor:)


tillslut fick han upp paketet, även om papperet nog var det roligaste;P


stockholm.

I fredags vid ett var det meningen att jag, mamma & charlie skulle sitta på ett flyg till huvudstaden för att möta upp min syster. Vid halv tio tiden ringer Madde & säger att flyget är inställt pga "tekniskt fel" men att hon skulle göra allt hon kunde för att boka om oss på ett senare flyg. Och efter ett antal telefonsamtal hit & dit så var vi med på 16.05 planet istället. Flygresan ner gick jättebra, charlie klarade det galant! Så jag har såklart oroat mig i onödan. Killen som satt brevid mig tycket nog att det var lite jobbigt när jag ammade charlie vid landningen för då stirrade han ut genom fönstret hela tiden:P Men, det fick han tåla! haha

Vi började stockholmsvistelsen med att äta middag med mina fastrar & det var god mat & trevligt sällskap som vanligt:) Men eftersom vi var framme så sent pga flyget så blev det middag just när charlie i vanliga fall brukar sova så han var kanske inte på sitt bästa humör vilket resulterade i att jag sprang alla trapporna ner med charlie istället för att åka hissen. Jag ville ju inte att någon av grannarna skulle bli arga. haha! För så arg har han inte varit på länge:P Tur att han var glad några stunder iaf!
Vandrarhemmet vi bodde på var riktigt fint, så det kan jag absolut rekommendera. Superbra att ha ett så stort kök att använda när man har barn. Man kan ju laga mat när man vill & har tillgång till det mesta. Så om ni ska bo i stockholm så kika in på Fridhemsplans vandrarhem:) Supergod frukost var det också! Rummet vi bodde i kändes precis som vilket hotellrum som helst, så vandrarhemskänslan fanns då inte! (speciellt inte när man har bott på vandrarhemmet kronan i luleå:P)

För att inte uttråka er allt för mkt så ska jag inte berätta om allt i detalj. Men vi har haft några underbara dagar med shopping, god mat, njutit av solen i rålambshovsparken & myst med lilleman. En helg går såå snabbt så man hinner inte med så mkt. Men jag är nöjd med helgen & det är ju det viktigaste:)

Hemresan gick också bra, lite strul pga radar problemet men vi behövde som tur var bara vänta i några minuter innan vi fick åka iväg. Jag hade blivit galen om vi inte tagit oss hem. Charlie somnade direkt vi lyft & sov hela vägen hem så jag var tvungen att väcka honom när vi skulle kliva av planet. stackarn. Det har varit en tuff helg med många intryck & lite sömn. Men det får vi ta igen nu!

Jag ska lägga in lite bilder från sthlm så ni får se! De flesta är såklart på charlie men ni hade nog inte förväntat er någonting annat. haha!

Som ni förstår så finns det massor av saker att berätta om resan men ni får nöja er med detta!
Ciao!

tjabba tjena hallå!

Hej allihopa! Jag tvivlar på att jag har några läsare kvar nu, iaf ingen annan än emma:P Men här kommer en liten uppdatering. Dagarna går så snabbt & jag orkar/hinner inte starta datorn för att blogga. Och att blogga från mobilen är ingen hit. Det tar så fruktansvärt lång tid. Dessutom har jag varit rätt orkeslös när det gäller det mesta sedan jag var sjuk. Men jag hoppas att det blir bättre! Jag ska även försöka bli lite bättre på att uppdatera & det främst för moster lisas skull. Jag förstår ju att de vill se & höra hur det är med lilleman.
Charlie kan nu sitta själv, med vissa undantag såklart. Men han har blivit riktigt stadig & det är så roligt:) Han pratar oavbrutet hela dagarna & en liten tand har börjat kika fram. Så våran lillkille är inte så liten längre, han har ju hunnit bli hela 6 månader & vi njuter av varje dag som vi kan busa med vårt lilla charmtroll! Han är verkligen världens gladaste & det är riktigt skönt med tanke på de jobbiga nätterna. För än så länge så har han inga planer på att sova på nätterna.. han vaknar 3-4 ggr varje natt. Men, det är bara att stå ut:)

Annars har det nog hänt massor med saker sedan jag uppdaterade sist men jag orkar inte berätta allt som hänt. Nu ska vi istället tänka framåt & just nu är det helgens stockholmsvistelse som står på schemat! Jag, mamma & charlie flyger ner imorgon & möter upp syster som också ska vara med ihelgen:) Det kommer nog att bli en undebar helg men eftersom det är första gången charlie ska med & resa så är man ju lite extra nervös:P Men det är nog också för att jag är så feg:P

Nu kom pappa hit så jag ska passa på att starta en tvättmaskin. Men först en bild på älsklingen!


RSS 2.0