fullt upp.

Ja, bloggen hamnar som vanligt lite på sidan av nu när skolan har börjat om. All "ledig" tid (när charlie sover) spenderas antingen med dammsugaren/dammtrasan i handen eller någonting skolrelaterat. Så det hinns inte med så mkt på dagarna eftersom jag vill hinna åtminstone lite skolarbete varje dag. Det har faktiskt varit rätt skönt med regn de senaste dagarna för då får man inte lika dåligt samvete över att bara vara inne. Men, nu har det faktiskt inte varit så jätte mkt i skolan hittills.. men det är skönt att göra bort lite så man ligger lite före. Ante är ju hemma tisdagar och onsdagar & att verkligen sitta 2 hela dagar med bara skolarbete är guld värt. Extra bra är det dessutom att alla i gruppen oftast har tid att sitta tillsammans på tisdagar och då får man nästan ännu mera gjort. Mkt surr blir det såklart, men gruppuppgifterna måste man ju göra när alla är samlade så det är skönt att Carro är ledig alla tisdagar & Jessica är ledig nästan jämt också!
Om jag jobbar riktigt bra på tisdagar och onsdagar kan jag vara hemma & umgås med mitt lilla busfrö utan att ha skuldkänslor över skolan:) Riktigt härligt!

Vad det gäller just mitt lilla busfrö så har han nu börjat gå med gåvagnen fram och tillbaka. Han har inte riktigt lärt sig att vända än, men det kommer nog inom kort. Han är igång hela dagarna och för det mesta riktigt glad. Bus i blicken och sliter & drar i allt han kommer åt;)
I torsdags var vi till hjärtmottagningen i umeå och träffade en läkare som började med att göra ett EKG på charlie och sedan ett ultraljud på hjärtat. Läkaren kunde fortfarande höra ett blåsljud men hon tyckte att vi skulle se han som frisk. Vilken lättnad! Vi ska tillbaka om cirka sex månader för att kolla igen.

I veckan är det skola, lunch med härliga brudar & bakning inför älsklingens födelsedag som står på schemat. Plus det vanliga med städning, hockey & förhoppningsvis lite fönster jobb. Jag hoppas och tror på ännu en bra vecka:)
Kram på er!

sjunde september tjugohundraelva

Idag fyller världens bästa emma år! Stort grattis gumman:)fredag.

Nu är snart första veckan som student avklarad. Dagarna i luleå blev långa eftersom vi valde att köra mellan varje dag. Men eftersom vi är tre stycken så gick det ändå riktigt bra. Tack vare Frida så har jag fått två underbara brudar i min grupp & jag tror att det kommer bli en riktigt rolig höst! Jag hoppas bara att jag har något att tillföra för de har ju lite mera erfarenhet än mig! Men, nåt borde jag ju kunna hjälpa till med:P Det känns iaf jättebra att vara med i en grupp som man trivs tillsammans med. Första redovisningen är redan nästa fredag så det blev inte direkt någon mjukstart!

Igår & idag har det inte hänt så mkt. Ante har jobbat och jag har försökt att plugga lite när jag fått chansen. Det har också blivit en hel del städning här hemma. Både igår & idag har jag dammsugit, dammtorkat & skurat. Det brukar nämligen bli så direkt jag börjar skolan.. varför vet jag inte riktigt? :P

Charlie har invigt sitt rum & det gick väl sådär. Det var första natten igår & då vaknade han typ hela tiden, men ikväll har han än så länge inte vaknat en enda gång. Men då har han iofs bara sovit i en timma:P Det är bara att kämpa vidare.. snart kanske vi får en hel natts sömn;) Vore ju lovely!

Nä, nu ska jag också se lite fotboll:)


Varför ska man sova när man kan stå & busa med mamma & pappa istället?;)


RSS 2.0