inskolning

Nu är charlies inskolning till förskolan över & imorgon lämnar jag honom där, på riktigt, för första gången. Hela inskolningen har gått jättebra & han har knappt brytt sig om mig. De har nämligen testat en ny typ av inskolning där båda föräldrarna är där första dagen ca 1½ timma & dag 2,3,4 så har jag varit där med C från 9-15 & idag lämnade jag honom 9.30 & hämtade honom när han vaknade vid 14. En riktigt bra inskolningsvariant enligt mig. Jag har fått lära känna både charlies fröknar och kompisar & har fått se vad de gör osv. Så det känns väldigt tryggt att veta att han kommer ha det superbra de dagar han är på förskolan.

Under de dagarna vi haft inskolning så har charlie verkligen vågat släppa allt som går att ha som hjälp när han ska gå. Nu traskar han i stortsett hela tiden utan att hålla i sig i någonting. Han har även tagit några steg utomhus. Liten blev plötsligt mycket större sen han började gå på "riktigt".

Imorgon börjar skolan om för mig så onsdag & torsdag kommer jag att spendera i luleå. För första gången så känns de uppgifter vi fått rätt så roliga så jag hoppas verkligen att det blir en givande och intressant kurs. Allt blir ju så mkt roligare och lättare då!:)

Nu ska jag gå & min & charlies väska inför morgondagen & sedan blir det nog bara att ladda hjärnan med mycket sömn så jag hänger med i skolan imorgon!


Ja, ni får tolka bilden som ni vill. Men det blev iaf inga tårar när vi satt i bollhavet på leos för några veckor sedan:P Så en klar förbättring från första gången vi var dit då han bokstavligen klängde sig fast i mig.


utomhus


Ute i snön & sparkar medan mamma & pappa skottar:)

stackars liten

Nu ska charlie få låna mosters spark, stackars liten, som hon hade när hon var liten. Än så länge har vi bara hunnit testa den inomhus eftersom morfar nyss var förbi med den. Men den ser väldigt uppskattad ut så vi ska testa den ute imorgon & se om den är lika uppskattad då!:)
RSS 2.0