22år.

Igår var det min födelsedag. En riktigt bra födelsedag.
Jag fick fina presenter och fick äran att umgås med personer som jag tycker om. Så egentligen hade den inte kunnat gå fel. Tack för en trevlig dag/kväll:)

Först bjöd vi svärfar på fika här hos oss, och sedan tog vi med oss fikat och begav oss till svärmor i hamn. Micke hade jobbat natt och sov, och eftersom vi skulle på husvisningen kl 15 så kände vi att det var likabra att vi åkte ner istället för att de skulle stressa upp till stan. Visningen gick bra, jättebra faktiskt. Men vi är lite i valet & kvalet om hur vi ska göra.. just nu lutar det mer åt "nej" hållet.. Vi visste ju att det var ett renoveringsobjekt, men det känns som att det kommer bli ett lite förstort och dyrt projekt för våran del.. vi får fortsätta väga för & nackdelar innan vi bestämmer oss helt.

Efter visningen så begav vi oss till Örviken till familjen Antonsson/Lindgren.
Där grillade vi & det blev supergott. Sen var det meningen att vi skulle köpa hem Skellefteå matchen också, vilket vi gjorde. Men när matchen skulle börja så försvann allt.. och efter flera samtal till CanalDigital så började det tillslut att fungera, men då hade vi missat hela första perioden. När vi väl hade fått igång det så funkade det bra, och det var härligt med ännu en 3p borta.
Självklart så hann vi även med att busa lite med Jonte. och han busade på med stina, han försökte tilloch med att lyfta henne en gång men det är ju inte så lätt eftersom de väger ganska så lika:P
Haha, vi hade ställt ner en skål med vatten på golvet till stina så hon skulle kunna dricka. Och medan jag och Jess står i köket för att laga mat så kommer Jonte, han sätter sig framför skålen på golvet och sedan böjer han sig fram för att dricka. hah. men jessica hann stoppa han, han fick inte i sig nå vatten, han bara doppade luggen:P sötnosen.

Idag kommer pappa hit och fikar, han jobbade igår så han kunde inte komma förbi. Sen ikväll blir det att gå ut och äta med Mamma & Janne, det var nämligen också upptagna igår med dop i Umeå så jag hann inte träffa dem heller.Så det ska bli trevligt, det är ju inte en helt riktigt födelsedag om inte mamma eller pappa är närvarande.

 
fick frukost på säng av älsklingen:)

 
 sötgrabbet vid middagsbordet:)


Kommentarer
Postat av: Jesse

haha vilken bild ni fick in på han

2008-10-28 @ 23:01:03
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0