Kyla!

Ute är det snöstorm & det känns nästan som att det blåser rakt igenom väggarna ikväll. Det är nämligen iskallt även inomhus. Men, jag tror att det mest beror på att det ser så fruktansvärt kallt ut ute när det blåser & snöar som det gör. Lilleman ligger just nu & sover men det dröjer nog inte länge innan det är matdags igen. Ante är förhoppningsvis påväg hem från hockeyn & jag håller tummarna på att han tar sig hem oskadd. För jag kan tänka mig att det inte är så lätt att se nåt på vägarna ikväll.

Annars så händer det inte så mycket här på dungatan. Vi myser mest!♥ Jag ska försöka ta mig i kragen & städa lite så jag kan ställa fram lite adventsljusstakar & göra det lite julmysigt här hemma. Men det får bli imorgon, eller ihelgen..! Det är konstigt att dagarna bara försvinner även fast man bara är hemma & inte gör speciellt mycket på dagarna. Men, den som har min uppmärksamhet just nu är ju vår älskade Charlie. Ibland kommer jag på mig själv att bara sitta & titta på han. Se alla miner och alla rörelser som han gör. Vilken lycka det är att äntligen få mysa med honom på riktigt:)

Imorgon fyller Antes mormor år & på lördag är det dop för älskade lilla Meja så jag tror att det kommer bli en riktigt mysig helg. Jag hoppas att ni läsare också får en helt underbar helg:)

Stora kramar!

Frida, Bea & Moa, nu är det dags att styra upp en fikadate. I miss u!♥

converse!

När vi var förbi Jim & Jessica i veckan så fick Charlie ett par supersöta virkade converse skor som Jessica gjort. Och som hon dessutom gjort mönstret till också. Själv skulle jag inte kunna göra ett par såna med mönster:P
Tack så mycket vännen!:)


(Bilden är lånad från jessicas blogg)trevlig helg!önskar Charlie:)


premiär!

Idag har vi varit ute på premiärturen med vagnen & det gick riktigt bra. Han sover faktiskt fortfarande, men snart är det matdags igen så det lär nog inte ta så länge innan han vaknar. Det var så skönt att vara ute & gå men jag känner att det var ett tag sedan jag var ute & gick så länge. Kroppen är inte riktigt återhämtad än, men det kommer väl så småningom!

Annars i veckan har det inte hänt så mkt annat än att vi bara varit hemma & myst så mycket som möjligt. Det är fortfarande svårt att förstå att han är vår & att han för mindre än en vecka sedan bodde i min mage. Otroligt faschinerande att det verkligen fungerar! Alla mor & farföräldrar har varit här & hälsat på & igår var vi på efterkontroll på BB & allt såg bra ut:)

Nu ska jag snart väcka lilleman & ikväll blir det att mysa framför hockeyn!

Kram på er alla!Tack förresten för alla gratulationer & kommentarer, det värmer i hjärtat!

13 november tjugohundratio

Klockan 09.16 så kom han äntligen till oss, vår älskade lilla Charlie.
Han vägde 3520g & var 50 cm lång - helt perfekt!
Idag har vi kommit hem från BB & allt vi ska göra nu de närmaste dagarna är att mysa med vår underbara guldklimp. Vår alldelens egna lilla Charlie. Obeskrivligt & helt fantastiskt!
 Mina älsklingar:)


3 dagar kvar.

Idag har jag:

* Skurat ugnen
* Dammsugit
* Skurat golven
* Dammtorkat
* Skurat toaletten
* Tvättat
* Hängt tvätt
* Skottat
*Startat & plockat ur diskmaskinen 2 ggr.


..men likafullt är det inga tecken från älsklingen i magen.. Bara att fortsätta hålla igång & vänta!


present.

I måndags när jag hade besök av Emma & Meja så fick jag en superfin födelsedagspresent. Och det roligaste med denna present är att när jag skulle få min present av Frida, Bea & Moa för ett tag sedan så fanns inte det de egentligen ville köpa åt mig så de gav mig ett presentkort istället. Men när jag hade öppnat paketet & sett presentkortet så berättade de för mig vad det var som de egentligen hade tänkt köpa & tydligen så känner mina vänner mig så bra att de allihopa tänkte på samma sak. Jag vet inte vad det är med dessa små fåglar men jag tycker om dem. Nu gäller det bara att komma på var jag ska sätta denna lilla pippi:)


ingenting.

Idag har det verkligen inte hänt någonting som är värt att blogga om. Jag håller tummarna på att morgondagen blir mer händelserik än denna & att bebis ger mig ett tecken på att den snart vill komma ut.


vecka 40.

Nu går jag in i vecka 40 & det är bara sex dagar kvar till BF. Tänk vad fort den här tiden har gått, jag har gått & burit på en liten människa inom mig i 39 hela veckor & jag kan inte fatta att det snart är dags att träffa den lill*.
Ju närmare vi kommer den 14 november, det datumet som vi länge gått & väntat på, så känns det faktiskt som att dagarna bara rusar fram samtidigt som tiden ibland står helt stilla. Snart börjar ett nytt kapitel i våra liv & jag vet att vi längtar lika mycket både jag & A efter att se vem som gömmer sig inom mig. Jag känner en stor glädje varje gång jag tänker på att vi snart kommer vara en familj, vi kommer inte bara vara Ante & Johanna längre. Helt otroligt. Det finns egentligen så mycket man skulle kunna skriva om graviditeten & alla förändringar som kommer att ske. Men jag kan inte beskriva den känslan & glädjen jag har över allt detta. Jag fullkomligt älskar att vara gravid, det är så mysigt, fascinerande & spännande att det verkligen växer en liten människa inom mig & jag vet att jag kommer vara med om någonting ännu större när det kommer till förlossningen. Och tänk att få se sitt egna lilla barn utvecklas & växa.. ja, det är en obeskrivlig känsla..
Jag är så lycklig & glad att jag får dela allt det här med dig Andreas, Jag älskar dig!
fönsterputsare sökes!

Jag har inte putsat mina fönster av den anledningen att det inte finns någonting som är så tråkigt & för att jag alltid lyckas göra fönsterna mer skitiga efteråt än vad de var innan. haha. Plus att alla fönster är så repiga att det ser ut som att någon har tvättat fönsterna med svinto vilket inte är så fint!  Så om det finns någon vänlig själ där ute som har lite att göra någon dag framöver så är det bara att komma förbi & tvätta;)Idag är det återigen lördag & denna veckan har gått tokfort. Jag trodde att det skulle gå sakta nu när jag inte jobbar längre men så verkar inte vara fallet. Jag tycker dessutom inte att jag hunnit göra nåt vettigt i veckan förutom att städa & tvätta, men nu när solen lyser in så ser det nästan ut som att jag borde städa igen. Hur kan det bli så dammigt så fort?!

Gällande bebis så mår den tydligen hur bra som helst i magen eftersom den fortfarande inte har visat något tecken på att vilja komma ut. Och det fastän jag inte gör annat än dricka hallonbladste, gå i trappor och försöka hålla i gång så mycket som möjligt. Men, det är ju fortfarande 8 dagar kvar innan BF.. men så länge hoppas jag inte att vi ska behöva vänta:)

Jag hoppas att ni får en undebar lördag allihopa!:)
Kramar!


torsdag.

Städning står på schemat. Det har stått på schemat hela veckan egentligen, men jag har alltid hittat på en massa bra ursäkter för att slippa. Men, idag hade jag tyvärr inget bra att komma med så det är bara att ta fram skurhinken & börja dammtorka. Jag har dessutom kört en tvättmaskin vilket var väldigt välbehövligt eftersom vår tvättstuga började svämma över av kläder & eftersom hela källaren svämmade över sist jag tvättade så blev det även lite motion för min del genom att springa upp & ner för trapporna för att se så allt såg bra ut & det gjorde det. Tack för det! Nu återstår ju bara frågan om jag törs starta en till maskin utan att det svämmar över? hm..
Anledningen till att det svämmade över sist var att det var stopp i avloppet. Ingen vacker syn kan jag meddela.

Nä, nu är det slut svammlat för mig. Nu måste jag ner & hänga upp tvätten och sedan fortsätta med städningen & hitta nåt att stoppa i magen.

Trevlig torsdag på er:)


Till bebis, kom ut nu! Vi längar efter dig så oerhört mycket:)

försäkringskassan.

Vilken djungel!
Eller är det bara gravidhjärnan som spökar ännu en gång..?!

RSS 2.0