isolerad.

Ja, det har varit lite aktivitet här på bloggen de senaste dagarna. Men det beror på att vi haft besök av den inte så trevliga magsjukan. Torsdagkväll var det min tur att åka dit så jag spenderade hela natten inne på toaletten & "sov" på golvet. Söndagmorgon var det charlies tur att bli sjuk & tisdagskväll var det antes tur att spendera natten & morgonen på toaletten. Så istället för att fira att ante hade semester & göra alla saker i charlies rum så blev det att sova & försöka bli friska. Stackars charlie blev tvingad att dricka vätskeersättning i stort sett hela dagarna vilket inte alls var speciellt uppskattat. Men trots att detta var den absolut värsta magsjukan båda jag & ante har haft så fick ändå charlie en lindrigare variant som gjorde att han aldrig blev riktigt slut. Så det var ju skönt!


Nu när vi blivit friska, det är bara charlie som behöver få lite mera mat i magen & lite mera krafter, så börjar semestern på allvar. Vi börjar midsommarfirandet ute hos svärmor för lunch & sedan åker vi vidare mot stugan för att fira med underbara vänner. På lördag stannar jag nog i stugan medan ante åker hem för att gå på midsommartravet en sväng & sedan på söndag så styr vi mot grängesberg med en hotellnatt i sundsvall.
Så nu håller jag tummarna för bra väder imorgon & att vi får en underbar vecka i grängesberg:)


Trevlig midsommar kära läsare:)
Kram på er!

storkillen.

Idag när vi var på milos ettårskalas så ställde sig Charlie upp helt själv genom att dra sig upp med hjälp av milos bobbobbycar! Vilken chock! Ante fick se när han ställde sig upp för allra första gången tidigare i veckan, på konsum i en av rullkorgarna:P

gunga!

Förresten, efter middagen idag så gick vi till lekparken. Jag tänkte nämligen att charlie skulle få testa på att gunga. Så jag packade ner kameran & promenerade dit. Jag satte charlie i gungan & puttade på lite försiktigt, men jag såg direkt att det inte var någon hit. C såg helt livrädd ut & blev helt stel i kroppen, så att ta fina kort gick inte riktigt som planerat. Det var bara att gå hem igen:P 
Bättre lycka nästa gång kanske..:P


sommarlov!

Idag packade jag in hela familjen i bilen & styrde mot bodbysund där det vankades skolavslutning. Och jag tycker inte att det är sommar förrän man har varit på en skolavslutning. Så nu är det fritt fram för värmen att komma tillbaka:) Det var riktigt mysigt att träffa alla barnen & lärarna igen! Alla barnen hade vuxit jättemkt så det var verkligen längesedan jag var där. Vädret kanske kunde ha varit lite bättre, men det regnade iaf inte så det årliga tårtkalaset gick att ha utomhus, och det är lika roligt varje år att se alla tårtorna. Jag blir helt faschinerad varje gång! Så många tårtor på en & samma gång!
När vi kom hem därifrån blev det att äta lunch & sedan skicka iväg ante till jobbet. Så jag & charlie passade på att gå en långpromenad runt skelleftehamn i solskenet & när vi nästan var hemma så ringde mamma & var sugen på en promenad så vi hakade på henne en vända till:) Riktigt skönt! Och mina nya skor är helt underbara att promenera i. love them!


Nu sover lilleman & jag ska sätta mig i soffan & se äntligen hemma & äta mina efterlängtade frusna vindruvor!
Imorgon blir det först bus med Meja & på kvällen blir det kalas för Milo. En fullspäckad dag:) Men det tycker vi om!
Kram på er!

sommar!

Idag har jag, Charlie & Hector njutit av solen & värmen ute i storgrundet. Ante jobbar hela helgen så vi passade på att umgås med farfar & Barbro. Charlie har badat i badtunnan för första gången & det gick galant:) annars idag har vi mest varit i skuggan & gått promenader för att svalka av oss lite. En riktigt mysig dag, trist bara att Ante inte kunde vara med. Imorgon var det tänkt att vi skulle busa med meja, men eftersom vi bara har en bil just nu så måste vi tyvärr skjuta upp det. Jag hoppas att vädret håller i sig så vi får testa hennes nya pool:) Nu ska vi försöka kyla ner oss lite innan det är dags att sova. Jag hoppas ni haft en underbar dag i solen:)

hej & hå.

Sommaren kom med stormsteg & innan vi förstod det så var det 25 grader varmt ute & närmare 30 grader inne. Pust! Men, vi ska inte klaga! Det är bara lite jobbigt för lilleman som är så känslig mot värmen. Så de senaste dagarna har det varit endast blöja på & försökt leta fram lite skugga så vi kunnat vara ute litegrann iaf.
Vi är dessutom hundvakt till Hector & han har det nog inte heller så lätt i värmen. Han går omkring & flåsar & försöker hitta en kall plats. Ibland smiter han ut men han smiter bara till närmaste skuggplats:P

imorgon blir det nog att besöka icamaxi eftersom vi två bilar imorgon! då får jag äntligen fylla kylen med lite mat för nu ekar det rätt bra där inne!

Nä, nu ska jag äta lite vindruvor & typ sova!
byye!


RSS 2.0