både och.

Idag börjar skolan om för mina älskade pluggvänner. Det känns både trist att jag inte kommer få umgås med dem lika mycket som förr, men samtidigt är jag glad över att ta en paus. Men jag får helt enkelt stå för en massa fredagsfikan i höst så jag får höra om allt som de håller på med. Frida & Bea, Lyckatill ni kommer att klara er galant utan mig:)

Dagen på jobbet har varit lite lång, det är så tråkigt att jobba när man inte har någonting att göra. Tiden går såå sakta. Men, innan jag gick hem idag så hade jag fått några prover iaf så morgondagen lär gå lite snabbare iaf. Vilket känns bra. Och har jag riktigt riktigt tur så får jag äntligen träffa älskade lilla M också. Och det känns så roligt. Jag längtar hur mycket som helst!

Nu blir det att se film, och sedan sova.
Godnatt!:)

kräftskiva

Igår hade vi kräftskiva här på dungatan & det var riktigt gott måste jag säga. Med kräftor, rökta räkor, aioli, sallad, nybakad bröd, ägg, romröra & västerbottenspaj så kan det ju inte bli annat än lyckat. Att sällskapet dessutom alltid är oerhört trevliga att umgås med gör ju inte saken sämre. Tack för en riktigt trevlig kväll:)

Ikväll är det väldigt lugnt för min del, sitter hemma i soffan inlindad i filtar. Ante är i storgrundet på stugsista men jag kände inte riktigt för att följa med. Jag är hemma & kurerar mig istället med förhoppningen om att förkylningen ska ge med sig. Det är ju nämligen så att det finns en liten Meja som jag längtar så oerhört mycket efter att få träffa, men jag vill ju inte smitta henne med min förkylning. Så det är bara att bli frisk så vi kan åka dit & hälsa på. Familjen Lidman/Lundström, ni är saknade!

Nu tänkte jag gå & tända lite fler värmeljus & äta lite frozen cheesecake som blev över från igår:)
Trevlig lördagskväll allihopa!


önskelista.

Jag önskar mig två nya toalettstolar.

Nu kanske ni undrar varför jag önskar mig just detta.. Jo, vi har länge & väl letat nya sitsar till våra toaletter men det är ju inga som passar. Den minsta sitsen man kan få tag på är 3cm större än våran så det går inte att byta & jag vill inget hellre än att byta till en ny fräsch toasits!

Så om det finns någon där ute som behöver en toasits eller tre så är det bara att höra av sig till oss. Vi har några på lager;P

regnet öser ner.

Nu har det regnat snart hela dagen, när ska det sluta?!
Man blir inte direkt piggare av att det är så grått & trist ute. Jobbdagen idag blev lite kortare än jag hade tänkt mig, jag åkte hem redan vid lunch. Sov inte så bra inatt + att jag har en förkylning på intågande. Men jag håller tummarna på att den ska försvinna lika fort som den kom & jag hoppas att jag är piggare imorgon så jag kan jobba igen. Sen jag kom hem har jag bara legat i soffan & sovit & nu väntar snart middag. Jag börjar känna mig superhungrig!

Mys ordentligt idag när vädret ändå är så dåligt:)
det ska jag göra..!


halsont.

Imorgon blir det en date med brudarna hemma hos bea, i deras nya hus. Det ska bli riktigt kul att se var & hur de bor. Om jag nu hittar dit vill säga;P Men det ska nog lösa sig. Jag håller dock på att bli förkyld, ont i halsen och tung i huvudet. Men ingenting kan stoppa mig imorgon. Jag ska träffa tjejerna, så är det bara. Det var så längesen sist & nästa vecka börjar ju skolan om för dem så då blir det fullt upp igen.

Idag har vi varit på den andra föräldraträffen & trots att de tar upp väldigt intressanta saker så lyckas de tyvärr göra det så långdraget att man inte riktigt orkar koncentrera sig. Sen känns det dessutom så svårt att sätta sig in i hur man egentligen vill ha det när man väl kommer in på förlossningen. Man har ju ingen aning om hur det kommer vara eller kännas. Ont som tusan kommer det såklart att göra, men jag vet ju inte på vilket sätt. Man får nog helt enkelt lita en hel del på barnmorskan + att man nog måste vara öppen för deras råd och förslag. Så jag är inte speciellt orolig, inte nu iaf. Man vet ju aldrig hur det känns när det väl börjar närma sig:P


Nu är N på väg hit för nu är det filmtajm. För min del blir det nog bara att se början av filmen för sen kommer jag nog att somna. Som vanligt.

Godnatt!


bilder.


Dagens foto, v.27+6
Imorgon har jag gått 27 fulla veckor. Oj vad tiden går fort. Men nu börjar man ändå känna att det inte är så jätte länge kvar innan vi får träffa vår lilla älskling:)



Idag kunde jag inte hålla mig längre.. två bodysar (?) en med stjärnor och en helgrå.
Det följde även med en liten mössa, vit med gråa stjärnor.
Jag har även hittat massor med fina kläder på lindex, men jag hade tänkt försöka hålla mig ett litet tag till ändå!

*******
Ny vecka väntar imorgon & den är redan fullspäckad.
Måndag: Jobb & andra föräldraträffen
Tisdag: Jobb & date med frida, bea & moa:)
Onsdag: Bara jobb än så länge
Torsdag: Jobb & barnmorskebesök:)
Fredag: Jobb & kräftskiva
Lördag: stugsista & kanske matfesten

*******


Nu ska jag göra mig en smoothie innan det är dags för en date med John Blund!
Godnatt!


sådär.

Nu har jag skickat in uppgiften så nu är det bara att vänta nervöst & hålla tummarna på ett G. Jag känner mig inte helt 100 på vad hon egentligen ville att jag skulle ändra på, men lite mer har jag skrivit iaf. Så vi får väl se..

Nu väntar dammråttorna på mig!

sunday.

Gårdagen spenderades i lövånger. Först en fikadate med Karin. Riktigt trevligt, det är ju nämligen inte så ofta vi ses nu mera så det var riktigt kul att vi kunde tajma in en fikadate i lövånger:) Efter fika och mycket surr så begav jag mig till storstugan för att äta lunch & fira bertils 85års dag med hela släkten Lundqvist. God mat & trevligt sällskap:) Kvällen blev däremot väldigt lugn, jag & A var bara hemma och slappade i soffan innan det blev dags för sängen.

Idag ska jag skicka in mina kompletteringar, ja jag vet att jag tjatat om dessa förr men idag ska de in. Innan klockan 12! Sen ska jag nog försöka städa lite här hemma, det ser ut som ett bombnedslag i hela huset & vad som händer när ante kommer hem det får vi se. Söndagar & tråkigt väder ute brukar inte innebära så mycket aktivitet:P

Nä, nu blir det lite skola!
Byye:)

glädje.

Idag fick jag veta att jag ska få jobba ända fram till sista oktober & det känns så härligt. Nu slipper jag påbörja skolan i höst eftersom jag ändå inte kan fullfölja hela terminen. Vilken lättnad. Nu gäller det bara att ansöka om studieuppehåll osv, men det ska väl inte behöva vara så svårt?!:)
Eftersom jag nu får jobba ända till oktober så känns det lite bättre även när det gäller mammapengen, men hur mycket/lite det blir det återstår att se. Väntar på att försäkringskassan ska höra av sig & troligtvis så är de dem som har ringt idag bara för att jag glömde mobilen hemma imorse. Men de ringer väl upp igen... hoppas jag:P

Magen växer så det knakar & man börjar känna sig allt mer klumpig, men trots det så älskar jag magen & det lilla livet som sparkar och rör sig dag som natt:)

Ikväll kan det hända att det blir att se fotboll, annars blir det nog att bara ta det lugnt. Ante & svärfar är ute och jobbar på med altanräcket & jag tänkte också försöka vara lite duktig & göra klart kompletteringarna. Nu fick jag faktiskt lite energi bara för att jag slipper skolan i höst;P

Ska försöka komma ihåg att lägga in en magbild i veckan också:)

frågetecken.

That´s me today. 
Jag känner att denna söndag inte riktigt är någon höjdardag.
Det är många frågor som snurrar runt i huvudet kring skolkompletteringar, jobb, försäkringskassan, skola m.m..
Jag blir inte klok på någonting. Att jag skulle ha gjort kompletteringarna för längesedan är ju kanske inte så svårt att lista ut. Men jag är & har varit så fruktansvärt omotiverad till detta vilket gör det oerhört svårt att verkligen sätta sig & göra bort. Varje gång jag tänker att jag ska sätta mig & göra det så kommer den jobbiga känslan av misslyckande. En känsla som man mer än gärna stöter ifrån sig så snabbt som möjligt. Blir ju kanske inte bättre av att man är lite extra känslig över allt nu för tiden.
Men nu börjar deadlinen närma sig så det är bara att ta tjuren vid hornen.
Sen återstår ju frågan kring skolan & hösten? Hur ska man göra/tänka där?
Sommaren har gått alldelens för fort, jag hänger inte med.

Nu ska jag dra ut min kära sambo som ser ut att vara lite slutkörd efter gårdagens bröllopsfestligheter & åka ut till en stuga där det förhoppningsvis fläktar mer än vad det gör här hemma. Så med böckerna i högsta hugg ska jag sätta mig i en solstol & försöka trigga igång skolhjärnan...



bebismys.

Igår när A & J for till rönnbäcken för att spela lite golf passade jag på att umgås med jessica & mysa med lilleman. Han var helt underbart söt och jag hade nog kunnat stanna kvar där hur länge som helst och bara tittat på honom. När man får hålla i en sån liten bebis så känns ens egna graviditet på nåt vis betydligt verkligare, det är ju en sån liten krabat som vi snart också ska få mysa med.
I början när vi kom dit så var Jonte vaken också och när jag gick omkring och höll i sebastian så började han skrika för att han var hungrig & då tittade jonte på mig och sa att han tyckte jag nog skulle ge tillbaka lillabror till mamma. haha, sötnosen. Han tänkte nog att han skulle sluta skrika då:P


Nu är ante hos tandläkaren & när han kommer därifrån ska vi åka en sväng till Nolia med svärmor & micke. Sen blir det bara att åka hem & hämta bilen för att fortsätta resan mot umeå där vår nya bil väntar på oss:) Det ska bli spännande. Vi stannar nog i stugan efter det & kommer inte hem förrän på lördagsmorgon när det blir att förbereda sig inför sommarens bröllopsfest nummer 2:)

Njut av det fina vädret nu!:)
kramar!

borta bra, men hemma bäst!

Ja, då sitter jag här hemma på dungatan igen. Betydligt tidigare än planerat men ändå rätt nöjd & mättad av storstadsstressen.
Gårdagens middag med fastrarna var som vanligt väldigt trevlig & maten lika god som vanligt. Men när vi är påväg tillbaka till hotellet så känner jag riktigt hur magen vänder sig & jag hinner inte mer än ut ur tunnelbanan förrän jag måste uppsöka närmaste soptunna. Som tur var så var vi de enda där just då, för när man mår så dåligt är det inte så roligt med åskådare. Jag kände mig genast piggare & mindre illamående så när vi kom tillbaka till hotellet så försökte jag dricka lite vatten vilket resulterade i att jag mer eller mindre kramade toaletten halva natten:/ Vad som riktigt var galet med mig och magen vet jag inte riktigt, det jag dock vet är att jag aldrig mått så dåligt någon gång.
Ante som är så underbar letade sig ut på stockholms mörka gator efter en öppen affär så jag skulle få i mig någonting eftersom magen blev så tom. Men det var med hjärtat i halsgropen pga. krockar, arga människor, flygande glasflaskor & stora mystiska blodpölar på vägen som han lättad kom in genom dörren till hotellet. Och efter att han berättat allt som hänt under den korta tid han var borta var jag väldigt nöjd av att ha honom tillbaka. Vid tre-tiden kände jag att magen lugnat ner sig så då först vågade jag ta mig upp från golvet och lägga mig i sängen.

Idag var vi ju tvungen att checka ut från hotellet & eftersom vi ännu inte hittat oss någon bil så gjorde ante allt i sin makt för att hitta ett annat hotell så vi kunde stanna en natt extra, men eftersom alla hotell var fullbokade förutom de rummen som kostar närmare 3000kr/natt så blev vi väldigt tveksamma över att stanna. Vi bestämde oss iaf, efter många om & men att åka ut till Åkersberga & KVD nätbilsauktioner. När vi kom dit så gick vi runt och kikade på de bilar som fanns inne & vi provkörde två av dem. Dock så går inte auktionerna ut förrän imorgon så då hade vi varit tvunga att ta in på ett dyrt hotell i någon förort för att kanske vinna det högsta budet på en av bilarna. Men eftersom auktionerna inte blir klara förrän klockan 14 & 15 så hade vi ändå varit tvungna att hitta internet någonstans eftersom man alltid måste checka ut före klockan 12 & det går bara att lägga bud via internet plus att KVD stänger klockan 17 vilket innebär att vi hade varit tvunga att stanna ytteligare en natt bara för att vänta på den eventuella bilen. Så i all hast kom vi på att vi skulle hinna med planet som gick 17.15 från arlanda, iallafall om allt gick som vi ville. Och för en gångs skull så gjorde det faktiskt det, vi hann med arlanda express & det fanns lediga biljetter när vi kom till arlanda, så när vi checkat in väskorna var det bara att gå igenom säkerhetskontrollen & direkt sätta sig på planet. Tajming!:)

Så nu får vi se vad som händer de resterande dagarna av denna vecka, lägger vi högsta budet på en bil så kanske det blir ett till besök i storstan & blir det inte det så får vi se vad som händer istället.
När det gäller kräftfisket hos syster så får vi helt enkelt skjuta upp det till nästa år, för det blir tyvärr lite väl bökigt att ta sig fram och tillbaka till gränges eftersom vi inte har så lång tid på oss att vara där.  Och även om det känns väldigt skönt att vara hemma så hade det självklart varit väldigt spännande att se hur fisket går till! Men, vi laddar starkt upp inför nästa höst & nästa fiske:)

Nu ska vi bara mysa i soffan och ta det väldigt lugnt. Vi är båda utmattade efter en ansträngande natt & stressig dag.

Godnatt:)

sthlm.

Att gå omkring i storstan när det är varmt och fuktigt i luften är inte direkt någonting jag rekomenderar när man är gravid. Fötterna är svullna och man är svettigare än någonsin!:P Men förutom det så är det riktigt härligt att komma hemifrån en stund, trots att man känner sig som världens turist mellan varven:P Nu väntar jag på hotellet på att ante ska komma tillbaka från klippningen och då blir det att göra sig klar för en middag med fastrarna. Det ska bli riktigt trevligt:)

På bilfronten står vi rätt stilla för tillfället men vi håller tummarna på att det ska gå enligt planerna:)

Nu blir det att göra sig klar!:)
Byye!


stort grattis.

I torsdags fick jag en underbar nyhet när jag var på jobbet, Emma & Peders lilla Meja hade äntligen bestämt sig för att komma ut. Och av bilden att döma så ser hon ut som en prinsessa. Jag håller redan på att längta ihjäl mig för att få träffa underverket:) Men jag får snällt vänta tills efter sthlmsresan. Stort grattis kära vänner:)

I morse fick jag ännu en underbar nyhet, denna gång var det Jessica & Jims lilla kille som bestämt sig för att komma ut. Och självklart så längtar jag lika mycket till att få träffa den lilla grabben. Stort grattis även till er:)

Man kan ju inte låta bli att längta lite extra mycket efter att få mysa med vår lilla krabat, men h*n får nog ändå snällt vänta några månader till innan h*n bestämmer sig för att komma ut. Det är ju nämligen liite för tidigt än. Men det går inte en dag utan att jag tänker på hur lycklig jag är som får bära en växande liten bebis i min mage, det är en sådan obeskrivligt underbar känsla & ibland ligger jag bara och tittar på hur magen rör på sig när h*n sparkas och har sig. Älskade lilla barn!


Inom en timma så åker vid mot Umeå flygplats för att senare åka vidare mot huvudstaden. Det ska bli riktigt härligt att komma iväg & att bara vara jag & älsklingen. Allt är packat och väskorna är redo, nu väntar bara lite lunch i magen och sedan åker vi:)
Har ni tur kommer det en liten uppdatering från sthlm/gränges & håll tummarna för oss att vi hittar bilen med stort B;)

Kramar!

check!

Nu är flygbiljetten bokad, tyvärr så fanns det inte flyg från skellefteå så vi måste åka från umeå. Men det får gå bra det också, så om det är någon som har lite att göra den 8 augusti som gärna vill skjutsa oss till umeå får gärna höra av sig;)
Nu gäller det bara att hitta en bra, snygg, prisvärd bil att köpa när vi är där nere:)
Annars går vår plan inte riktigt som planerat.

Imorgon väntar sista veckan på jobbet så ikväll blir det bara film och mys.

RSS 2.0