Måndag.

I kväll har jag äntligen fått tummen ur & städat lite i garderoben + byrån. Skönt. Nu blir det förhoppnngsvis lite lättare att se vad det finns för kläder att välja mellan.


Nu ska jag äta upp den sista chokladbiten, min middag bestod nämligen av Mjölk & flingor & det märks i magen. Men jag orkar inte äta nåt. Ingen mat känns lockande. Shit happends!


By the way så tycker jag inte om vårat trådlösa tangentbord.


Goodbye!


(roligare än såhär är jag inte idag)

Kommentarer
Postat av: Jesse

hello, du hur blev det för dig med IKEA?

2009-01-13 @ 08:39:26
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/
Postat av: Jesse

Det är nämligen såhär, att jag skulle ju egentligen på revyn på lördag, men när mormor skulle köpa biljetterna så hade hon sagt lördag den 18:e, så då fick hon den 18:e och det är ju en söndag =P och det fanns inga biljetter kvar til lördagen så vi ska fara en annan helg istället..så jag tänkte bara om du fortfarande skulle fara och vilken dag? för jag är ju ledig lördag nu igen =P haha

2009-01-13 @ 12:39:58
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/
Postat av: Jesse

haha det förstår jag, jag skulle inte heller vilja åka bil så långt dagen efter =P Ja jag far jätte gärna på lördag, så länge inte din mamma blir ledsen för att vi far utan henne..

2009-01-13 @ 21:09:03
URL: http://minsonsmorsa.blogg.se/
Postat av: jojj

Men då bestämmer vi lördag. Mamma följer nog med iallafall bara hon slipper köra dit. Sen ser vi väl vad det är för väder på lördag. Är det skitväder så kanske vi inte åker.. är ju inte så kul att köra då. Men annars så bokar vi Ikea, Yeah! :)

2009-01-13 @ 21:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0