Klubben.

Dagen började med att vi sov..länge.. som vanligt. Sen fick vi åka cab med J till Madde & Robin för att hämta hem våran bil. När vi hämtat bilen så åkte vi direkt till Birger & Barbro för att sedan åka ut till en Ö som heter Klubben. Den ligger en bit utanför storgrundet. Där satte gubbarna direkt igång med att röka abborrarna & sikarna som de fiskat upp. Efter en otroligt god middag med nyfångad & rökt fisk så åkte vi ut till Gåsören & åt en jättegod cheescake med jordgubbar. Jag & A gick runt ön ett varv & när vi var på den andra sidan ön så förlovade vi oss. Det kändes så rätt att förlova sig där ute, en ö med otroligt vacker utsikt:)
När vi kom tillbaka till klubben efter en liten extra båttur så blev det att börja elda i bastun. Vi bastade sedan & badade i havet. Kallt men väldigt uppfriskande. Jag tror att jag fick mig i vattnet säkert fem gånger. Härligt! Efter bastubadet så blev det att vi packade ihop oss & åkte hem.
Tack Birger,Barbro,Christer,Tomas & Anki för att vi fick följa med:)

     
som ni kanske förstår så är det rökning av fisk som står på schemat:)
 

Utsikten från stugan & runt ön.
    

     

Flora fick också följa med.Här är den färdiga fisken. Jag tog tyvärr inga bilder under middagen för jag var så hungrig & koncentrerad på fiskens alla ben:P
 

Nu kommer lite bilder från Gåsören:
     

     

     

   

På väg tillbaka till storgrundet på natten.
 

Kommentarer
Postat av: Malin H

Ett stort grattis till er! Det är så himla kul att ni förlovat er! Massor med grattis från mig och Jimmy härifrån Sigtuna. Kramar i massor!!!

2009-07-19 @ 16:14:47
URL: http://hedlundmalin.blogg.se/
Postat av: Maja

Så härligt det ser ut!

2009-07-19 @ 17:57:16
URL: http://corneliamatilda.blogg.se/
Postat av: Jeanette

GRATTIS till er..!!! =)

2009-07-19 @ 23:54:19
URL: http://jjeeaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0