Lättlagad & trevlig påskkaka.
Fick ett recept av A igår:P
-------------------------------
1dl socker
4ägg
2dl torkad frukt
1tsk salt
1dl farinsocker
4msk citronsaft
nötter
2 liter whisky
-------------------------------
Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen whiskyn, om den fortfarande håller kvalitéten.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med att torkad fjukt.
Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt.
De é inte schå noga.
Kolla whischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en ma...sched.. och schå socker, eller nåt, vad fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 frader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen grnom fönschtret, icg....schå kolla schen whiskyn.
Gå å lägg dej.. Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka iallafall....?
Lyckatill!
Hör gärna av er om ni får för er att testa;P
-------------------------------
1dl socker
4ägg
2dl torkad frukt
1tsk salt
1dl farinsocker
4msk citronsaft
nötter
2 liter whisky
-------------------------------
Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.
Sätt på elvispen. Smaka återigen whiskyn, om den fortfarande håller kvalitéten.
Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa igen.
Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.
Knäck två hönor och schläng i schkålen, med att torkad fjukt.
Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn fortfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt.
De é inte schå noga.
Kolla whischkyn.
Schila citronsaften, lägg till en ma...sched.. och schå socker, eller nåt, vad fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 frader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen grnom fönschtret, icg....schå kolla schen whiskyn.
Gå å lägg dej.. Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka iallafall....?
Lyckatill!
Hör gärna av er om ni får för er att testa;P
Kommentarer
Postat av: Anonym
Vi kanske ska prova det där receptet om ni kommer och hälsar på till sommarn :P
Hoppas det går bra med flyttandet!
Trackback