farbror doktorn.

När charlie var på sexmånaders kontrollen så upptäcktes ett litet blåsljud på hans lilla hjärta. Första reaktionen blev såklart lite chockerande men efter lite mera information så blev jag genast lugnare. Strax efter besöket ¨på bvc så blev charlie förkyld & vi kände direkt att det var därför de hade hört blåsljudet.. Veckorna gick & idag fick vi äntligen komma till stan & barn för att kolla ännu en gång på hjärtat. Vi började besöket med att ta ett EKG & charlie var fullproppad med blåa klisterlappar & slangar. Därefter fick vi träffa en sköterska som kollade syresättningen i blodet + tog blodtryck. Redan vid besöket hos sköterskan så började charlies humör tryta lite.. men allt gick ändå bra. Han var så duktig vår lilla prins.
Det tredje och sista stoppet var hos läkaren & det tog inte många minuter innan vi förstod att krafterna var påväg att ta slut hos lillkillen. Men, läkaren gjorde så gott han kunde för att lyssna på hjärtat vilket inte var det lättaste men han kom ändå fram till att blåsljudet fortfarande var kvar & efter lite dividerande så ville han ändå skicka oss till umeå för ett ultraljud. Eftersom charlie sällan sitter stilla, äter helst hela dagarna & ständigt är glad så känner vi oss inte så oroliga. Hade det varit några större fel med hans hjärta så hade man nog märkt att någonting inte var helt okej. Det är ju trots allt många barn som har blåsljud som växer bort när de blivit lite äldre.
Men trots det så är vi tacksamma för att de tar det på allvar & låter oss åka till umeå. Bättre en koll för mycket än en för lite.


Idag har jag fått en ny kompis av min älskade sambo, en ny dator. Så nu ska det förhoppningsvis komma in lite fler inlägg & absolut mera bilder:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0