stockholm.

I fredags vid ett var det meningen att jag, mamma & charlie skulle sitta på ett flyg till huvudstaden för att möta upp min syster. Vid halv tio tiden ringer Madde & säger att flyget är inställt pga "tekniskt fel" men att hon skulle göra allt hon kunde för att boka om oss på ett senare flyg. Och efter ett antal telefonsamtal hit & dit så var vi med på 16.05 planet istället. Flygresan ner gick jättebra, charlie klarade det galant! Så jag har såklart oroat mig i onödan. Killen som satt brevid mig tycket nog att det var lite jobbigt när jag ammade charlie vid landningen för då stirrade han ut genom fönstret hela tiden:P Men, det fick han tåla! haha

Vi började stockholmsvistelsen med att äta middag med mina fastrar & det var god mat & trevligt sällskap som vanligt:) Men eftersom vi var framme så sent pga flyget så blev det middag just när charlie i vanliga fall brukar sova så han var kanske inte på sitt bästa humör vilket resulterade i att jag sprang alla trapporna ner med charlie istället för att åka hissen. Jag ville ju inte att någon av grannarna skulle bli arga. haha! För så arg har han inte varit på länge:P Tur att han var glad några stunder iaf!
Vandrarhemmet vi bodde på var riktigt fint, så det kan jag absolut rekommendera. Superbra att ha ett så stort kök att använda när man har barn. Man kan ju laga mat när man vill & har tillgång till det mesta. Så om ni ska bo i stockholm så kika in på Fridhemsplans vandrarhem:) Supergod frukost var det också! Rummet vi bodde i kändes precis som vilket hotellrum som helst, så vandrarhemskänslan fanns då inte! (speciellt inte när man har bott på vandrarhemmet kronan i luleå:P)

För att inte uttråka er allt för mkt så ska jag inte berätta om allt i detalj. Men vi har haft några underbara dagar med shopping, god mat, njutit av solen i rålambshovsparken & myst med lilleman. En helg går såå snabbt så man hinner inte med så mkt. Men jag är nöjd med helgen & det är ju det viktigaste:)

Hemresan gick också bra, lite strul pga radar problemet men vi behövde som tur var bara vänta i några minuter innan vi fick åka iväg. Jag hade blivit galen om vi inte tagit oss hem. Charlie somnade direkt vi lyft & sov hela vägen hem så jag var tvungen att väcka honom när vi skulle kliva av planet. stackarn. Det har varit en tuff helg med många intryck & lite sömn. Men det får vi ta igen nu!

Jag ska lägga in lite bilder från sthlm så ni får se! De flesta är såklart på charlie men ni hade nog inte förväntat er någonting annat. haha!

Som ni förstår så finns det massor av saker att berätta om resan men ni får nöja er med detta!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0