1 november.

Fick just veta av A att det blir bio & kanske t.o.m middag på nån restaurang imorgon med Jimmy&Malin. Det ska bli trevligt. var ju ett tag sedan vi umgicks med dom. Filmen vi ska se är senaste bondfilmen, och jag följer mest med bara för att det är kul med bio. Jag har ju inte sett nån bondfilm så jag är inte så insatt. haha.

Sitter just nu framför tvn & kikar på idol. Mest för att tiden ska gå så att ante kommer hem & jag får lite sällskap. Sen lät det spännande med schlagertema, mest för att höra Kevin sjunga på svenska & för att Anna ska sjunga "Stad i ljus".

nu ringer mamma så vi hörs sen.
kram!

one of those days!

Seg.
Idag är det en seg dag, jag vet inte riktigt vad det beror på men jag orkar inte ta tag i nåt seriöst idag.
Jag & A var ute & åt på lunchen, men det känns som att maten skulle ha blivit mkt bättre om vi lagat den själv.
så det var första & sista gången vi lunchar på pompei!

Jahapp, vad händer ikväll då?
troligtvis blir det att krypa upp i soffan med filten & kanske en bok & vänta på att älsklingen kommer hem från jobbet. Då blir det troligtvis en promenad med turbobruden & sen en film..

Så idag händer det inte så mycket som är värt att blogga om.
Jag återkommer imorgon & jag hoppas att jag har mer energi då.

Ha en superbra kväll everybody:)

måste..

ju bara lägga in en bild på mina två älsklingar också. 


Jag älskar er!

paltkoma.

Nu har jag just ätit middag, palt. Ante jobbar kväll så då gäller det att passa på att äta saker som han inte är stormförtjust i. Så imorgon blir det tonfinskgratäng tror jag, nåt ätbart som innehåller tonfisk iaf:)

Tavlan blev ju somsagt klar i tisdags och Annica ska ta kort på resultatet så att ni också får se hur den blev. Men jag blev nöjd & det blev som tur var annica också:)

Igår blev det surströmming hos mamma, för janne är i stugan och fiskar så då måste man ju passa på att äta det som han fullkomligen avskyr;P

hur kan man inte tycka om detta?

I veckan är det ju novemberlov så igår och idag har det varit rätt tomt på skolan, bara vi lärare som har jobbat. Men det är rätt skönt också att få hinna jobba & förbereda lite:) Idag unnade vi oss även lunch på värdshuset i burträsk. Vi åt alla varsin pizza, men min & Majvors var i stort sett vidbränd på undersidan & jättesvår att skära. Men då sa M det till hon som jobbade & då fick vi igen pengarna. Schysst! : )


Jaa, det finns nog inte så mkt mer att berätta tror jag..
Nu ska jag gå och klä på mig massor med kläder och dra mig ut på en promenad, Ante har ju bilen.. och emma ska på hockey & min cykel står uppe på solbacken så jag skippar frillen ikväll. En promenad i mörkret får duga. Om jag törs, men det återstår att se när jag kommer mig ut.

Håller tummarna för Aik ikväll.
skulle sitta bra med en 3p:)

Klar!

Jag är klar!
Helt otroligt, men jag är klar med tavlan som jag kämpat med. Det har varit jättekul men nervöst & speciellt ikväll när jag bestämde mig för att limma tavlan. Jag ska fota den senare & lägga upp här. men just nu får den ligga på skrivbordet..
jag är nämligen lite nervös för att röra den.. tänk om alla pärlor lossnar?!




Nu ska jag nog borsta tänderna & krypa till sängs. Jag måste ju hinna läsa lite ur "I en annan del av Bromma"  av Martina Haag.

Godnatt på er!

snart..

är det dax för hemgång.
Då blir det att stanna en stund på stan för att återställa ett par byxor som jag fick av mamma i present, jag ska även köpa fler limark så jag kan göra klart tavlan. Jag började limma igår och det gick ju faktiskt rätt bra, nu är det bara att hålla tummarna på att det funkar lika bra idag!
På tisdagar brukar jag ju egentligen träna, (de 2 senaste tisdagarna iaf...) men idag blir det nog inget av det.
Jag ska se på hockeyn & göra klart tavlan istället.


När jag kikade ut genom fönstret för en stund sedan så såg jag att polisen har kommit & parkerat på skolgården..
Nu blir man inte längre förvånad när de står här för nu är det så ofta. Men dom behövs, direkt polisen parkerar bilen på skolgården vid vägen så smyyger alla biliser fram. Och det är bra, för hur många är det egentligen som kör 50 förbi härute? Inte är det många...


Nu ska jag höra & det är något mer jag kan göra annars ska jag nog ta mig en kopp te & läsa norran.
Kram på er!

22år.

Igår var det min födelsedag. En riktigt bra födelsedag.
Jag fick fina presenter och fick äran att umgås med personer som jag tycker om. Så egentligen hade den inte kunnat gå fel. Tack för en trevlig dag/kväll:)

Först bjöd vi svärfar på fika här hos oss, och sedan tog vi med oss fikat och begav oss till svärmor i hamn. Micke hade jobbat natt och sov, och eftersom vi skulle på husvisningen kl 15 så kände vi att det var likabra att vi åkte ner istället för att de skulle stressa upp till stan. Visningen gick bra, jättebra faktiskt. Men vi är lite i valet & kvalet om hur vi ska göra.. just nu lutar det mer åt "nej" hållet.. Vi visste ju att det var ett renoveringsobjekt, men det känns som att det kommer bli ett lite förstort och dyrt projekt för våran del.. vi får fortsätta väga för & nackdelar innan vi bestämmer oss helt.

Efter visningen så begav vi oss till Örviken till familjen Antonsson/Lindgren.
Där grillade vi & det blev supergott. Sen var det meningen att vi skulle köpa hem Skellefteå matchen också, vilket vi gjorde. Men när matchen skulle börja så försvann allt.. och efter flera samtal till CanalDigital så började det tillslut att fungera, men då hade vi missat hela första perioden. När vi väl hade fått igång det så funkade det bra, och det var härligt med ännu en 3p borta.
Självklart så hann vi även med att busa lite med Jonte. och han busade på med stina, han försökte tilloch med att lyfta henne en gång men det är ju inte så lätt eftersom de väger ganska så lika:P
Haha, vi hade ställt ner en skål med vatten på golvet till stina så hon skulle kunna dricka. Och medan jag och Jess står i köket för att laga mat så kommer Jonte, han sätter sig framför skålen på golvet och sedan böjer han sig fram för att dricka. hah. men jessica hann stoppa han, han fick inte i sig nå vatten, han bara doppade luggen:P sötnosen.

Idag kommer pappa hit och fikar, han jobbade igår så han kunde inte komma förbi. Sen ikväll blir det att gå ut och äta med Mamma & Janne, det var nämligen också upptagna igår med dop i Umeå så jag hann inte träffa dem heller.Så det ska bli trevligt, det är ju inte en helt riktigt födelsedag om inte mamma eller pappa är närvarande.

 
fick frukost på säng av älsklingen:)

 
 sötgrabbet vid middagsbordet:)


Fick..

blommor av mamma:)
De ska på dop i umeå imorgon så därför fick jag blommor lite i förskott!
Tack mamma!:)



Nu blir det film och sen sova. Godnatt allihopa:)

...

Resultatet på bowlingen.
1. Ante
2. Peder
3. Emma
4. Johanna.


Behöver jag säga nåt mer? :P




Lite bilder från kvällen.

          

Ante, Emma & Peder in action.


Vi ;P




Husvisning.

Nu åker vi till hamn för att bla. bowla men också hälsa på mamma & janne.


Måste ju bara skriva att vi ska till hamn imorgon också för att kika på ett hus, det är tydligen ett renoveringsobjekt men tomten är ju fin osv. Sen är vi ju väldigt sugna på att bo i hus, man blir så less på alla sura människor i huset.
Spännandespännande. Tänk, det kanske blir en födelsedag att minnas extra mycket;) (ja, jag får alltid för stora förhoppningar innan en husvisning..men det blir ju inte alltid som jag har tänkt mig. haha)

trevlig kväll på er allihopa!

(kameran får följa med på bowlingen så det kommer bilder senare)

skoljoggen.

Idag har vi varit ute hela förmiddagen med barnen.
Eftersom vi har hälsovecka i veckan så passade vi på att avsluta veckan med skoljoggen.. så barnen delades in i olika grupper och sedan fick de gå en tipsrunda på ca 2 km som handlade om FN. (det är ju FN dagen idag)
När alla kommit fram så började Roger att laga maten, Rogers specialwok- barnens favorit!
Till efterrätt så fick barnen varsitt äpple, och eftersom äpplen är så goda så tänkte jag att jag skulle smaka en liten klyfta. Men det gick ju inte speciellt bra, efter 3 minimala tuggan jag tog så började det klia, och sedan kom blåsan. Så det är bara att inse att jag inte får äta det. Ibland är det faktiskt värt kliandet och blåsorna, för äpplen är ju såå goda!

Nu ska jag lägga in lite bilder på datorn som vi tagit idag, och sedan har jag lite saker att renskirva och förbereda inför nästa vecka!


Ikväll är det bowling som gäller med Emma och Peder, så jag återkommer ikväll med lite bilder och info om hur det gick:)

Ha en bra fredag allihopa!

Nu..

är det snart hemgång som gäller. Annica och Mattias håller på att planera klart inför morgondagens skoljogg men sen är det dax att åka hem. Dagen går så fort när man slutar kl 15.
Det ska bli kul att se vad A & M har hittat på för trevligheter inför morgondagen:)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, jag har inte helt besämt mig.
Eller min plan ser ut såhär, när jag kommer hem hade jag tänkt baka nåt gott att bjuda på på lördag, sen äta middag, träna, och förhoppningsvis hinna se slutet av hockeyn som ante ska ta hem. Så frågan är ju egentligen inte vad jag ska göra, utan hinner jag göra allt jag har tänkt?! Det beror lite på vad vi har för ingredienser hemma... (om vi har några överhuvudtaget) och om jag hinner baka idag. annars tar jag nog det imorgon.

Nä, nu ska jag gå och packa ihop mina saker.
skriver nog mer ikväll!

ha en fortsatt trevlig torsdags eftermiddag/kväll alla läsare!:)

jahapp..

Nu blev man visst själv denna onsdagskväll.
Ante ska till madde och skvallra med brudarna, men jag fick inte följa med.  Han hade nämligen tänkt få lite hjälp att planera min födelsedagspresent tror jag! Men det gör inte så mkt, jag ska mysa i soffan, bygga klart sista pärlplattan (orkade inte igår) och äta glass (min största last=glass). Det är jag värd efter att ha städat på toaletten.



Vem kan motså detta?

bromskloss?

Haha, idag när vi var påväg hem från jobbet och närmade oss den lilla rondellen på söder så hade jag en polisbil just bakom mig. Och direkt jag ser en polisbil så blir jag nervös, fastän jag inte har gjort nåt. haha.
Men iaf, när jag då skulle köra in i rondellen så komme det så många bilar att jag valde att stanna för att släppa förbi bilarna, men då helt plötsligt så kör polisbilen om mig! Och den hade inte ens bråttom!
Kör jag verkligen så sakta?
Jag tror att den hade glömt bort att slå på sirenerna och att de hade jättebråttom:P haha.


Nu har..

..jag just kommit ut ur duschen efter ännu ett superkul friskis pass med Maria. Det är alltid lika kul när man väl tar sig dit, men varför ska det vara så svårt att motivera sig vissa dagar?

Den här veckan känns riktigt bra, det är ännu "bara" tisdag, men ändå. Helgen kommer att bli mysig på många sätt så den längtar jag till. Och just därför så känns inte resten av veckan så jobbig, inte ens morgondagen känns jobbig. Vi är nämligen 2 kort på jobbet imorgon, men förhoppningsvis hittar vi någon som kan vicka. Annars klarar vi nog det ändå, på nåt sätt lyckas vi klara av många tuffa situationer på jobbet. We rock helt enkelt! :)

Det enda som känns lite halv stressigt inför morgondagen är att jag ska komma på en ny rastlek att genomföra med barnen, så nu ska jag sätta mig och kika runt lite på nätet efter en passande lek. Så det ska nog ordna sig.
Det är nämligen såhär att vi har hälsovecka på skolan i veckan, så vi har en liten utmaning med eleverna. En poängjakt. Poängjakten innebär i storadrag att barnen ska motionera 30 min på dagen och 30 min på kvällen, äta sallad och frukt och försöka tänka på vad de äter till fruktost och kanske göra den lite nyttigare. Ganska roligt faktiskt. Och det är inte bara barnen som ska hålla det, utan även vi lärare.. och jag måste ju säga att glassen som är i frysen känns ruggigt lockande.. men jag ska försöka hålla mig. men jag lovar inget! :P

Nu ska jag gå och göra klart pärltavlan.
Godnatt alla läsare:) (om det finns någon?:P)




                         Fin hösttavla som barnen på skolan gjort!

rönnskärsfesten.

Egentligen så var jag inte så sugen på fest när jessica i måndags bad mig att följa med, men ante tyckte att jag skulle följa och jag hade ju faktiskt inget annat planerat för gårdagskvällen så jag bestämde mig att hänga med. Och lika glad är jag för det! Så mycket som jag skrattade igår har jag nog inte skrattat på länge, Tack Jessica!


Kl 19 var det dax att infinna sig i c-salen på folketshus. Jag, Jim, och Jessica var bland de första som kom dit men efter några minuter så dök dom upp en efter en..

Det var bestämda platser vid 4 st bord.
V-bordet = Vuxenbordet
D-bordet = Damlaget
A-bordet = Herrlaget 
P-bordet = Partybordet

Jag har inte tänkt berätta vilket bord vi fick sitta vid, det får ni lista ut själva:P

Det serverades god mat, Kycklingfilé med ris och/eller pommes, couscous sallad, en sorts rödbetssallad, tomat&oliv sallad och en vanlig grönsallad. Så det var en hel del god mat. 

Det lektes lekar och pratades, sjöngs och skrattades så det var en riktigt lyckad kväll.
Trist bara att i stortsett alla började fara därifrån vid 23-tiden..så vid 00 tiden så var festen slut. Då hade alla droppat av en efter en tills det bara var jag,jim, jessica och jenny kvar. Men vi hade engligen inga planer på att fara hem men vi hade inga val. Ölis låste nämligen ut oss så vi var tvungna att stå ute i kylan för att vänta på skjuts av A som skulle köra från stan. Vi pallade inte att stå ute så länge eftersom det var så himla kallt så vi gick till Jenny och pratade en stund innan det var dax att åka hem.

Tack Jessica, och Jim för en riktigt trevlig kväll! Nästa gång hoppas vi att ante är ledig så han också kan hänga med:)

Nu tänkte jag lägga in lite bilder från gårkvällen, men vissa bilder utelämnar jag från bloggen, eller vad säger du Jessica? ;P 

dukningen
 lotteri, Jessica fick vinna ett av de bästa priserna. 2 luncher på Ombord:)

    Några vid mitt bord. 
     Världensbästa Jessica
     Melodikryzz
 Haha, såhär kul hade vi!   
 korvfångar-tävling   
äggkastar-tävling
 Haha, den lilla är Jims & den stora är min och Jessicas;P

    
Här börjar vi spåra litegrann. Så därför lämnar jag resten av korten osedda. Men ni får ju se några iaf.




Nu måste jag skynda mig ner i tvättstugan och hänga upp tvätten. Måste bara hitta åt mössan först, jag har nämligen kvar gårdagens smink och ser inte alls så pigg&fräsch ut, så jag hade tänkt gömma mig bakom mössan. haha.


Bäst!

Jag berättade ju i det förra inlägget om mina klädbekymmer, men det löste sig.
Världens bästa emma lånade ut en hel del fina klänningar åt mig och gårdagens outfit såg ut såhär:



Emma, tack så jätte mycket. Jag hoppas att det ordnade sig för dig också med klädvalet eftersom du lånat ut så mkt fint till mig! Du är bäst!

Sökes!



Jag har varit tre (!!) timmar på stan och vandrat idag. Utan resultat.
Fötterna ömmar och humöret tryter och absolut ingenting känns passande.

Så imorgon skulle jag behöva en person som drar med mig ner på stan och säger:  det här ska du ha på dig på kvällensfest! (läs imorgon..)


Jag har just gått igenom min garderob och det finns absolut ingenting där som jag kan ha på mig imorgon, så vem vet. det kanske blir soffan i mjukisar istället! :P (nej, så långt hoppas jag verkligen inte att det går)

Hjälp mig! snälla!

minnet..

är bra men kort.

Eftersom Ulle är hemma med sjukt barn idag så tog jag på mig ansvaret att vara bussvakt.
Några skulle åka med 14.10 bussen och A skulle åka med 14.30 bussen till Skellefteå. Inte så svårt att komma ihåg, eller hur!?
Men jag lyckades såklart..
Jag skickade iväg de som skulle med första bussen och tänkte när jag gick in igen att jag inte skulle glömma bort att skicka A med nästa buss.. Men jag strosade omkring lite i personalrummet och satte mig en stund framför datorn.. Helt plötsligt kommer Sus in och frågar om jag skickat A med bussen.. vilket jag ju inte hade.
Så jag sprang ut och över på fritids, men under tiden jag sprang över så passerade bussen.. utan A. Bra jobbat!
Nu är det ju tur att dom är så snälla på fritids och låter henne vara kvar tills vi lärare slutar så hon får åka med oss.
men jag har lite dåligt samvete iaf. Ulle, du får inte vara borta. Jag behöver dig! :)


Nu ska jag fortsätta jobba den stunden som är kvar och sedan blir det hem för att äta middag sen vidare till mamma för att fortsätta röjningen hemma hos henne!

Vi hörs kanske ikväll igen. Om det händer nåt vettigt som är värt att skriva om såklart. hah.

bilder från helgen.

   
Bus med Jonte i örviken:)


        
Trattkantareller som jag och mamma hittade i stugan.
Färska - halv torkade - torkade:P


Söndagens shopping.
Kofta från Lindex & mössa från Åhléns!



   
Jag lovade ju att lägga in bilder på mammas trädgårdstroll/tomte. Här är den. fin va? :)


----------

Det var alla bilder som var värda att visa upp, inte så många som jag trodde det skulle vara. haha.

Ha en fortsatt trevlig tisdag alla läsare!

godnatt!

Nu har vi just kommit hem,
Har varit hos pappa & käkat middag & sedan blev det hockey, Aik-Timrå på folketshus i ske-hamn.
Men nu är det sängen som gäller, för jag vägrar vara lika trött i veckan som jag var förra!

Ska ta med mig lite bilder till jobbet imorgon så ni kan få se lite bilder från helgen.

Godnatt!

Som vanligt...

på söndagar så kommer en resumé av helgens bravader.

I fredags blev det pizza på kajvägen med Jim, Jessica & Jonte. Och efter lite bus och mys så såg vi idol & äntligen åkte Jesper hem. Han är en sån där person som jag inte tål att se på, han sjöng väl ok men han gick verkligen inte att titta på!
Det var en riktigt trevlig kväll, som alltid när man umgås med den där familjen:)


Lördagen började med att jag for till mamma för att hjälpa henne att rensa ur lite i huset, och det är på tiden. Mitt rum är ett av rummen som måste rensas ur så jag försökte sortera lite, men jag måste tillbaka för att fortsätta.. mamma har nämligen använt mitt rum till att måla så jag klarade inte av att vara där inne så länge pga av lukten!
När vi blev less på att städa..vilket inte tog så lång tid så åkte vi till stugan. Janne var redan där för han åkte dit redan i fredags! Jag & mamma gick på en liten svamp promenad, och tro det eller ej, men jag/vi hittade faktiskt lite trattkantareller. Det är så mysigt att få vara i skogen och strosa på!
På kvällen blev det mys i soffan framför fotboll och annat.

Idag var det inte så mysigt väder i stugan så jag och mamma bestämde oss för att åka in till stan en sväng och strosa. Så vi gick ca en timma på stan men jag hittade faktiskt två fynd. En kofta och en mössa! :)
Sen unnade vi oss även en fika paus på waynes!
Ante var ute igår och firade en 40åring på ica så kvällen ser ut att bli lugn;P Vi fick ju våran beställning i fredags (från slöjddetaljer) så det blir nog att bygga lite pärlor ikväll tror jag, jag vill ju bli klar med den så jag får se resultatet!


Bilderna från helgen kommer senare ikväll eller imorgon, datorn vill inte samarbeta just nu!

kram på er!

här sitter jag..

i soffan insvept i en filt och myser med stina!
Det blev alltså ingen hockey för min del...ingen städning heller faktiskt.. haha.
men det kanske inte var så svårt att förstå.
Imorgon ska jag nog fara och köpa järntabletter & sedan hålla tummarna på att de gör mig piggare. För såhär kan jag inte ha det längre, jag är ju opepp till allting. Blä.
Nu ska jag..jaa, fortsätta se lite tv kanske och sedan sova.
Godnatt!

 tröttast!

beslutsångest.

Jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska fara på hockeyn ikväll eller inte. Det är ju inte varje dag som emma vill att man ska följa med så det kanske är bäst att passa på.  :P
Men.. då är det ju alla dammråttor och kläder som jag lyckats sprida ut över hela lägenheten som måste bort.. 
Sen är ju frågan om jag pallar att stå där och trängas med alla hockeytokiga skelleftebor,(som jag förövrigt beundrar väldigt mycket, att dom orkar!) jag är ju ingen riktig hockeyfantast (men jag börjar ju engagera mig lite mer iaf!) så jag känner mig som mest ivägen! hah.

Nä, jag ska fundera under dagen, sen får vi se vad som bli på schemat för ikväll. 
Hockey eller städa?! 




haha, helt otroligt att jag ens tvivlar! :P 

tired.

Det var längesen jag var såhär trött. Så ikväll blir det en tidigkväll.. förhoppningsvis iaf. Det brukar vara så svårt att ta sig isäng i rätt tid.. meen ikväll ska det hända!
Jag och emma har nyss varit ute och gått en timmeslång promenad, och det var riktigt behövligt och skönt. Börjar bli kyligare ute nu men det är bara att klä sig:) Det finns ju som sagt inga dåliga väder, bara dåliga kläder.. eller hur det nu var:P
Nu ska jag gå och hjälpa A med maten, han kom nämligen just hem från jobbet.

Kram på er!


målning.

Det blev en sen kväll igår, men det var det värt.
Jag,mamma, Erica & Agneta (plus några andra) var nämligen i örviken hos Carina (dockateljen) och målade. Innan vi åkte dit så var jag inte så peppad, jag hade varit in på hennes hemsida och kikat lite på figurer som går att måla men det var som ingen som jag fastnade för.. Sen är jag ju inte direkt någon konstnär när det gäller att måla. Men nu ångrar jag inte alls att jag åkte dit, jag skulle gärna göra om det. Det gick liksom inte att göra fel, och undrade man om nåt så var ju Carina där och hjälpte till! Hon hade så många figurer som var super fina, speciellt trädgårds tomtarna/trollen + andra tomtar och änglar. Så medan man satt och målade så kikade man lite om vad man skulle kunna göra nästa gång, om det nu blir nån nästa gång. Målarkursen är nämligen uppbokat ända fram till midsommar!
Eftersom  jag inte riktigt visste hur lång tid det skulle ta att måla så valde jag en tomte som inte var så jätte stor, och det räckte bra med den. Den blev riktigt fin & man kan absolut inte tro att det är jag, Johanna, som har målat den!
Mamma gjorde en superfin trädgårdstomte/troll som ska få bosätta sig ute i stugan såsmåningom. (ska försöka komma ihåg att ta kort på den nästa gång jag åker hem till mamma & lägga in här så ni får se)



personalmys á johanna & mattias!

Eftersom det är vissa som inte jobbar på fredagar och andra som bara jobbar halvdag så hade vi bestämt att kl 14.30 fredag den 3 oktober så skulle alla samlas på skolan. Kl 15.00 skulle samtliga, utom jag och mattias då, ha gjort i ordning lite fika och bytt om till en stil som jag och mattias valt ut till våra kära kollegor!
Så när det var dax för gänget att lämna skolan och åka mot ett okänt mål så var det en blandning av hiphopare,hippie, punkare och raggare som åkte iväg! 
Deras första stopp blev Bureå där de skulle gå in på konsum och köpa citroner som jag och M "glömt" att köpa. Tyvärr så kände de sig inte så manade att gå in där, så de skickade in chauffören Kjell istället. Men vad de inte visste var att jag och M inte var långt borta, så vi såg deras lilla fusk! ;P
När de då tillslut hade köpt citroner så var det dax att öppna brev nr 3 där det lite kryptiskt stod att de skulle åka vidare till kollot i Burvik för att fika. Jag och M följde inte längre efter våra kollegor utan vi åkte direkt vidare till slutstationen! 
Efter fikapausen i kylan så åkte de iväg mot bjuröklubb där destinationen (återigen lite krypterad) var krukmakeriet i Bjurön. Väl framme där så var det dax att öppna det 4e och sista brevet, i brevet stod det att de kört ca 3 km för långt och att de skulle åka efter Blacke vägen tills de hittade en skylt med Gumhamnsudden på. Där skulle de svänga in och köra längst ut på udden, till slutstationen. Min mammas stuga:)

När de kom fram så började vi med en välkomstdrink, en Tequilashot;P
Efter det så började jag och M så smått med maten medan resten fick en uppgift att måla en teckning som ska hängas i personalrummet på skolan.
Eftersom maria på fritids inte slutade förrän 17.30 så hann hon inte vara med på de första sakerna, men när hon dök upp med kläder från 80-talet på sig, så var det dax för middag. Fläskfilé med klyftpotatis, shitakesvamp & bacon, sallad och en supergod blåbärssås! Bra gjort Mattias! (jag höll mig till att göra salladen, haha)

Under kvällen så blev det många skratt, lite tävlingar och lekar, mycket musiklyssnande och även lite singstar. Så för att sammanfatta fredagskvällen lite så måste jag säga att den blev riktigt lyckad. Skickar en kram till Annica och Sara som tyvärr inte kunde vara med!
Nu väntar vi bara med spänning på nästa myskväll som Annica och Susanne ska fixa..!:)

Här kommer lite olika bilder från kvällen, titta och njut;)
Roger som Hippie!   Majvor som Hiphopare!   sus som punkare, ulle som raggare och maria iklädd 80-tals kläder :)   samarbetsövning;P   tävlingsdax  
   min festmedplanerare!   lekar en lek! HA-leken.    välkomstdrinken   tillbehör till

Sådärja, det får räcka med dessa bilder:)

dagen efter.

Just nu sitter jag i ske-hamn hos mamma och janne. När jag kommer hem (eller troligtvis imorrn) ska jag berätta om gårkvällen + lägga upp lite vackra bilder!;)

Gårkvällen var iallafall riktigt lyckad, vi hade det jätte trevligt. Och det känns även idag hur trevligt vi hade det igår.. magen är inte helt i balans och tröttheten har börjat visa sig mer och mer...

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med att lägga in lite saker på blocket, det är nämligen dax för en liten (eller,man kan ju iallafall hoppas) makeover här hos mammsen! Så jag håller på att övertyga henne om allt som går att sälja, hon är kanske inte lika säljtokig som jag meen det ska jag nog kunna ändra på!

Vi hörs senare, eller som jag skrev tidigare.. imorgon! :P

bye!

förberedelser och packning..

Just nu tar jag en paus i packandet för att blogga lite. Och det är mest för att jag inte riktigt har nån aning om vad jag har packat eller vad jag har glömt. Men det ska nog ordna sig..

Imorgon klockan 14.30 startar nämligen personalmys (fest) med jobbargänget. och det ska bli så trevligt!
Den här gången är det jag och Mattias som har planerat, och alltså är det bara vi som egentligen vet vad som ska hända! ;) heh. Resten av gänget vet i stort sett bara vad de ska ha med sig, hur de ska se ut och vilken tid de ska vara redo på skolan. Jag kan lova er att kameran ska med så på lördag kommer det läggas upp bildbevis från kvällen! jag vet inte hur det är med er, men jag väntar då med spänning!

Nä, nu måste jag dra mig från datorn, ska se lite idol, hämta ante på jobbet.. duscha och göra allt klart inför morgondagen!

vi hörs!

RSS 2.0